Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Niklas Ahlström
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 30

Külső leírás: Átlagos magasságú, kb. 177 centiméter, testalkata szilaj és erős, de nem egy izomkolosszus. Nincs ugyan hiányában a testi erőnek, de nem egy birkózó, kinézetre sem. A tartása mindig egyenes, a kiállása pedig határozott, látszik rajta, hogy két lábbal áll a földön és nehezen megingatható. Vörösesbarna haját hagyta félhosszúra nőni, de csak fésülni szokta, belőni sohasem, ezért a frufruja gyakorta a szemébe lóg, ami őt egyébként egyáltalán nem szokta zavarni. Finom vonású, jóképű arca nagyon karakteres, a pillantása pedig titokzatos és vesébe látó. Ha valaki belenéz azokba a sötétkék, már-már feketének tűnő íriszekbe, elveszik a feneketlen mélységben, és úgy érzi magát, mintha nyitott könyvként állna előtte. A szemein kívül általában az ajkai is fel szokták kelteni a figyelmet, a halványpiros szín ugyanis csókra csábít, az alsóajka ráadásul érzékien teltebb – ez viszont olyan tulajdonság, amit ő még soha nem használt ki. A bőre finom tapintású és egészséges, viszont itt-ott bizony elcsúfítja néhány heg – lőtt vagy szúrt sebek, vágások... a legfeltűnőbb azonban a cikk-cakk alakú forradás, ami a bal szemöldökét szeli ketté. Ezen a forradáson kívül van még egy ismertetőjele: egy kereszt alakú tetoválás a bal kezének középső ujján. Öltözködése általában az elegáns felé hajlik, leggyakrabban ingeket és szövetkabátokat, valamint sötét farmert hord.

Jellem: Titokzatos és kiismerhetetlen, bár tény, hogy nem is sokan próbálkoznak átmászni az őt körülvevő magas falakon. Nála mindig csak munkáról van szó, márpedig a munkában határozott és megingathatatlan, mellébeszélés pedig egyáltalán nincs. Mindig komolyan veszi az adott feladatot és minden erejével a teljesítésére koncentrál – nem is annyira azért, hogy az ügyfél elégedett legyen, inkább neki jelent elégtételt, ha egy újabb extraktornak járhat túl esz eszén. Kiváló megfigyelő, nagyon gyorsan képes felmérni mindent egyetlen emberről, elég, ha bizonyos ideig tanulmányozhatja a viselkedését és a beszédstílusát. A megszerzett információt pedig mindig gondosan elraktározza. A színészi képességi is rendkívüliek, a hollywoodi sztárokat is megszégyenítő módon képes eljátszani valakit vagy valamit, valamint mestere az álcázásnak is, ami kétségtelenül nagy segítség a feladatai során. Nála olyan, hogy magánélet, jóformán nem is létezik. Csak a munkájának él és az is biztos, hogy a nőket szinte teljes szívéből gyűlöli – ami felveti a kérdést, hogy akkor mégis hogyan lehetett házas, de erre csak ő maga tudna válaszolni, ami ugyebár soha nem fog megtörténni... Elvétve akadnak egyéjszakás kalandjai férfiakkal, de ezek mind csak felszínes, testiségről szóló valamik, úgyhogy ettől még ugyanolyan megközelíthetetlen marad. Az ember azt hinné, hogy nincsenek érzelmei, de ez is csak azért van, mert nem engedi láttatni a felszín alatt megbúvó fájdalmat és keserűséget, ami megmérgezi a lelkét és az egész életét. A laikus szemlélő számára Nik kimerül mindössze annyiban, hogy a munkájának él, abban pedig profi.

Élettörténet: A múltját teljes, jótékony homály fedi. Csak annyi biztos, hogy jelenleg hamis svéd okmányokkal és zöld kártyával tengeti a napjait az Egyesült Államokban, de még csak az igazi nevét sem lehet tudni. Senki nem tud róla semmit, és ez így is van jól. Egyszer egy nagyon kíváncsi ember annyit tudott kideríteni róla, hogy valójában amerikai, valamikor házas volt, és volt egy Axe nevű kisfia, de ezután az a nagyon kíváncsi ember gyorsan és örökre elnémult. Nem tudni, hogyan és mikor tett szert a képességeire, hogy honnan tud egyáltalán az irányított álmokról. Annyi biztos, hogy minden erejével a hozzá hasonló tudással rendelkezők ellen küzd, méghozzá elég sikeresen. Rejtélyes eredetű képességei segítségével a magasan képzett és tapasztalt extraktorokat is képes behálózni és átverni: kiderít róluk, az életükről és a módszereikről mindent, aztán éppen ezt használja fel ellenük az álmokban. Egyedül dolgozik, de ha segítségre van szüksége, megvannak a megfelelő emberei. Ez általában csak egy vegyészt takar, aki elkészíti neki a megfelelő erősségű nyugtatókat, a többit már ő intézi. Építészre egyáltalán nincs szüksége, az ő munkájában nem is annyira a labirintusoknak van jelentősége, hanem annak, hogy a saját maga által szerzett információk alapján a megfelelő világot építse fel és a megfelelő módon közelítse meg benne a célszemélyt. Jól megfizetik azért, hogy extraktorokból húzzon ki információkat, ugyanis az ipari kémkedés ezen formája kezd nagyon veszélyessé válni az érintettek számára.

Hobby: -

Foglalkozás: informátor, extraktor – kém a „saját fajtájában”

Extrák: Az Inception képregény(ek) kitalált szereplője. *** A feszültséget mindig cigivel vezeti le, és hát... nos, elég gyakran rágyújt. *** Emlékeinek egy valóságos mozi komplexumot épített az elméjében. Kiválaszthat benne évszámokat, személyeket, vagy helyeket, aztán egyszerűen továbbsétál a terembe, leül, és a kivetítőn már ott is vannak az emlékek. Az ötletet az az elmélet adta neki, ami világ életében foglalkoztatta – hogy vajon valóban lepereg-e előttünk életünk filmje az utolsó perceinkben. *** A toteme egy apró, gyártási hibás fogaskerékpár, amit még a kis Axe egyik játékából szerelt ki, amikor megjavította azt. Csak ő tudja, hogy az egyik fog nem szabályos, ami miatt egy bizonyos helyen akad a szerkezet mozgása, egy álomban viszont mindig akadálymentesen jár. *** Kiváló nyelvérzékének és a múltjának köszönhetően több mint tíz nyelven beszél folyékonyan, és még ennél is többhöz konyít valamelyest. Az angol az anyanyelve, ezen kívül a hamis svéd személyazonosságához elkerülhetetlen a svéd nyelv anyanyelvi szintű művelése. Fekszik neki a német, a francia, a spanyol, az orosz, az olasz, a török, a görög és a szláv nyelvek, de megtanult az arab térség néhány nyelvén is beszélni.

Képinfo: chouette-e (http://chouette-e.deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 11. 07.
2014. 08. 30.

Módosítva: 2014. 08. 30. 20:10:40
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).