Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Eliot Mathis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: A törékeny külső annál sokkal erősebb belsőt avagy lelket takar. Vékony alkat jellemzi, karcsú karok és lábak, sőt maga a teste is, de azért elég formás. Arca meglepő módon hibátlan, kezei nagyon puhák és kifejezetten szép ujjai vannak, akár kézmodell is lehetne, de nincsenek ilyen álmai. Viharkék szemei vannak, gyöngéd, kedves pillantást küld általában mások felé, mindig vidámnak és erősnek mutatja magát, valójában is az, senki nem látta még összetörve, legalábbis az új barátai nem. Szőke haja eredeti, soha nem festette, aranyló búzához hasonlítható, és végtelenül selymes. Ha nagyon koncentrál valamire, akkor teljesen komoly az arca. Az ingeket részesíti előnyben, maximum laza pólót vesz fel, nadrágba meg csak olyat ami sötét és kényelmes. Cipője nagyon kevés van mivel nem használja el őket, de azok is sötétek és egyszerűek, sőt inkább tornacipőt hord.

Jellem: Kedves, törődő, barátságos lélek, aki mindig mosolyog mások előtt. Nagyon ritka alkalmak egyike mára, hogy magába fordul kissé és lehangolódik. Kitartó és jó esze van, valamint nem utolsó sorban jó szíve. Talán kissé naiv, viszont nem ostoba, egyszerűen csak nem akar rosszat látni az emberekben. Elég büszke, így nagyon-nagyon ritka eset, ha segítséget kér bárkitől is. Eddig ez csak kezdetekben fordult elő, mára már csak akkor, ha nincs lift és túl magas lépcsősort kéne leküzdenie. Nem szereti ha elesettnek nézni, de türelmes, elnéző és nyugodt így mindig könnyedén és kedvesen fejezi ki magát. Ha zavarba jön akkor kissé dadog valamint veszettül gesztikulál kezeivel. Ilyenkor meg kell érintenie egy biztos pontot ami megnyugtatja. Balesete után hónapokig megszólalni sem volt kedve, könyveket olvasott, filmeket nézett és végül lassan kialakult benne az elhatározás, hogy működés képtelen lábakkal is teljes életet fog élni. Ez eddig be is vált neki, egyetlen egy dolgot kivéve… szerelemben. Abban teljesen el van veszve az önbizalma.

Élettörténet: Úgy született és élt mint egy átlagos gyerek. A közelben sok kortársa lakott így mindig elég sok barátja volt, persze gyakran vált gyermeki bántalmazás tárgyává mert annyira törékeny és lányos kinézete volt. Most sincs ez másképp annyi különbséggel hogy még mindig törékeny szépség, de eléggé fiús, a vonásai elárulják. Körülbelül 11-12 éves korában egy autóbalesetben sajnos megbénultak a lábai. A kórházban szépen helyre tették, megműtötték, külsőleg semmi baja nincs, viszont képtelen lábra állni. Mikor megtudta, hogy tolószékbe fog kényszerülni, sokáig nem szólt senkihez, egy hétig sírt, következő héten már csak szótlan volt majd sok belső vívódás után egyszer csak visszatért majdnem régi énjéhez, és ugyan olyanná vált, mint volt. Ez után úgy tűnt sokkal több barátja van mint azelőtt, egyre többen kezdtek vele kedvesen viselkedni, és amikor rájött hogy ez nagy százalékban az új ismerősei között részben a szánalom miatt, kijelentette hogy arra nincs szüksége. Boldogul egyedül, tanul, még sportol is, és még akkor sem kér mástól segítséget, ha épp kiesik a székből, olyankor csak azt kéri forduljanak el. Ez a büszkeség nem rég alakult ki benne, de azóta törhetetlen és makacs ezen a téren. Az egyetlen akinek enged egy kicsit ebből az a húga, senki más.

Hobby: hozzá hasonló emberek szoktak csoportokban eljárni. Van egy pár ilyen ismerőse, akikkel kosarazik persze Ő nagyon ritkán száll be. Emellett szívesen olvas könyveket, és a barátaival való szórakozásról sem mondott le.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nagy hátránynak tartja azt is, hogy a saját neméhez vonzódik. Nem elég, hogy nem egészséges – a lábait illetően, mert hogy tolószékes – ráadásul még ez is nehézségnek számít nála, nem beszélve a hihetetlenül édes zavaráról. Nagyjából már letett arról, hogy valaha lesz olyan társa, akihez bújhat, akivel mindent megoszthat akit úgy szerethet mint mást nem. De ezt mélyre zárja, sok időt tölt barátaival és húgával is, hogy ezt elfeledje.

Képinfo: k96 ()

Engedélyezve: 2012. 02. 03.

Módosítva: 2012. 02. 03. 15:35:01
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).