Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sakurai (Giou) Yuki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Fakóbarna kócos tincsei vannak, amik a szélróza minden irányába meredeznek, és belelógnak szemébe. Melegbarna lélektükrei visszatükrözik gondolatait. Kifejező arca van, még rajzolni szem lehetne szebb vonásokat. Bőre fehér és puha, finom rózsaillat és csokissüti keveréke. Teste karcsú, törékeny. Ajkai finomak, vékonyak, bár legszebb mosolyát is eltakarja kecses kezével, mégis, valami különösen megnyugtató energia árad belőle. Az ember felszabadul a társaságában. Legtöbbször az iskolai egyenruhát láthatjuk rajta, de szeret ingeket viselni, “csinosban” lenni. A sportos, kényelmes cuccokat sem veti meg. Nem hord kiegészítőket, csak egy sajátkezűleg készített nyakláncot, amin egy kereszt lóg.

Jellem: Igazán figyelmes fiú. Jó természetű, kedves, lelkiismeretes. Nem szereti, ha teher valaki számára. Imádja a gyerekeket, az Asahi Árvaházban sokat foglalkozott a rosszcsontokkal, a kislányok nagyon szeretik, ha mesél nekük, és mindig visszavárják őt oda. Többet törődik mások érzéseivel, az ellenségeit is képes barátoknak fogadni. Eddigi élete során, folyton azon gyötrődött, hogy miért született erre a világra, ha senkinek sem kell, és mindenkinek csak a terhére van. Természetéből fakadóan, szeretne mindenkinek segíteni, ahol csak tud. Ennek köszönhetően a történet elején bajba is kerül, mivel – nem úgy mint a legtöbb ember – nem képes csak úgy levegőnek nézni a bajt. Néhány punk belekötött valakibe, mire Yuki közbelép. Bár nem látszik rajta, igencsak jó formában van és meg tudja magát védeni, ha kell. El is intézi az egyik fickót, ám mikor megérinti, képek rohanják meg, és olyan érzések melyek nem a sajátjai – Yuki ezzel a különleges képességgel született; ha megérint valakit néha-néha érzi az illető érzéseit –, ám túlerővel áll szemben… ekkor azonban megérkezik a segítség egy testvérpár képében. A bemutatkozás ugyan, itt még elmarad, várható, hogy újra összefutnak majd, hiszen a testvérpárunk egyik tagja közli Yukival, hogy „Mostantól számítunk rád.” minek hála szegény fiú egész nap ezen agyal. * Zesszel való kapcsolata, különös, szinte szerelemnek mondható. Kicsit furcsa így hívni, hisz eddig nem történt köztük semmi. Mindketten tudnak egymás érzéseiről és el is fogadják a másikat, de sosem volt testi kapcsolat köztük. Csak lelki.

Élettörténet: (Egyhe spoiler!) Első éves középiskolás, egy ízig-vérig lelkiismeretes és kedves fiú. Gyerekkora óta egy árvaházban él. Még kisbabaként találtak rá az árvaház közelében lévő bokroknál, egy üzenettel, amire ’Yuki’ volt írva. Yuki bátyja, Giou Takashiro, aki elmondja a fiúnak, hogy apjuk már régóta keresi őt. Megtudjuk azt is, hogy Takashiro édesanyja korán meghalt, és apjuk úgy 10 évvel később találkozott Yuki édesanyjával, ám ezt a második házasságot a kedves rokonság nem nézte jó szemmel. Valószínűleg emiatt szökött meg otthonról Yuki anyja, emiatt nem tudott apjuk főhősünk létezéséről. De most, hogy végre megvan, Takashiro szeretné Yukit hazavinni Tokióba. Ám Yuki vacillál, nem tudja menjen-e vagy maradjon. Arra a következtetésre jut, hogy ha elmenne, az csak menekülés lenne, és különben is, az árvaházban vannak olyanok, akiknek szükségük van rá. Végül úgy dönt, hogy vele megy és új életet kezd, a régi árnyékában. Az új otthonában az “Alkonybirtokon” sok új baráttal ismerkedik meg. Toko és Tsukomo nagyon édesek és figyelmesek vele. Kedves és kitartó barátok. Tsukumo még az életét is kockázatná Yukiért, ahogy a birtokon szinte mindenki. Usui Shuusei és társa, Renjou Hotsuma nem úgy viszonyúlnak hozzá, ahogy azt elsőre várta. Hotsuma egy nagyszájú, beképzelt fiú, míg Shuusei kedves, visszahúzódó, csendben gyötrődő típus. A két fiú végül megtörik és ők is odaadó barátai lesznek Yukinak, aki még sok kalandon megy keresztül, új bajtársakkal ismerkedik meg. {…}

Hobby: Mindent megtenni a barátaiért.

Foglalkozás: Zweilt-őrző. Harc a Durasok ellen (démonok, akik általában megbújnak az emberi szív sötét árnyékai közt, az emberi lét egyensúlyát veszélyeztetik).

Extrák: Zweilt-őrző (tagjai általában a Giou családból kerülnek ki, azok akik különösen erős képességgel bírnak. Kötelességük megvédeni Yukit és levadászni a Duras-okat. Az előírás az, hogy két fős „csapatban” dolgozzanak. Mindegyikük gravírozott gyűrűt visel, mely egy varázsige szövegét tartalmazza, ami a démonirtó fegyvereik pecsétjét foglalja magába. Képességeik sokban különböznek a normális emberekétől, legyen szó mozgásukról, gyógyulásukról. Azért, hogy megóvják erejüket, újra és újra reinkarnálódnak). * Yukinak gyógyító képessége van, melynek neve „Isten fénye”, és néha mikor megérint valakit, érzi az illető érzelmeit. * Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru c. anime/mangából származik.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:55:09
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).