Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucinde Rose
Kategória: Hentai
Feltöltő: Thalia

Kor: 21

Külső leírás: Lucinde-nak fél-hosszú barna haja van ,amin gyakran ékeskednek díszek.Szeme barna ,ami furcsa szomorúságot áraszt a világra.Állán van egy szépségpötty ami nélkül nem lenne ugyanaz a bájos arca.Bőre halvány, hol fehér ,néhol pedig kreolos.Teste karcsú és kicsit izmos de ez nem tűnik fel ,csak akkor érzed ha tiszta erejéből képen törölt.Lábai hosszúak ,csípője telt és szexi.Lapos hasán egy fekete 8-as szám van ami a munkája miatt került oda. Szereti az átlagos ruhákat de ahol dolgozik ott csak extrém és különleges ruhákat kell viselnie.

Jellem: Elsőre lehangolónak tűnik, mert csendes ,de ez csak azért van mert nem látja lényegét a felesleges beszédnek.Erős személyiség ,kiáll amellett ami mellett elköteleztette magát ,szókimondó rögtön kimondja a véleményét.Nehezen fogad be magába olyan embert aki számára közömbös,olyanokat akik folyton beszélnek minden hülyeségről ,mindenért aggódnak és türelmetlenek ,számára ez taszító és inkább rideg az ilyesfajta emberekkel.Félre értés ne essék nem a beszéddel van baja, akivel jól érzi magát azzal szívesen beszél órákon át,de csak is a számára fontos dolgokról, könnyen ismerkedik ha hasonló ember az illető vagy megvan benne az őszinteség , tud logikusan gondolkozni ,és lehet beszélgetni vele az érzelmekről. Nem szereti ha valaki mogorva, a felesleges sértődéseket,bár könnyen megbánt másokat,a szókimondása miatt, de lehet őt szeretni és vágyik is a szeretetre.

Élettörténet: 14 éves korában egy vállalat megvásárolta őt a szüleitől és egy olyan helyre vitték ahol a táncból és a férfiak kényeztetéséből élnek meg a lányok.Olyan helyen volt mint a gésák ,csak itt a táncra tanították és egy mondatot ismételtek a lányoknak :,,Csábítsd el és elégítsd ki!" azaz táncolj és ha ,,mázlid" van akkor egy férfi fel visz az egyik szobába magával.18 éves koráig tanították őt és utána meg kellett lennie az első férfinak akit kielégít.Mindennap új férfiak jöttek-mentek és a pénz csak úgy sokasodott.20 éves korától elvileg szabad lett volna, de félt elhagyni a vállalatot,miért menne ki az ismeretlenbe? 6 éven át el volt zárva a világtól,senkit se ismert. Ezért újabb 10 évre aláírt egy szerződést mely szerint adnak egy életet neki lakást, lehetnek barátai, de a vállalat tulajdonába áll Luce ,és ha megszegi komoly büntetést von maga után,nem költözhet el a vállalat közeléből és nem lehet férje hacsak meg nem vásárolják őt a cégtől.

Hobby: festés,táncolás

Foglalkozás: táncosnő

Extrák: -

Képinfo: - (http://www.kephost.com)

Engedélyezve: 2012. 03. 02.
2012. 07. 24.

Módosítva: 2012. 07. 24. 10:31:24
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).