Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sven McKnight (Sithiyus)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: kortalan

Külső leírás: Magas, férfiasan izmos, kellemes látvány még kellemesebb tapintani, érezni, élvezni. Habár szinte bármilyen külsőt magára ölthet, kedvenc alakja a képen látható. Sötét, feketés, kissé kékes fényű haj, csábos ajkak, igéző, kék szemek. Arca szebb mint egy szobrászati mű, nem lehet figyelmen kívül hagyni, egyszerűen képtelenség nem ránézni. Szinte sugárzik belőle az energia, a bujaság, a bűnös szemérmetlenség, a „tiszta” erkölcstelenség, ugyanakkor mindez ironikusan lovagias formába öltve, ahogy felvett neve is ezt mutatja – részben. Az elegáns rosszfiús , vagy csak simán rosszfiús stílus tökéletesen áll neki így egyszerűen kötelező az ehhez illő öltözet. vagy lezserül hordott drága öltönyök, vagy a legdögösebb bőr szerelések, ami éppen alkalomhoz illő. Felsőtestét előszeretettel mutogatja zárt térben – mert ha ezt szabadtéren tenné, megtébolyulna a környezetében minden ember (nem mintha amúgy nem okozna kisebb káoszt maga körül, puszta megjelenésével).

Jellem: Szeret játszani, szórakozni de főként pajzánkodni. Azt a legfőképpen, hiszen abból nyeri erejét. Éjjel szó szerint eszméletlen orgiákat rendez azon a szórakozóhelyen, amit birtokol, nappal random embereket néha megszáll, vagy lidércként csak körülöttük legyeskedik és arra „kényszeríti” őket, hogy spontán összemelegedjenek. Hatalmasság, egoizmusa főként személyes, nem szereti a talpnyalókat, de szereti ha imádják. Furcsa gondolkodásmód. Sok-sok-sok éve él a földön és évszázadok óta csábítja „bűnre” az embereket maga körül. Nem létezik számára más igazi szórakozás, csak ez. Szerelem számára kimerül a „szerelmeskedés” fogalmában. Nem válogat, legyen nő vagy férfi, egyszerűen csak legyen telve buja energiával, és legyen szép. Nem igazán eszik emberi ételt, maximum ha játszani szeretne vele, az italok viszont jobban érdeklik ízük, és a vele járó kábaság miatt, ami ugye nála nem hat, de alkalmi partnereire annál inkább hatással van.

Élettörténet: Egyszer csak megjelent a földön és azóta él és virgonckodik. Bizonyos időszakonként elköltözik, új személyiséget (avagy nevet) talál ki magának, majd mindent kezd elölről felépíteni, a semmiből, feketén persze, és még soha nem vonták kérdőre. Ki is merne egy alviláginak tűnő fazonnal kikezdeni, akinek múltjában minden „tiszta”? Persze koránt sincs így ez csak erejének egyik alkalmazása, hogy könnyedén átveri az embereket, majd eltereli őket magáról amikor akarja, de jobban szereti magára terelni a figyelmet egy teljesen másik téren. Csókja akár a drog, megízleled, és a rabjává válsz. Szüksége van a szexből folyó energiára, legyen az saját élmény, vagy mások megfigyelése, ő ebből táplálkozik, ebből él.

Hobby: orgiák, bulik szervezése, szítása, megszállva embereket heccelni, gerjeszteni, bűnre csábítani, szex.

Foglalkozás: egy menő szórakozóhely tulajdonosa „mellékállásban”.

Extrák: faja: A bűn, a csábítás istenségfélesége. *** Szórakozóhelyét nem reklámozza különösebben. Amint megépül az emberek egyszerűen csak ott teremnek. Néha az Ő sugallatára, néha csak meglátja valaki és betéved, onnantól úgy terjed mint egy járvány, s végül minden nap, minden este a tüzes buliból egy még hevesebb szórakozás válik hősünk örömére.

Képinfo: omupied kép kicsit átszínezve ()

Engedélyezve: 2012. 03. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).