Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Philbert McLean
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Magas, kellemesen izmos férfi, aki igazán vonzó külsővel rendelkezik, de szerény ilyen téren. Az első ami az emberek tekinteték elragadja, azok az égkék szemek, melyekben állandóan kedvesség csillan. Ajkai kissé dúsak, de ez nem rontja arcának összképét, inkább szépen illeszkedik mindenhez. Haja sötétbarna, mindig rendezett, fésült, szabadon hagyja homlokát. Igaz picit elkezdett kopaszodni mely a korral jár, viszont kicsit oldalra, kicsit hátra fésült haja ezt tökéletesen eltakarja. Mosolygós, vidám alkat, néha megfordulnak utána az emberek. Szinte mindenféle öltözet jól áll neki, de a galléros pólókat részesíti előnyben, mert így egyszerre sportos, kényelmes és viszonylag elegánsabb is, bár ez ízlés kérdése. Nem meglepő, ha egy kisállatot látunk nála. Szeretne hétköznapi szürke kis embernek tűnni, de ez aligha sikerül ilyen helyes arccal és külsővel.

Jellem: Kedves, romantikus pasas, érző szívvel. Szereti a kisállatokat, gondoskodni róluk, és éppen ezért választott ilyen szakmát is. Élete során a lányokkal nem volt szerencséje, mert mindig túl érzelmesnek, túl romantikusnak tartották egy idő után. Jelenleg sokan azt is gondolják róla, hogy talán a saját nemét kedveli, de senki nem tudja az igazat, hisz ki merné megkérdezni. Legjobb barátai nincsenek, inkább csak kedves ismerősöknek nevezhetők azok az emberek, akikkel jóban van és gyakran beszél. Néha magának valónak tűnik, mert jobban szereti az állatok gondozását, mint egy esti kikapcsolódást haverokkal. Persze néha sikerült már magukkal vinniük, de pár korsó után hazaslisszolt előlük, mikor már nem figyeltek. Viszonylag könnyen ismerkedik, de ez nem jelenti azt, hogy könnyen teremt komolyabb légkört vagy kapcsolatot másokkal. Szívesen beszél, de már nem bízik abban, hogy hosszú távon valaki önmagáért szeretné, a rövid kapcsolatokból pedig már kinőtt.

Élettörténet: Egyke fiúként született családjában, mivel édesanyja érbetegségei miatt nem vállalhatott utána több gyermeket, hiába szerettek volna. Így Phil minden törődést megkapott, szinte a mai napig. Általános és középiskolában mindig is népszerű volt a lányok körében külseje miatt, nem is volt ellenére, a velük való beszélgetés, ismerkedés. A középiskola alatt legalább három komolyabbnak nevezhető barátnője volt, akikkel együtt volt, de mind arra hivatkozott, hogy túlságosan gyengéd és néha ennél több kellett volna nekik. Az érettségik után beiratkozott egy egyetemre, ahol orvoslást tanul, mellette egy menhelyen dolgozik, hogy ne legyen teljesen szülei terhére. Mivel mindenképp szeretett volna otthonában kisállatot tartani, de apja allergiás az állatszőrre, így kénytelen volt elköltözni. Gyakran hazalátogat, hiszen anya főztje mindig a legfinomabb, de tud magáról gondoskodni, nem csak az állatkákról.

Hobby: állatgondozás

Foglalkozás: állatmenhelyen dolgozik, mellette állatorvosnak tanul.

Extrák: Kutyusának neve Berry (Bogyó). *** Van, hogy kisebb időre egynél több állatot fogad otthonába. *** Kérésre áttehető yaoiba.

Engedélyezve: 2012. 03. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).