Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marko Harrison
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 21 éves

Külső leírás: Szürke, érdes bőre egy szellem külsejét kölcsönzi neki. Első látásra úgy tűnik, hogy nem is él, ám amint az ember a szemeibe néz, máris máshogy vélekedik róla. A türkizkék lélektükrök elevenebben mozognak a gödreikben, mint a legtöbb embernek. Ha jobban megfigyelik, látni lehet, hogy nem teljesen ép, valami sötét csillog a szeme sarkában. Haja ébenfekete, vékonyszálú, tökéletesen illik fura kinézetéhez. Külseje rendkívül egyedi, a ruháival is hangsúlyozza, hogy nem egy átlagos fiúval van dolgunk. Rajong a sötét színekért, a feszülős, idomaira simuló ruhákért. Gyakran lánynak nézték, telt ajkai kissé gyerekessé teszik, de ez egyáltalán nem zavarja.

Jellem: Maga sem tudja, miféle szerzet. Egyszerre vad és kegyetlen, valamint rendkívül gyengéd és szeretetreméltó. Önző, csak a saját boldogsága érdekli, nem képes felismerni, ha másoknak különleges igénye van. Maga szerint képtelen a szeretetre, ám ez nem így van, tud szeretni, csak nagyon nehezen. Bizalmatlan figura, szívesebben gubbaszt a sarokban kuporogva, mint mások társaságában. Keveset beszél, ha megteszi, igen bunkón. Nem érdeklik a szabályok, az emberi normák. Néha tud egészen olyan is lenni, mint egy átlagos ember, ám a betegsége nem teszi lehetővé, hogy normális életet éljen. Egyik pillanatról a másikra képes mély depresszióba esni, ám gyorsan fel is pörög, ha arról van szó.

Élettörténet: Az édesanyja gyógyszereket szedett, míg terhes volt Markoval, így nem volt meglepő, hogy a fiú betegen jött a világra. Kiskorában még nem ütött ki rajta a másság, ám kamaszkorában már világossá vált, hogy nincs minden rendben vele. Mély depressziója egyre nehezebbé vált a szülei számára, alig tudták őt elviselni. Egy nap azonban az édesanyja szóvá tette, mi lenne, ha a fiú orvosi segítséghez folyamodna. Marko annyira feldühödött a dolgon, hogy hirtelen felindulásból agyonszúrta az édesanyját. Tettétől elszörnyedve maga is öngyilkossági kíséretet hajtott végre, ám túlélte, a börtön helyett pedig egy elmegyógyintézetbe zárták. Azóta ott él, a kezelőorvosok és az ápolók rémálma. Csíp, szúr, harap, ha nem tetszik neki a rendszer. Az ő testébe nyomják a legtöbb nyugtatót, ám vannak igen békés időszakai is. Diagnózisa a következő volt: borderline neurózis.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Elsősorban Last elmebogyós fiúcskájához készült

Képinfo: Nem az enyém. (http://google.com)

Engedélyezve: 2012. 03. 04.
2015. 06. 25.

Módosítva: 2015. 06. 24. 21:21:11
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).