Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hyina (kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Tifa

Kor: 19

Külső leírás: 168cm magas, vasággyal együtt 55 kiló, 70C (saját bevallása szerint, de inkább a D-hez közelít). Égővörös, hátközépig érő dús hajkoronája napbarnított bőre, és égszín kék szemei kiemelik a tömegből. Már ha ezt nem tennék meg kifejezetten szépen fejlett mellei, melyeket nem is szokott annyira rejtegetni, vagy darázs dereka. A lopkodásnál oly hasznos nőies adottságokat izmos karokkal, lábakkal, és háttal ellenpontozza, bár ezeket általában próbálja némi páncél alá rejteni, hogy kevésbé legyen feltűnő. Szemében egy különlegesség, hogy a bal szemében a kék íriszt egy fekete függőleges vonal szeli ketté, réssé szűkítve ezzel pupillája kinézetét. Finom bőrét több helyen sebhelyek borítják, melyeket életvitele során szerzett. Ruhája általában strapabíró, több helyen páncélozott, tüskékkel, és láncokkal tarkított, de mégiscsak a legfontosabb helyeken takar. Alakja már-már tökéletes: hosszú combok, kerek csípő, feszes, formás popsi, vékony derék, telt, peckes mellek, lapos, enyhén kockás has. Arca már majdnem aranyos, kivéve akkor, mikor kapzsi vigyora eltorzítja vonásait.

Jellem: Igazi szabad szellem. Sosem álmodott családról, vagy akár hosszan tartó kapcsolatról, tisztes munkáról. Mióta az eszét tudja, lop, csal, hazudik, és ez megy neki. Olyan kétszínű, akár egy zebra, ha úgy látja, hogy azzal jobb helyzetbe tudja magát hozni. Szinte semmit sem hisz el, mindenben kételkedik. Még abban is, hogy vannak istenek, pedig azok nem nézik jó szemmel a szkeptikusokat. Minden cselekedete ellenére megvannak a saját törvényei, melyeket sosem szeg meg. Sosem lop gyerekektől, vagy özvegyektől. Csak felnőtt férfi embereket öl meg, akik rászolgáltak a halálra. Ha pedig van más lehetőség, akkor inkább ahhoz nyúl. Eddigi élete során talán ha három embert megölt... önszántából.

Élettörténet: Tizenkét évesen került az utcára, miután szüleit egy rablóbanda ölte meg. A banda befogadta, és nevelgette a lánykát, aki már akkor nagy tehetséget mutatott a lopásra, csalásra. Tizenhat éves korára már teljesen kitanulta a szakma minden csínját-bínját. Több nagyvárosban is körözték, de soha, senki nem kapta el. Meg is kapta a Shadow becenevet, mert mindig az árnyékokból csapott le áldozatára. Ám tizennyolcadik születésnapja előtt három nappal túl nagy fába vágta a fejszéjét: Styndhivar hercegség uralkodójának mesés kincsére fente a fogát, de végül a hóhér fente rá a kését. Szerencsétlenségére a halálnál is rosszabb sorsra jutott: Dahrnkall, a tartomány hercege szemet vetett rá, és háremének élére állította a felvágott nyelvű, pimasz lányt, aki egyeltalán nem örült annak, mikor kinevezték első ágyasnak, és rögtön az első éjjelen megpróbálta átharapni új ura torkát. Miután ezen kísérlete meghiúsult, a herceg, udvari varázslója segítségével mágikus pecsétet tett rá. Ez egy sárkányt ábrázoló köldök piercingben manifesztálódik, mely a lány, amúgy ékszertelen testén, elég jellegzetes látványossággá válik. A mágikus bélyeg miatt nem tud kárt tenni Dahrnkall hercegben, valamint nem hagyhatja el a herceg 200 méteres hatósugarát, különben rendkívül fájdalmas, mágikus áramütést kell elszenvednie. Ezt a leckét kemény fájdalmak árán tanulta meg. És a herceg birtoklási vágya itt még nem ért véget. Kovácsával készítetett egy erényövet egy különleges fémből, mely törhetetlen, és nem fogja az idő vasfoga. Emellett olyan varázslatot bocsátottak rá, hogy csupán a herceg érintésére nyílik ki, ezzel is megalázva a lányt, hiszen annak valahányszor könnyítenie kell magán, szólnia kell a hercegnek. A nemesek nem kis meglepetésére a lányt senkinek nem adta kölcsön. Oly féltékenyen őrizte a herceg újonnan szerzett kincsét, hogy még vendégei sem kóstolhatták meg a tolvaj gyümölcsét. Vágya később sem lankadt a lány irányában. Ugyan néha más lányt is a szobájába rendelt, de két évvel később már majdnem úgy tartja maga mellett, mint egy kisállatot. Szinte egy percre sem engedi el magától. Hyina még mindig próbál vele dacolni, de ereje megfogyatkozóban van már.

Hobby: Tolvajlás, csalás, tervek szövögetése.

Foglalkozás: Rabszolga

Extrák: Több, igazán jó harcos tanította harcolni, így kifejezetten jól tud harcolni mind karddal, tőrrel, vagy marok fegyverrel. Érdekesség még, hogy mielőtt a herceggel találkozott volna, még szűz volt. Tehát élete első férfija egyből a rabszolgatartója.

Engedélyezve: 2012. 02. 26.
2012. 04. 22.

Módosítva: 2012. 04. 22. 13:17:50
Módosította: Tifa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).