Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Isozaki Kotaro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Mondhatni fiatalos, mert általában kisfiús báj övezi, amiről főként lágy, barna szemei tehetnek. Sötétbarna haja szinte mindig kócosan áll, rakoncátlan tincseit még a fésű sem zabolázza meg. Arca puha és sima, ajkai vékonyak, hívogatóak, s általában mosolygósak. Összességében nézve egy teljesen átlagos férfit látunk magunk előtt, nincs benne semmi különleges, nem kiemelkedően szép, nincs benne semmi külsőleg, ami nagyon vonzóvá vagy sármossá tehetni, mégis aki megismeri az egy elbűvölő teremtést ismer meg. A sportosabb, kényelmesebb ruházatot kedveli, az elegánsabb ruhában kissé kényelmetlenül érzi magát, a nyakkendő sem a stílusa, habár jól áll neki, mégsem szereti. Mindig található nála egy könyvecske, amit nem feltétlenül olvas, ezért egy pici könyvnek a végére van, hogy csak egy hónap múlva jut a végére. Sokat mereng, gondolkodik, szeret ábrándozni, szemei is valami gyermeki bájt sugallnak.

Jellem: Kedves és szeretnivaló. Segítőkész, persze ha rossz a kedve, akkor jobban szeret magányosan tengődni, magába fordulni, és olyankor senki nem számíthat rá. Jobban szorul ilyenkor támogatásra, mint bárki más. Nem túl erős jellem, pedig néha annak mutatja magát, könnyen megbántódik, ráadásul félelme által ennek gyakran van kitéve. Szerencsére mindig akad valaki a környezetében aki hamar megvigasztalja, s ha könnyen össze is rogy lelkileg, olyan hamar fel is tud épülni – még ha csak külsőleg is, hogy barátai ne aggódjanak miatta. Általában mosolygós, kedvelik az emberek, az a típus akit vagy irigyelnek valamiért, vagy szeretik. Több „komoly” kapcsolata is volt már, de egy bizonyos ponton sosem lépett túl, mert nem is akart. Sőt e miatt szakadtak meg kapcsolatai. Egy múltbéli sokkos élmény hatására soha nem jut tovább partnereivel a kis csókoknál, mert fél és retteg, s eddig nem volt olyan személy aki ezt sokáig bírta volna mellette. Minden ilyen alkalom után feladja a reményt, hogy valaha talál olyan személyt, akivel sokáig lehet, aki Őt szereti és nem a testét akarja, de eddig csalódnia kellett, viszont kissé bolondos-szerelmes alkat, s ezért akaratlanul is beleesik saját csapdájába, avagy egy újabb kapcsolatba, holott tudja előre, valószínűleg megint csalódni fog. De mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.

Élettörténet: Egyke gyerekként élt családjával, ezért mindent megkapott, még a törődésből is többet, mint kellett volna. Édesanyja szeretett volna Kotaronak egy kistestvért összehozni, de sajnos nem lett rá lehetősége, egyéb orvosi gondok miatt, ezért kárpótolta fiát, ahol csak tudta. Jó iskolába, óvodába íratta, olyan környékre költöztek, ahol sok volt a korabeli gyerek, engedékeny volt vele szemben, így sok időt tölthetett barátaival, viszont nevelte is fiát, így lett kedves, kezes és törődő. Az sem botránkoztatta meg anyját, amikor középiskolás korában kiderült róla, hogy meleg, mindig is elfogadó volt. Bár Kotaro apja nehezebb eset volt, de idővel Ő is megbékélt. Első igazi nagy szerelmével már felső középiskolában ismerkedett meg, sőt komolyabbra fordult a dolog. Testnevelés tagozatos volt, a fiú akit szeretett felsőbb éves volt de ugyan arra a szakkörre avagy edzésre járt, így közelebb kerülhetett hozzá, végül össze is jött vele. Körülbelül egy év is eltelt addig, mire engedett a fiú csábításának, viszont olyan kegyetlenül és brutálisan tette magáévá, hogy sokkos állapotba kerülve napokig, hetekig még a szobájából sem volt hajlandó kimenni, teljesen tönkretette az eset, s végül elköltöztek egy másik városba, ahol befejezhette tanulmányait. Régi barátaival tartja a kapcsolatot, s habár rossz emlékek övezték, mégis a testnevelési pályát választotta, és tanár lett belőle, mert azóta is szereti a sportot. Régi és új barátaiból is akad bőven, általában az a személy volt a társaságban, aki mindenkivel beszélt, mindenkivel szerette tartani a kapcsolatot, így nem telik el nap, hogy ne találkozzon, vagy beszéljen valakivel. Mindig van a környezetében valaki, igaz nincs olyan barátja, akit igazán jó barátnak mondhatna, aki mindig mellette van, mert már fiatalabb korában is inkább a kapcsolatot választotta barátok helyett.

Hobby: regények olvasgatása, reggeli kocogás, ismerőseivel-barátaival időtöltés.

Foglalkozás: Általános iskolában testnevelés tanár

Extrák: Jelenleg egyedül van, nem rég lábalt ki utolsó kapcsolatából, ami kevesebb mint két hónapig tartott. Mivel egy kisebb csóknál nem engedi partnereit továbblépni, azok egyre hamarabb hagyják magára. A remény mindig benne él, hogy talán a következővel sikerül, de néha úgy érzi csak azért jön össze valakivel, hogy bújós, szeretetéhes oldalát kielégítse, ha csak rövid időre is.

Engedélyezve: 2012. 03. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).