Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Namiashi Raido
Kategória: Naruto
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Magas és elég izmos, karizmatikus férfi. Rövid kissé borzos barna haja van, ami szintén igéző barna szemeibe hull, ha nem hordja a fejpántját. Arcának bal felén jól látható égési sérülés honol, ami néha még félelmetesebbé teszi őt. Arca sokszor kifejezéstelen, komor, de ez csak a ninja élet hátránya. Szép mosolya van. Általában a szokásos jounin öltözéket viseli, néha, főleg edzéskor csak egy passzos fekete pólót.

Jellem: Nagy munkamorállal rendelkező és lojális ember. A Hokagetól kapott feladatait mindig igyekszik a legmegfelelőbben megoldani és elvégezni. Jó harci késsége van, és a reakció ideje is gyors, korának egyik legjobbjai közé tartozik, persze az ő szintjén. Igazi sármőr, még sebhelyének ellenére is… Sőt… sokszor ez teszi külsejét igazán vonzóvá és izgalmassá, férfiassá a ninják körében. Szeret barátaival eljárni, iszogatni, beszélgetni, együtt szórakozni és becserkészni egy-egy alkalmi kapcsolatot. Nem keres hosszú távra senkit, úgy gondolja hogy az évek során egyszer majd úgy is rá fog találni… vagy nem…

Élettörténet: Konohában él és a ninja társadalom tagja. Ő a Hokage harmadik testőre, alkalmanként főleg chuunin vizsgákon figyel rá, és ő az egyik magas posztú chuunin figyelő. A falu védőinek egyike, még soha nem kapott tanoncokat. Legtöbbször Genma Shiranuival és Aoba Yamashiroval szokott együtt lenni küldetések során, vagy egyéb feladatok megoldásakor.

Hobby: Barátokkal iszogatás, szórakozás, alkalmi kapcsolatok, testének jó kondícióban tartása.

Foglalkozás: Elsősorban jounin, másodsorban ANBU harcos

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 08. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).