Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Graham Stevenson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 26

Külső leírás: Magas termetű, elegáns jelenség, ő lehetne az állandó résztvevő a flancos partikon. Udvarias, megnyerő arckifejezés, érdeklődően csillogó tekintet, segítőkészségbe bugyolált intelligencia. Ez mind ő kívülről, de helyenként akár még belülről is. Kisportolt testű, jó kondícióban lévő fiatal férfi, magabiztos kisugárzással. Haja barna, beállításra alkalmas, amire kényesen ügyel, akárcsak megjelenésére, talán még hiúnak is lehetne mondani, de mégsem. Kissé szögletes arca nagyritkán ölt kedves, privát kifejezést, legtöbbször csak egy elnéző, gúnyos vagy lenéző mosoly uralkodik rajta. Szeme világító kék, bőre fehér, ami teljes ellentétben áll sötét tincseivel. Általában nem borotválkozik meg rendesen, ami nem a hanyagság, hanem a stílus jele. Mindig hagy egy kis borostát, apró, kölykös bajszot. Külsejét úgy változtatja, mint a kaméleon, pillanatok alatt képes eltűnni a tömegben, pedig nem egy átlagos figura. Volt ő már szőke, vörös, fekete és kopasz, szemüveges, vak, hajlott hátú és hulla is. Beöltözött már rablónak, apuci kicsi fiának, lecsúszott drogosnak, bárgyú, ifjú titánnak, romantikus lúzernek, feltörekvő politikusnak… Mégis megmaradt önmagának.

Jellem: Nyájas, titokzatos természet, tengernyi hidegvérrel, ami miatt akár már egy rosszakaró hüllő is lehetne. Talán épp ezért kapta azt a találó fedő- és becenevet, hogy Kígyó. Megfigyelőtípus, ritkán avatkozik bele fizikálisan a dolgokba. Legtöbbször csak a háttérből manipulál, mint egy bábmester, és nem hagyja, hogy a parancsnak ellentmondva haladjon az ügy menete. Több merényletet, politikai és gazdasági csínyt akadályozott már meg erélyes, halk, de rendkívül fenyegető rábeszéléssel, levelekkel, manipulációval és videó üzenetekkel, tévhittel, sorolhatnám még mikkel. Bevehetetlen, gyengeség nélküli alak, gyakorlatilag nincs olyan eszme, tény, ember az univerzumban, amivel, és akivel meg lehetne hatni őt. Egy igazi kőszikla, bármit kibír mindenféle nyafogás vagy szájhúzogatás nélkül. Zseniális ember. Ha nem akarja vagy nem áll érdekében, akkor lehetetlenség felhúzni – és ez akár mindenhogy értendő. Az antarktiszi időjárás is trópusiabb nála, és hamarabb fújsz a saját szemedbe paprikasprayt, minthogy bántó, lelkedbe maró, de legőszintébb monológjait hallgasd. Egy mondattal képes darabokra tépni a szíved, ellopni az önbizalmad és minden gondolatodat az öngyilkosság felé irányítani. Fiatal kora ellenére bölcs, éppen ezért olyan, mint egy tuskó vagy egy robot – de talán mind a kettő példában több életérzés és emberségesség van, mint benne. Szkepticizmusa és szarkazmusa kivétel nélkül mindig sértő, de még a feletteseivel szemben is. Mindazonáltal kitűnő színész, akár még Oscart is kaphatna, ha nem lenne éppen egy titkos alakulat, mélyen titkolt tagja, aki gyakorlatilag nem létezi.

Élettörténet: Kezdettől fogva nincs nyilvántartva sem az állam, sem pedig az emberiség nevében. Minden adatát törölték a rendszerből, mikor egy finn kisváros árvaházából kivették és a Szervezet gondozása alá helyeztek. Az újonnan alakult csoport az ötödik generáció kiképzését tartották szem előtt. A Szervezet, más néven EIS (European Intelligence Service) alcsoportja, az UNARS (The United Nations Apocalypse Response Squad) feladata az információszállítás és hordozás, terrorelhárítás, merényletek puccsba szorítása, a kül- és belföldi politika és gazdaság befolyásolása, háborúk kitörésének megakadályozása. Egyszóval egy nagyon speciális alakulatba került be alig fél évesen. Csecsemő lévén, mint minden korabeli kiválasztottat a különböző nyelvekre oktattak, mint például: arab, kínai, német, orosz, spanyol, olasz és a többi. Így sikerült folyékonyan megtanulnia a világ fő nyelveit, ami fontos lehet a saját maga és a Szervezet számára. Amint képes volt a járásra harcművészetek elsajátítására fogták, különböző kommandós és katonai kiképzéseken vett részt, mind kemény és radikális volt, egy csepp pihenés vagy szabadidő nélkül. Amint elérte a kiengedhető életkort, amikor már eléggé fejlettnek és használhatónak tartották, 18 évesen a mélyvízbe dobták. Azóta meg sem állt, folyton utazik és küldetéseket teljesít, bejárta egész Európát és Ázsiát, volt már egyszer Afrikába és Ausztráliában is. Magánéletre nem nagyon jutna ideje, de még így is sikerült szakítania szoros napirendjével, és párt találnia egy kommandós személyében, akivel általában ritkán találkoznak, de a napi telefon-, avagy videó beszélgetések rendszeresek, szoros kapcsolatot ápol vele, az illető tudja is hogy mi ő, ki ő, és elég erős, valamint megbízható ahhoz, hogy ne köpjön. Ezért engedte közel magához, semmi másért.

Hobby: Mások brutális megaláztatása – sportként űzi

Foglalkozás: Kém

Extrák: Egyjátékos karakter, Meeráé.

Képinfo: Jaslynn Tham munkája. ()

Engedélyezve: 2012. 10. 29.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:28:13
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).