Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elizabeth Cloud
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 22

Külső leírás: Derékig érő fakóbana haja van, ami hullámosan, selyemszerűen takarja be hátát és keretezi arisztokratikratikusan szép arcvonásait. Bőre krém színű, puha tapintású. Alakja karcsú, a kellő helyeken szépen domborodó halmokkal. Kecses és törékeny lány, sugárzik belőle az illedelem és jómodor. Szeme mogyoróbarna, szinte feketének mondható messziről, vágásuk tökéletes. Ajkai finoman duzzadtak. Eredetileg halvány korall-rózsszínűek, de ezt mindig elrejti a bordő, vagy fakóvörös rúzs. Csókolnivalóan puhák és hívogatóak. Ruháit szolgák hada válogatja neki, általában selyem anyagokból készűlt, lenge ruhákat hord. A krém és a vörös szín szépen mutat rajta, bár neki mindegy, hogy milyen, csak ruha legyen, ami eltakarja. Testén nincsenek jelek, szép tiszta bőre van. Hasa lapos, csípőcsontja szépen ugrik ki, így bármilyen ruhában remek alakja van.

Jellem: Kedves nő, aki tisztelettudóan bánik mindenkivel. Nem veti meg a szegényeket, sőt, amint van szabadideje álruhát őlt és kenyeret visz nekik. Bátyja, a király, igencsak nagy adót szab ki birodalmára, amit ő sosem nézett jó szemmel. Bármit megtett, a király elutasította őt. Mindezek ellenére szereti a bátyját, ahogy őt is viszontszeretik, hiszen már csak ők maradtak egymásnak. Elizabeth barátságos, de nem bízik meg senkiben ok nélkül. Ahogy ő szokta mondani: “A bizalmat ki kell érdemelni.” Gyakran ölt komoly arcot, hogy felelőségteljesnek és igazi vezetőnek látszódjon. Okos, amit néha ki is használ, hogy túl járjon bátyja eszén. Legalább öt nyelven tud az anyanyelvén kívül, és ért a csillagászathoz, fizikához és matematikához. Szereti a történelmet, de a háborúk mindig elborzasztják. Nem az a fecsegő típus, inkább csöndben végighalgat és ő is kifejti véleményét. Nagyon nem szerti, ha félbeszakítják a mondandóját, vagy abba kell hagynia egy félkész munkát. Dühét nem mutatja ki, mindent magába folyt, hogy kifejezéstelen arccal mutatkozzon. Néha lemegy sétálni a palota hatalmas és végeláthatatlan kertjébe. Elgyönyörködtető látvány tárul mindig a szeme elé. Egy rózslugas áll a kert közepén, ahol mindig béke és nyugalom járja át az embert. Ott szokott olvasgatni, hímezni, vagy csak üldögélni és gondolkozni. A családjáról nem beszél, senkinek sem nyílik meg. Azon az elven van, hogy az első szó másé, de az utolsó az bizony az övé. Rengeteg kérője érkezik, bár ő még nemigazán tudja, hogy akar-e egyáltalán férjet. Soha senkit nem engedet az ágyába, érintetlen és szűz. Szívét még nem dobogtatta meg senki.

Élettörténet: Édesapja hatalmas uralkodó volt, akit nép szerett és tisztelt. Nála jobb királya még nem volt a Karningul birodalomnak. Anyja egy egyszerű kovács lánya volt, aki pár pillanat alatt elragadta egy férfi szívét. Három gyermekük lett, ám az utolsó halva született. Amikor a királynő ezt megtudta nem volt hajlandó enni, végül a teste annyira legyengűlt, hogy egy egyszerű tüdőgyulladásban meghalt. Apjuk sokáig nem volt képes elviselni a fájdalmat, nem akart mast csak békét és nyugalmat, meg persze visszakapni a feleségét. Harry nagyon rossz gyerek volt, igényelte a figyelmet. Ha nem néztek rá folyton elkövetett valami csínyt. Ezért is mondják a szolgák rá, hogy: “utcagyerek ez, nem király”. Eliza csendes lány volt, aki mindig apja mellett állt, még akkor is, mikor ő már ágynak esett. Gyengeségét kihasználva néhány kém őlte meg őt. Ekkor borult a palotára a mérhetetlen, ijesztő nyugalom. Még a bátyja sem volt olyan eleven, mint eddig. A hercegő nem tehetett mást, akármennyire is szorította a fájdalom a szívét, talpra állt és bátyját is hasonlóan kényszerítette rá. Pár napon belül megkoronázták Harryt, ami feleségválasztással jár. Az új királynő, akár egy dáma úgy virít a trónon. Szépsége igaz kitűnő és szemet kápráztató, de modora… Eliza egy kedves asszonynak ismerte meg, aztán meg észrevette, hogy ezt a bájos teremtést igazából cska a pénz érdekli. Ne folyik bele a királyi ügyekbe, de folyton bálokat meg estélyeket szevez, amin szépen villoghat.

Hobby: Olvasgatás, hímezés, lovaglás.

Foglalkozás: Karningul hercegnője.

Extrák: Szereti a virágokat, a színeket. Kedvenc életei a gyümölcsök, főleg a lédúsabbak. Imádja az állatokat, főleg a lovakat. Az ő lovát Éjfélnek hívják, míg bátyjáét Szélnek. Van egy macskája és egy vadászgörényje, akikkel szeret játszadozni. A palota alagsorában van egy szent hely. Egy kripta. Már a aljanövényzet is felvette, falai sem a régiek, a szoba kihaltnak hat. Három koporsó nyugszik benne. A szülei és az öccséé. Amikor csak teheti lenéz ide, halkan beszél a családjával, élete nagy döntései itt hozódnak meg. * Ő egy ember, de országában rengeteg furcsa lény lakozik. Tündék, orkok, vámpírok, vérfarkasok és entek.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:33:37
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).