Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Abbie Wilson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 20

Külső leírás: Nem nőtt túl nagyra, de ez sosem befolyásolta gyönyörű külsejét. Teste mondhatni tökéletes. Mellbősége igen nagy, dereka karcsú, csípője és combjai formásak. Bőre eredetileg nagyon fehér, és igen könnyen leég, de igyekszik pont megfelelő időt napozni, hogy legyen egy kis színe. Haja derekáig leér, tépett meggyvörös színű. Szemei ezüstszínűek, és mindig ragyognak, akárcsak ő maga. Ruhatára nagyon sportos. A környéken, ahol lakik, mindig nagyon meleg van, így gyakran látni bikiniben császkálni. Ha a városba megy, akkor viszont felkap egy kis farmer szoknyát meg egy rövid toppot, mivel szülei azért nem örülnének, ha a városba egy szál bikinibe mászkálna.

Jellem: Egy kicsit sem zavartatja magát, akárhova is megy. Nem szégyell semmit, senki előtt, se otthon, se közterületeken sem fogja vissza magát. Igazán szabad szellemű lány. Rendkívül makacs és kitartó, mindig eléri, hogy az legyen, amit ő akar. Rendkívül nyílt mindenre, ami szórakoztatónak ígérkezik. Kedveden közeledik mindenkihez, ezért is nagyon sokan kedvelik. Nagyon energikus és mozgékony mikor mások már rég a levegőt kapkodják, ő még csak ki sem melegedett. Imád sportolni is, rendszeresen jár futni és úszni. A sporton kívül, még a zene, ami igazán belopta magát a szívébe. Nagyon jól játszik elektromos gitáron. Első gitárját két éve kapta apjától, azóta igazán hozzá nőt, imádja. Az éjszakai élet aktív tagja, imád bulizni, órákig képes táncolni, és utána nem veti meg egy-egy férfi társaságát sem. Nem úgy mondanám, hogy könnyű nőcske, csak tudja élvezni az életet.

Élettörténet: Anyja belehalt a szülésbe, apja pedig ismeretlen. Még újszülött korába fogadta örökbe egy fiatal házaspár, akiknek nem lehetett gyerekük. A pár már akkor nagyon gazdag volt, így mindent megadtak Abbienek, amire csak vágyott, de ettől függetlenül sose lett sznob, vagy elkényeztetett. Kiskorában mindenhova beíratták, bár azóta Abbie már csak úszás és gitár órákra jár, mert úgy véli, még mindig van mit fejlődnie. Mikor négy éves volt, újra örökbe fogadtak egy gyereket, most egy fiút, Martint. Majd megint két év múlva, megint egy kislány, Lizát. Három gyerek számukra pont elég volt. Nagy szeretetben nevelték őket, és mindenre igyekeztek megtanítani a fiatalokat. Manapság, mivel már elég nagyok, itthon hagyják őket, mivel munkájuk több napra, akár hétre távolra hívja őket. Bár mindig kapnak egy dadust, akit előszeretettel idegesítenek.

Hobby: Úszás, futás, gitározás

Foglalkozás: Még nincs

Extrák: Imádja a jégkrémet, minden nap képes többet is megenni. *** Főként egy éjszakás kalandjai vannak, hiába elragadó személyisége, a szerelem még nem talált rá.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:53:04
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).