Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kouno Tooru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Nagyon helyes, aranyos és szép srác, kiemelkedik a tömegből bármennyire nem szeretné ezt gondolni. Kék haja jellegzetes, különleges és kiemeli zafír szemeit. Általában egyhangú az arca, ha egyedül van teljesen elgondolkodni látszik, mindig töpreng valamin, de újabb barátaival már képes természetes mosolyra is, bár megtévesztően jól álcázza azt is ha gondterhelt, egyedül a szemei árulják el ha baj van, mert a kékségek nem tudnak semmit elrejteni a kíváncsi szemek elől. Nagyon jól állnak neki a princess ruhák, nem csoda, hogy az egész iskola oda van érte és mási két társáért, akikkel „egy csónakban evez”.

Jellem: Kedves, barátságos és megértő, törődik másokkal, segít nekik ahol tud, de ha magáról van szó teljesen elveszett. Mintha a másokon alkalmazott tudását képtelen lenne magán alkalmazni, pedig nem ártana. Régi iskolája átlagos volt, egy idő után fogadott húga miatt képtelen volt könnyedén barátkozni, ezért zárkózottabbnak tűnt. Nem bírta sokáig így átment másik, távolabbi iskolába. Itt már könnyebben szerzett barátokat, habár nem volt nehéz hozzá hasonló társakat találni. Amint felkérték, hogy legyen hercegnő, nem teketóriázott sokat, hisz szüksége van a pénzre, valamint olyan tevékenységre, ami eltereli gondolatait és lefoglalja.

Élettörténet: SPOILER! **** Kicsi volt, mikor szülei meghaltak, és kissé összeesett, magányos volt. Szerencsére Bácsikája nagyon kedvelte így magukhoz vette, és hirtelen lett egy húgocskája, akit nagyon szeretett. Szerette volna, ha tökéletes bátyja lehetne Sayakanak, mintabátyó akart lenni, ami részben sikerült is, de sajnálatára Sayaka ennél többet szeretett volna, mikor már felcseperedtek és megtudta, hogy Tooru nem az igazi bátyja. Rögeszmés álma, hogy egyszer fogadott bátyója felesége legyen, hogy örökre együtt legyenek. Annyira beleélte magát ebbe, hogy ha azt látta, hogy Toou jól érzi magát bárki mással, legyen az fiú vagy lány, rátámadott. Így lökte le a lépcsőről Tooru egyik lány osztálytársát, amikor látta őket együtt hazasétálni. Ez volt végül Toorunak az utolsó csepp. Szerette nagyon ezt a családot, és éppen ezért nem akart nekik gondot okozni ezért úgy döntött elhagyja őket és még idő előtt megpróbál saját lábra állni. Így került át egy új iskolába, és kollégiumban lakik, nagyobb szünetekben sem szeret hazalátogatni. A bácsikájától csak vész esetén mer pénzt elfogadni, és éppen ezért vállalta el a hercegnői munkát, hogy ne kelljen rájuk támaszkodnia.

Hobby: Princess munka, olvasás, szabadidejét inkább új barátaival tölti szívesen.

Foglalkozás: Tanuló (princess)

Extrák: Anime: Princess Princess. *** Régebben és talán most is a lányokat kedveli, de egyáltalán nem botránkoztatja meg teljesen, ha két fiút lát persze ezt szereti tagadni, főleg ha róla van szó, de ez félénksége miatt is van így.

Engedélyezve: 2012. 02. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).