Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: dr. Jerome Gross
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 32

Külső leírás: Magas, szálkás izomzatú férfi. Ha a testfelépítésével annyira nem is foglalkozik, de a helyes táplálkozással igen így kevés mozgás is elég számára ahhoz, hogy jó alakja legyen. Hosszú ráadásul nagy lábakkal rendelkezik, kezei, ujjai is nagyok, de karcsúak, mondhatni sebészkezek, vagy zongorista kezeknek lehetne nevezni, de sajnos egyikhez sem ért. Félhosszú szőke haja kissé bozontosan áll általában, gyakran belelógnak metsző kék szemeibe, de ilyenkor csak ujjaival hátra fésüli őket addig, míg meg nem állnak. lazán öltözködik, általában egy kényelmesebb vászon nadrág látható rajta egy világos színű trikó és elhagyhatatlan a fehér köpeny, olykor a sztetoszkóp, bár ez gyakran csak dísz a nyakában. Munka közben mindig egy kényelmes fehér, fedett papucsot visel, utcán általában sportcipőt, otthon még zoknit sem.

Jellem: Látszatra segítőkész, talán még kedvesnek is mondható a maga módján, de mint általában, a látszat néha csal. Igazából perverz egy alak, élvezi, ha egy fiú például sport közben lesérül és érintheti, néha kicsit többet is tesz mint amennyit kellene, de eddig senki nem panaszkodott rá, avagy nem vették észre sunyi gesztusait. Gyengéi a fiatal helyes fiúk, persze soha nem fajult még addig egy helyzet, hogy el is csábított volna akár egyet is, s ez ugyan így van a tanárokkal is. Ha épp nincs mit csinálnia akkor alszik az egyik ágyon az orvosiban, és gyakran úgy keltik fel, hogy a segítsége kellene. Minden vágya hogy egyszer alkalma nyíljon egy iskolai románcra, ám mivel az állását kockáztatja ezzel, nem mer sehol kezdeményezni még akkor sem, ha már szétrobban az ágyéka, vagy épp utalgatnak felé. Neki ez nem elég, sőt gyakran még a kész tényekkel szemben is elég bizalmatlanul érezné magát, bár ki tudja mennyire vesztené el az eszét, ha egyszer teljesülne a vágya.

Élettörténet: Mióta eszét tudja az egészségügyben szeretett volna dolgozni, maga sem tudja, hogy miért. Mára már talán kissé belefásult a dologba annak ellenére, hogy fiatal. Eleinte kórházban akart dolgozni, sőt gyakorlati helyként az egyik legforgalmasabb helyre került rezidensként, de amikor megtapasztalta az ottani környezetet rájött, hogy ez nem igazán neki való. Egy cseppet szakmát váltott, más vizsgákat tett le, napjainkban iskolaorvosként tengeti idejét egy fiúiskolában. Családjával ritkán tarja a kapcsolatot, mert amikor apja megtudta, hogy meleg szó szerint kitagadta, bár anyja rejtve néha még felkeresi, hogy érdeklődjön felőle. Jerome nem meri hívni, nehogy baja legyen belőle. A tanárokkal jóban van, bár többségük nem tudja róla, hogy meleg. Nem titkolja de nem is híreszteli, az igazgató megbízik benne főleg, hogy Ő maga is hasonló identitású annak ellenére, hogy házas. Egyedül él, néha elég sok szabadideje van de nem nagyon tudja kihasználni.

Hobby: Fotók gyűjtögetése diákokról, alvás, perverzkedések, nagyon-nagyon ritkán régi haverokkal szórakozás-italozás esténként.

Foglalkozás: iskolaorvos

Extrák: -

Képinfo: zerochanról származik ()

Engedélyezve: 2012. 04. 04.

Módosítva: 2018. 09. 16. 18:19:09
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).