Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Morinaga Tetsuhiro
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 23

Külső leírás: Fekete haja kócosan verdesi a nyakát, zöldesbarna szemei pedig fényesen csillognak. Csak az OVA-ban kapott zöld árnyalatot, egyébként szimpla barna. Teste szépen kidolgozott, erős alkatú, pedig nem jár gyúrni. Mondjuk Senpai segédjének lenni felér egy edzéssel, tehát… öltözködésileg teljesen átlagos, hosszú kabátokat hord, farmert, és igen, rózsaszínt is fel szokott venni. Ahhoz képest, hogy meleg, nem nagyon látszik meg rajta, jóképű, bár ez már lehet egy jel az utóbbira. Nagyon könnyen zavarba jön és ez az arcán is meglátszik, elvörösödik vagy egyéb feltűnő reakciókat produkál. Az egyetemen ő is hosszú fehér köpenyben van, ahogy a többi kutató. Gerjed az elegáns megjelenésre, még ha ezt nem is reklámozza. Elég idióta képeket tud vágni, és az még jobban meglátszik az arcán, ha akar valamit (mikor „azt”, az főleg). Végeredményben nem egy ijesztő srác ő, akkor ijesztő, amikor már a kiszemelt áldozaton van. Seme típus, bár ez néha kétségbevonható.

Jellem: Morinaga az a kedves teremtés, aki még akkor sem ordítja le senki fejét, ha az illető már annyi bosszúságot okozott neki, hogy rég megtehetné. Sőt, mindig bemeséli magának, hogy miért kell jónak lennie az emberekkel annak ellenére, hogy azok utálják vagy lenézik őt. Nagyon nehezen kapja fel a vizet, és ha fel is kapja, csak az lesz a vége, hogy a lelkébe gázolnak, ő pedig elmegy, hogy gondolkodjon. Eléggé érzékeny lelkületű fiú, ennek ellenére tud irányító is lenni, de még mennyire… néha nagyon elszalad vele a ló, főleg ha szexről van szó, szó szerint leteperi a másikat, és addig nem engedi el, míg ki nem élte magát. Ez az énje teljesen különbözik az eredetitől, ami utána ezerszer megbánja a tetteit, ezerszer bocsánatot kér, és megpróbálja jóvátenni a dolgot, ami vagy sikerül, vagy nem. Ő maga úgy gondolja, hogy maximálisan odafigyel mások érzéseire, és nem veszi észre, hogy valójában van, mikor csak magával törődik. Erre nehezen jön rá, ezért van jó pár éles összetűzése Souichivel, akármennyire békés természetű. Szereti a Senpaiát, és bármit megtenne érte, annyira odáig meg vissza van tőle, hogy néha nem is tudja, hogyan mutassa ki neki. Egyszerűbb lenne, ha sehogy sem tenné. Gyakran a fejéhez is vágják, hogy idegesítő, de ő nem törődik ezzel, továbbra is követi szerelmét. A lelki traumák ellenére meg tudta őrizni gyermeteg lelkét, aki mindenért megbocsát, de ugyanakkor mindent komolyabban is vesz, mint kellene. Pasi létére sokat gondolkodik és kombinál, akárcsak egy csaj. Ezt is megkapta már párszor, de őt nem zavarja. Az, hogy Senpai mellett lehet, neki bőven elég.

Élettörténet: SPOILER! Morinaga egy Nagoya melletti prefektúrában született, apja és anyja mindig a társaság középpontja voltak, ahogyan a bátyja is. Elég hamar rájött, hogy ő bizony a férfiakhoz vonzódik, már általános iskolás korában. Erre bátyja barátja ébresztette rá, akivel ő is nagyon jól kijött, majd pár évvel később járni is kezdtek… Tetsuhiro nem tudhatta, hogy Masaki csak azért van vele, mert a bátyjára emlékezteti őt, akibe valójában szerelmes. Végül egy alkalommal lelepleződtek, ráadásul pont az említett személy talált rájuk. Ez Morinaga bátyját annyira megrázta, hogy onnantól kezdve szörnyetegnek tartotta öccsét, és barátjával sem állt többet szóba. A szülei szégyellni kezdték, rosszul bántak vele, ráadásul éppen akkor mondta el neki Masaki is, hogy csak kihasználta őt, ezután pedig felvágta az ereit. Morinaga nem látta őt többet, eltiltották tőle, és érthető, hogy ennyi rossz után ő is teljesen magába zuhant. Éjszakai életet kezdett élni, mindenkivel összefeküdt, és soha nem nézte, ki az illető. Ami érdekes, hogy az ilyenek alkalmával még olyan személyekkel is találkozott, akik később a barátai maradtak. A gimnázium utolsó éveiben döntötte el, hogy Nagoya prefektúrában jelentkezik egyetemre, hogy ezzel elköltözhessen a családjától. Szülővárosa már úgyis semmirekellőnek könyvelte el, szeretett volna egy olyan környezetbe kerülni, ahol nem ismerik őt, és tiszta lappal kezdhet. Abban is reménykedett, hogy talál valakit Masaki helyett, akit újra szeretni tud majd. Bár eddig elhanyagolta a tanulást, sikerültek a vizsgái, és felvették az egyetemre. Így ismerkedett meg Souichivel, aki hiába pokróc természetű és homofób, elrabolta a szívét. A koihaijaként sokat lehetett a közelében, mégis csak négy év után mondta el neki, hogy szereti, Souichi pedig egy évig nem reagált rá semmit. Hiroto, a haverja az egyik meleg bárból megsajnálta, és adott neki egy drogot, amit ha bead a Senpaiának, nem fog ellenkezni vele. Morinaga nem akarta használni, mégsem dobta ki, így történt, hogy Souichi egy ivászata alkalmával lehúzta az egészet. Ő meg kihasználta a helyzetet, és hát… Senpai nagyon dühös volt rá, ő meg megpróbált eltűnni, de a végén mégis visszament a lakásába, ahol Sou már többször is kereste. Megállapodtak abban, hogy nem hagyja ott az egyetemet, ha Senpai elfogadja őt, csakhogy sajnos semmi sem olyan könnyű, mint amilyennek először látszik. Senpai szívéhez ugyanis még göröngyös és fájdalmas utak vezetnek…

Hobby: Nyáladzás Souichi után, őt molesztálni, pincsikutya módjára követni, na meg meleg bárba járni

Foglalkozás: Egyetemi hallgató / Souichi koihai-ja (segédje)

Extrák: Manga/OVA: Koi Suru Boukun / The Tyrant Who Fell In Love / Szerelmes zsarnok. Az egyik jó barátja (Hiroto) csak Angyalka-kunnak hívja, amiért ennyi év után is képes kitartani a szerelme mellett. A bátyjával nem valami jó a kapcsolatuk, de ez az idő múltával megváltozik. Kölcsönadva Neerocicának.

Képinfo: Hinako Takanaga (http://anaguranz.blog95.fc2.com/)

Engedélyezve: 2012. 03. 25.
2013. 10. 16.

Módosítva: 2013. 10. 16. 23:03:26
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).