Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Joe Heffelfinger
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Külsőre egy teljesen átlagos srácot látunk magunk előtt, de amint kinyitja a száját, dőlnek az emberek. Persze nem a szájszagtól, hanem a szövegeitől. Átlagos világosbarna, gyermekien kócos hajkorona, ami néha direkt van össze-vissza zselézve, de még épp jól áll neki, van hogy csak befésüli a haját. Szemei hasonló színűek, csokibarnák mint ahogy szépen ívelt szemöldökei is. A fülei talán picit elállnak, ezzel szokott is poénkodni, ahogy mások is vele, de csak velük nevet. Az arcmimikája olykor hihetetlen tud lenni, van, hogy elég csak arca rándulásaival figurázni, és attól is röhögnek az emberek. Az átlagnál talán egy kicsit alacsonyabb, ezt néha rejtett magas talpú sportcipőkkel korrigálja, de így is csak pár centit nyer, viszont ez sem lombozza le, ebből is könnyen viccet csinál. Általában sportosan öltözködik, bár a bőrdzsekik is jól állnak neki, de amolyan srácos stílusban inkább tornacipő-farmer-kapucnis pulcsi az, amit előnyben részesít. Alkata szálkásan izmos, bőre kellemes tapintású. Maximum csak egy karórát vagy egy bőr karkötőt visel, mást nem. Még kicsit díszesebb övcsatokat sem szereti.

Jellem: Jó társaság. Nos humorral megáldott egyed, ezt azonnal észrevehetjük, ha csak egyszer hallottuk beszélni. Mindenből igyekszik és próbál poént csinálni, persze ez nem jelenti azt, hogy mindig sikerül, de az biztos, hogy célközönséget bármikor talál. Szeret a társaság középpontja lenni, szórakoztatni az embereket. Ha valakit szomorúnak lát, azt is viccekkel próbálja felvidítani, vagy egyéb beszólásokkal. Ez persze nem jelenti azt, hogy neki nincsenek rossz napjai, vagy épp nem szokott szomorú lenni, de az biztos, hogy ezt azonnal észre lehet venni rajta, mint egy átlagembernél. Ilyenkor ha például társaságban van, és szólítja valaki, hogy meséljen vicceset, vagy bármit, akkor szerénykedni kezd, mint a szűzkislány, aki zavarban van. Persze ez is egy kifigurázott reflex. Magánéletében is hasonló, bár olykor hajlamos a komoly dolgokból is poént csinálni, ami kissé rossz tulajdonság, de idővel tudja fegyelmezni magát, viszont ez nem megy egyszerűen. Mivel pasi így alapból van némi perverzitása, az már más tészta, hogy ez inkább csak szájkaratéban érvényes és fantáziában, de ha épp gyakorlatról van szó néha el tud veszni, és elveszti az irányítást. Régebben ezért a lányokkal nem tartott sokáig a kapcsolata.

Élettörténet: Az egész család elég humoros tud néha lenni, mindenkinek mindig van valami poén a tarsolyában, de legfőképp Joe az aki elő tudja adni magát. Húga imádja ezért, sőt amikor csak tud rajta csüng, és dicsekszik vele, hogy bátyója milyen híres pedig valójában még csak 1-2 helyen lépett fel, de a hugit ez nem érdekli. Általános iskolában és gimnáziumban is már eléggé virgonc volt, a tanárok sem bírtak vele inkább már igyekezte visszavágni, de soha nem sikerült legyőzniük a hiperaktív poéngyárat, mindig tudott visszaszólni. Sok barátnője volt mert népszerű volt iskoláiban, bár ennek nem mindig örült mert jobban szerette volna, ha hosszú ideig van valakije. Lassan ugye eljött a serdülőkor, a disznóviccek feléledésének kora, vele együtt a személyes kíváncsisággal, ám ez nem volt olyan fényesen sikeres, mint népszerűsége. Mondhatni… jól forgatta a nyelvét, de inkább csak ha beszélni kellett. Ezért nem maradt meg sokáig egy barátnője, mert a legtöbben igaz nem „csak azért” akartak vele járni, hanem nem jött be nekik a kissé esetlen srác, mert nem ilyennek ismerték meg. Volt egy időszaka, amikor ez felgyülemlett benne, elszállt a jókedve és tanácstalan lett, kissé talán elkeseredett is, de ezt sosem tudta meg senki, csak Ő. Ekkor jött egy barátja, akivel megbeszélte az egészet, s olyat mutatott neki, ami megváltoztatta nézeteit, konkrétan megvigasztalta. Nem bánta, hogy ez is rövid ideig tartott, de legalább jól érezte magát, és egy csapásra visszatért a humorgyáras kisiparos.

Hobby: Poénok gyűjtése, kiszínezése, átalakítása, új kaják kipróbálása, szórakozás, elvetemült pillanatokban még diszkóba is betéved, internet, zenehallgatás, kifigurázható alany felkutatása.

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Jelenleg egy egyetemen tanul germanisztikát. Természetesen ezzel is szeret poénkodni, mint mindennel. *** Beceneve nagyon „kreatívan” Joke Joe. *** Igaz eddig még csak kétszer valósult meg, de szerepelt már színpadon „stand up” műfajban. Szeretne ezzel jobban is foglalkozni, szívesen fellép, ha felkérik.

Engedélyezve: 2012. 02. 11.

Módosítva: 2012. 02. 12. 22:12:46
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).