Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sageki Mizu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 26

Külső leírás: Finom vonású arcát fekete haj keresztezi, de ha a nap úgy esik rá, akkor furcsa szürkés árnyalatot is fölvesz. Tincsei elől mindig szemébe lógnak, de nem zavarják különösebben. Szénfekete szemeiből árad a kedvesség, kivéve mikor kimerült. Olyankor inkább tompa fényűek. Kis kora óta szemüveget visel. Az iskolában mindig fehér köpenyt visel, de ezen kívül minden más ruhája sötét színű, laza viselet. Irtózik az elegáns öltözékektől, ezért ünnepségeken mindig kilóg a sorból.

Jellem: Igazságos, elnéző is vidám, igazi diákbarát tanár. Tanítványai nagyon szeretik és ő maga is élvezi a tanítást. Nem rajong a szabályokért, így sokszor tart rendhagyó órákat. Kollégáival is remekül kijön, mindig sikerül földobnia a kedvüket, de leginkább egy laborban érzi otthon magát, ahol kísérletezhet. Elég ragaszkodó, és imád ajándékokat kapni. Viszont ha fáradt, akkor teljesen képes kifordulni magából. (Persze ilyen csak ritkán fordul elő.) Undok és goromba lesz, szerencsére diákjai hamar észreveszik ezt, és azonnal visszafogják viselkedésük.

Élettörténet: 5 fiú testvére van, akik mind fiatalabbak nála, így gyakran vigyázott rájuk. A nagy család hátránya az volt, hogy nem kapott elég figyelmet, így önállósította magát. Már kisgyerekként is szerette a természetet. Gyakran vette rá szüleit egy nagy családi kirándulásra, ami persze mindig káoszba fulladt. Viszonylag korán eldöntötte, hogy tanár lesz és bele is vetette magát a tanulásba. Az iskoláit mind éltanulóként végezte el, és amint lett rá elég pénze elköltözött a családi fészekből. Jelenleg a város szélén lakik egy kis kertes házban. Volt már pár kapcsolata nőkkel, de rá kellett jönnie hogy a másik nemhez vonzódik, viszont náluk nem mer kezdeményezni. Mostani munkahelyén még csak 2 éve tanít.

Hobby: Séta a természetben, egy kis kotyvasztás a laborban.

Foglalkozás: Biológia-Kémia tanár

Extrák: Biológia tanár létére irtózik a pókoktól, és barlangokba sem hajlandó lemenni.

Engedélyezve: 2009. 09. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).