Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hunter Holding
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 28

Külső leírás: Markáns, kissé hosszúkás arca, és gyönyörű, világoszöld szemei vannak, amelyek mindig komolyan, kissé ridegen szemlélik a körülötte levő világot. Haja rövid, éjfekete, kissé szerteszét áll, mintha sosem látott volna fésűt, és elöl a majdnem a szemébe lóg. Arca szigort, magabiztosságot és tekintélyt sugároz, mint egész testtartása. Orra egyenes, ajkai vékonyak. Termete magas, nem egy izomkolosszus, de nem is vézna. Izmos és kidolgozott testtel rendelkezik, tartása mindig szálfaegyenes. Leginkább sötét öltönyben, és nyakkendőben érzi jól magát, bár szabadnapjain szokott lezserebbül is öltözni. Elmaradhatatlan kiegészítője a piros üvegű napszemüveg, amelyet előszeretettel visel.

Jellem: Olyan, mint a külseje. Szigorú, merev, szeret ragaszkodni a szabályokhoz és előírásokhoz. Utálja a felesleges fecsegést, a pontatlanságot és léhaságot pedig egyenesen gyűlöli. Elvárja, hogy alkalmazottai pontosak legyenek, ne beszéljenek feleslegesen és megfelelően dolgozzanak. Kissé talán merevnek tűnik, de neki ez pont így jó. Nem egy romantikus alkat, a szerelmet nem nagyon ismeri, és nem is nagyon érdekli. Igazi munkamániás, aki megőrül, ha nem dolgozhat. Nem egy jégcsap, de nehéz őt megtörni, mert kemény fallal veszi körül magát, amelyen még senkinek nem sikerült áttörnie. Keményfejű és határozott ember, ha valamit elhatároz, azt véghez is viszi.

Élettörténet: Hunter egyetlen gyerekként született egy nagy múltú családban. Apja a Holding Bankhálózat vezérigazgatója volt, és fiának is ezt a posztot szánta egyszer. Anyja meghalt, amikor Hunter hatéves volt, attól kezdve nevelőnő nevelte, hiszen apja a sok üzleti elfoglaltsága miatt nem ért rá vele foglalkozni. Így igazából kettejük között sosem volt olyan erős apa-fiú kapcsolat, inkább csak ismerősökként kezelték egymást. Hunter természetesen a legjobb magániskolákba járt, ahol kitűnően tanult, hogy egy nap átvehesse apja birodalmát. Amikor tizennégy éves lett, apja váratlanul meghalt egy autóbalesetben. A fiú ott maradt árván, egy hatalmas vagyon, sok felelősség egy egész cégbirodalom szakadt a nyakába. Mivel még nem volt nagykorú, a céget nagybátyja vezette, aki mindent megtett, hogy kisemmizze Huntert, hiszen nem tudta elfogadni, hogy egy gyerek rendelkezhet majd a vagyon felett őhelyette. Azonban apja jó előre gondolt, a pénzhez senki sem nyúlhatott, csak Hunter, ő is csak huszonegyedik születésnapja után. A nagybácsi csak mint ügyintéző vehetett részt a bankhálózat életében, hiszen a valódi vezérigazgató Hunter volt. Végül két évvel később a nagybácsit egy véletlen baleset vitte a halálba, bár a rendőrök sokáig úgy gondolták, a férfi nem véletlenül zuhant le egy toronyház tetejéről. De biztosat senki sem tudott, a dolog pedig később feledésbe merült. Hunter később apja egy barátja segítségével - aki a hálózatot is kormányozta Hunterrel együtt -, leérettségizett, majd lediplomázott, és átvette a cég vezetését. Mindig is tudta, hogy a nők nem érdeklik, és bár volt pár futó kalandja, még nem talált olyat, aki át tudná törni a kemény falat, amely körbeveszi a szívét.

Hobby: a munkája, olvasás, zenehallgatás, iszogatás a kedvenc bárjában

Foglalkozás: vezérigazgató

Extrák: *** Seme *** Nem szereti a sört *** Kedvenc itala a jófajta skót whisky ***

Képinfo: http://giname.deviantart.com/gallery/#/d47oqb4

Engedélyezve: 2012. 03. 16.
2014. 10. 16.

Módosítva: 2014. 10. 15. 18:22:34
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).