Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yoshino Chiaki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: darkrukia

Kor: 28

Külső leírás: Gesztenyebarna kissé hosszabb tincsei, mindig kócosan, lágyan keretezik arcát. Sötétkék bociszemei esténként feketének hatnak, a sok fénytől pedig egészen tengerkéknek. Fehér bőre van, ami hajlamos a pirulásra. Arcvonásai arcányosak, kissé talán kisfiúsak. Teste vékony, ha nem főznek neki, nem eszik. Ha nem dugják ágyba, akkor képes az íróasztal fölött elaludni. Ruháit is csak úgy magára kapja, ha nem mosnák ki, fogalma sem lenne mit vegyen fel. Segítség nélkül olyan, mint egy kisgyerek, nem lehet magára hagyni, nem tud vigyázni magára. Nem igazán hord kiegészítőket, mondjuk ez tőle szokatlan is lenne.

Jellem: Egy elvarázsolt fiú, aki állandó időhiányban szenved, és eléggé híján van a mindennapi élet dolgaihoz szükséges gyakorlati érzéknek. Képes a végtelenségig komplikálni a dolgokat, tények és ismeretek nélkül. Sokszor total hulla, még a mangáival sem készül el határidőre, ezért folyton kicsúszik keze alól az irányítás. Nem is tudja, mikor lazult utoljára TV előtt, vagy csak bármilyen egyéb lustálkodást. Képes bárhol elaludni, neki midegy hol van. Teljesen Hatorira van utalva, ha ő nem gondoskodna róla, a fiú már nem is tudjuk hol lenne. Ha kibújik a határidő alól, ő azonnal rászól és keményen a kezébe veszi a dolgokat, nem hagyja Chiakit ellustúlni. Másképp ő egy aranyos srác, mindenféle buta gondolattal.

Élettörténet: Yoshino Chiaki egy mangaka, aki Yoshikawa Chiharu álnéven népszerű shoujo mangák szerzője. Nem akarja hogy kiderüljön hogy ő fiú, hiszen a shoujo műfajban nagyrészt lányok alkotnak. Hatori Yoshiyuki és ő, gyerekkori barátok. Együtt jártak suliba és Chiaki szerkeztője is ő lett. Mindketten a Marukawa kiadónál dolgoznak. Tori szerkesztői feladatai mellett a mindenes szerepét is betölti: süt, főz, üzleti ügyeket intéz, beszerzi a szükséges rajzeszközöket és gondoskodik róla, hogy Chiakinak minden feltétel adott legyen a zavartalan munkához. Egyik főzőcskéző este alkalmából Chiaki rákérdez, hogy Tori érdeklődik e valaki iránt, ő bevallja hogy igen, de úgy gondolja hogy nem lesz belőle semmi. Chiaki kíváncsi lesz hogy ki lehet Tori szerelme. Ekkor felbukkan Yuu, aki szintén gyerekkori barát, és mindig Chiaki nyomában van, szemével követi őt... persze ezt Chiaki nem veszi észre. Látható, sőt fogható a feszültség Yuu és Tori között… Egy félreértés következtében Chiaki úgy gondolja, hogy Tori és Yuu járnak, és ez idegesíti őt. Chiaki arra ébred, hogy Yoshiyuki megcsókolja... másnap reggel Chiaki azt hiszi, hogy Tori csak azért tette vele mindazt, mert Tori számára ő Yuu-t helyettesíti. Később elmennek Torival a tűzijáték fesztiválra, és ott Tori elmondja, hogy Chiaki új szerkesztőt kap, és bevallja, hogy szereti őt. [ Nem akarok nagy spoilert, így nem írom tovább. Az anime több kérdésre választ adhat.]

Hobby: Talán az evés, imádja Tori főztjét. A “THE Kan” képregényszerűség olvasgatása, amit Yuu szokott beszerezni neki.

Foglalkozás: Mangaka a Marukawa kiadónál.

Extrák: Akármennyi idő telik el, Tori mindig képes őt zavarba hozni. Folyton azt ismételgeti, hogy: “Ez nem szerelem!” Bár lehet, hogy még magának sem hisz. Néha annyira el van a gondolataival, hogy észre sem veszi, ha hozzászólnak. Hajlamos sokszor náthás lenni, egy hónapban egyszer biztosan elkap valami nyavaját. Nem tud hazudni, ahogy titkolni sem semmit. Féltékenykedő típus. Észre nem venné, hogy mi történik körülötte, ha nem magyarázzák el tisztán és érthetően a dolgokat neki. * Uke. * Anime: Sekaiichi Hatsukoi.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:57:02
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).