Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Athanase
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Kortalan, mint az istenek általában

Külső leírás: Fiatalnak látszik - talán az egyik legfiatalabb isten az Olümposzon. Aranyszín szemeit édesanyjának, vörös haját édesapjának köszönheti. Testalkata nem túl erősnek látszik és nem, is kifejezetten magas, de így is borzalmasan erős, hiszen szülei erejének hála parancsol a földnek, a tűznek is. Emiatt képes teste köré lávából készülő pajzsot vonni, így fegyverekre nincs szüksége, ruhája is egy vékony, barna anyagú lepel csupán. Bőre világos, arca kissé gyermekinek látszik. Gyakran látni egy kősárkány hátán utazni, akit - mivel kőből áll - képes irányítani. Formálni tud akármit, amiben van olyan elem, ami olvasztható, hiszen testéből forró hőt képes sugározni, érintése éget, ha azt akarja. Bal karján minta díszeleg, amit még édesanyja vésett a bőrébe amikor elhagyta az Olümposzt, jeléül annak, hogy ki is ő.

Jellem: Olyan, mint a tűz, mégis maga a föld. Érdekes személyiségű, bár megmaradt olyan szeszélyesnek, mint a többi isten. Akiket egyébként megvet és gyűlöl, épp ezért hagyta el őket. Lobbanékony jellem, hirtelen haragú, viszont ha nincs rá semmi oka, akkor olyan, mint a föld: biztonságos mellette lenni. Ennek ellenére is nagyon magányos alkat, nem szeret közel engedni magához senkit. Semmilyen trauma nem érte, ami miatt ez indokolt lenne, egyszerűen jobban szereti a magányt, mint a társaságot. Első ránézésre kissé komor és félelmetes, de ha valaki megismerné, akkor rájönne, hogy ő maga is melegszívű és kezelhető, csak foglalkozni kellene vele, amit nem kapott meg soha. Neve nem ismert, ezért híveinek száma elenyésző, azokból áll, akikkel útja során találkozott már.

Élettörténet: Héphaisztosznak, a kovácsmesterség és a tűz istenének, és Démétérnek, a föld istennőjének fia. Eltitkolták születését, édesanyja az Olümposztól távol szülte meg, és úgy mutatta be otthon, mint talált gyermeket. Bár mindenki tudja, hogy ki az apja, erejéből is adódóan, a kovácsisten mégsem ismerte el soha fiaként. Lassan utálta meg az Olümposzt, a pökhendi, fennkölt isteneket, akik csak játszanak az emberekkel, nem foglalkoznak semmivel és csak a pillanat örömének élnek, ezért elhagyta őket és vándorlásba kezdett. Nem hagyja el az ország területét, hiszen ott már nem lenne ereje, talán nem is tudná, még sosem próbálta, tökéletesen elégedett azzal, hogy minden sziklát és tűzcsóvát remekül ismer. A halandókat nem kedveli kifejezetten, de sosem hagyja cserben őket, ha valakinek segítség kell, tőle megkapja ingyen, bérmentve.

Hobby: Játék a tűzzel, formákat faragni mindenből, ami megolvasztható

Foglalkozás: -

Extrák: Faja: tisztavérű isten. *** Nem áll szándékában visszatérni az Olümposzra. *** Hyuuuchan Sicyoni Cyrusa mellé. ***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 04.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:09:16
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).