Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sasaki Kenji
Kategória: Hentai
Feltöltő: Tsunade-sama

Kor: 28 év

Külső leírás: 185 cm magas, szálkás izomzatú, kidolgozott testű. Fekete haja félhosszúan meredezik fején, bár hivatása megkövetelné, hogy teljesen rövid legyen, ő mégsem hajlandó levágatni. Szeme szinte világítóan kék, pillantása kemény, tekintélyt parancsoló. Ezzel ellentétben arca megőrizte kisfiús báját, vonásai lágyak, de férfiasak. Bal felkarján az osztagának jelképe, egy repülő sárkány fut körbe, körülölelve bicepszét, jobb csípőjén hosszú forradás fut combja közepéig. Több kisebb-nagyobb sebhely borítja hátát, és mellkasát. Öltözködése hivatásához köti, munkájában egyenruhát hord, magánemberként a sportos viseletet részesíti előnyben.

Jellem: Munkamániás, a hivatása az élete. Minden a katonasághoz köti, ezért magánemberként is az itt megtanult elvek szerint él: ölj, vagy téged ölnek. Embereihez a végletekig hű, felelősséggel, és alapos tervezéssel vezeti őket a bevetéseken. A hűséget ő is elvárja, beosztottjai kiválasztásakor ez a legfontosabb elvárása. Hideg fejjel képes gondolkozni feszült és veszélyes helyzetekben, de lobbanékony természetét nagy önfegyelemmel képes csak kordában tartani. Amit eltervez, azt mindenáron véghezviszi, és amit meg akar kapni, azt meg is szerzi. Erős szexuális kisugárzása miatt körülrajongják a nők, de futó kalandokon kívül nem bocsátkozik kapcsolatokba. Ezt részint elfoglaltsága miatt, részint uralkodó természete miatt nem vállalja fel, nem hisz benne, hogy van olyan nő, aki megzabolázná. Barátai, beosztottai társaságában érzi jól magát, lazítani is velük jár. Ilyenkor kikapcsolódik, és megmutatja barátságos, és vidám arcát, mert az is van neki.

Élettörténet: Szülei a családi vállalat élére szánták, de ő nagybátyja példáját követve, már gyerekkorától a katonai pályára készült. Édesapja fivére bevetésben hunyt el, ezért a család mindig is ellenezte, hogy ő is erre az útra lépjen. De ez nem akadályozta meg abban, hogy álmát valóra váltsa, és ezzel elérte, hogy apja kitagadja. Teljesen eltávolodott szüleitől, csak öccsével tartja a kapcsolatot, ami évi egy-két telefonnal ki is merül. Magányos életéért kárpótolja hivatása, amit tökélyre fejlesztett harcművészeti tudásával tett teljessé.

Hobby: Harcművészetek, lövészet, autók

Foglalkozás: Elit kommandós egység vezetője, Őrnagy

Extrák: Szabadsága alatt illegális autóversenyeken vesz részt

Engedélyezve: 2012. 03. 29.

Módosítva: 2012. 03. 29. 21:27:30
Módosította: Tsunade-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).