Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Maria Geolf
Kategória: Yuri
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Fenékig érő, fakószőke haja szinte krémszínnek hat. Frufruja folyton belelóg a szemébe, de ez őt nem zavarja. Gyönyörű fehér bőre van, amit nem fed sehol tetoválás, vagy ékszer. Vékony, törékeny lány, szépen domorodó halmokkal. Bőrének érintése puha, selymes, illata vaníliára emlékesztet. Tengerkék bociszemei vannak, aminek vágása szépen kihangsúlyozza nőies arcvonásait. Ajkai aprók, puhák és halványak. Mindig olyan ruhákat választ, ami alig takarja testét. Utálja, ha rajta van valami, legszívesebben egész nap meztelenül járkálna. Otthon nem zavartatja magát, a legető legkevesebb holmit szedi magára.

Jellem: Kedves és könnyen barátkozó típus, akit könnyű megbántani. Barátai és családja mellett kiáll, talpraesett lány. Nem szereti a hazugságot, a csalást, de néha ő is beleesik ebbe a csapdába. Igazi szószátyár, aki papíron kell tartsa, hogy mikor mit mondott és kinek. Okos, könnyen tanul, elsőre, esetleg már másodszorra megérti a dolgokat. Szeret álmodozni. Néha nem bírja a valóságot és egy sajátos képzelt-világba merül, ahol nincs senki, csak ő és az álmai. Ezért van aki bolondnak nézni, ha például a tornaterem közepén megáll és fél óráig meg sem moccan, semmi külső ingerre nem reagál. Kiskorában emiatt egyszer majdnem hipotermiás állapotba került egy hegyitúrázás közben. Oda kell figyelni rá, olyan mint egy macska, mindenre kíváncsi, mindenhol képes megtalálni a bajt. Nyelvét igencsak felvágták, így nem meglepő, hogy olykor még szüleinek/ tanárainak is visszafelesel. Merész lány, nem bátortalanítja őt el a félelem, ha rémtörténetet mesélnek neki. Nem tántorodik meg a tanári ajtaja előtt, hogy esetleg más válalkozó kopoktasson. Állatbarát, sőt, állatvédő. Vegetáriánus, és egészséges lány. A betegségek viszont hamar megtalálják. Szinte minden hónapban egyszer náthás. Azokon a bizonyos napokon jobb hozzá se szólni. Elviselhetetlenné és fárasztóvá vállik nyavajgása miatt.

Élettörténet: Az a dolog, amiről ő jobb szeret hallgatni. Apja egy városvégi kis éttermet vezet. Kedves férfi, az életét is odaadná a családjáért. Védelmező és birtokló típus, akit egész nap igazgatni látjuk az étteremben. Főnök lévén nem lazsál, ő is besegít a dolgozójainak, ha meg valaki beteget jelent, akkor beszáll helyette és nem hozza le a csillagokat az égből a szavaival. Maria édesanyja egy reklámügynökségben dolgozott, ám, mikor a főnöke kirúgta, azzal az indokkal, hogy máe találtak szebb és fiatalabb nőt a helyére, feladta a küzdelmeket. Egész nap otthon ül a fotelben és piál. Olyasfaja nő, aki reggel a saját hányásában ébred. Idejét se tudni mikor tette ki a lábát a házból, hacsak nem piáért kellett lemenni, manapság még azért is lusta. Ezzel az indokkal vállt el tőle a férje, de sajnos szerencsétlenségükre olyan ügynököt fogott ki magának a férfi, aki azt sem tudja mennyi 2x2, de teszi a nagyot, és mindenki elismeri. A vállóper még folyik, de ez Mariát egyáltalán nem zavarja. Igaz, szégyenli magát anyja miatt, de sosem beszél róla, így könnyebb elviselni. A lány már 14 éves korától eljár bulizni. Remekül táncol és ravasz, ha piáról van szó. Ő nem iszik, de bárkit képes “megbabonázni” az itallal. Egy évvel később rájött arra, hogy nemcsak a férfitest izgatja a fantáziáját. A dús keblek és a női test is megmozgatja a fantáziáját. Nemegyszer könnyített már magán mind pasi, mint csaj látványára, hangjára.

Hobby: Elmerülni a saját kis világában, olvasgatás, rajzolás, amiben igazán tehetséges, és titokban porno filmek nézése. Szeret futni, jó kondiban lenni.

Foglalkozás: Tanuló. Nem az az éltanuló fajta, de megvan a magához való esze. Ha felnő szeretne divattervező, vagy lakásberendező lenni.

Extrák: Imádja az édességet, a természetet, az állatokat. Két kutyusa van, mindkettő Border Collie fajta, a nevük Qhuinn és Josh. Sokat jár le velük futni és oktatni. Nagyon tanulékony és okos jószágok. * Maria még szűz. Járt már pasikkal, és egyszer egy lánnyal is, de odáig sosem jutott, hogy elrabolják szívét, vagy lefeküdjön velük.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:52:58
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).