Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuichi Tate
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 26

Külső leírás: Világos barna félhosszú, haj amit legtöbbször összekötve hord. Zöld szemei vannak amivel reggelente mindig morcosan nézz. Átlagos magasságú és vékony testalkatú. Szeret kihívóan öltözködni, de mivel tanár azért az iskolába szolidan öltözik fel, de a nyakkendővel soha nem volt megbarátkozva, még ha vesz is fel mindig lazán, van megkötve.

Jellem: Diákjai imádni szoktak mivel fiatal és laza, de vannak elvárásai. Utál korán kelni ami vicces a munkája miatt hiszen tanárként sokszor van arra példa. Imád aludni, és ha valaki ilyenkor felmeri ébreszteni korán akkor nagyon morgós és harapós lesz. Kacér és imád flörtölni bárkit képes az ujjai köré csavarni. Makacs természete van, és mindig kiáll az igazáért. Könnyen ismerkedik, de kevés embert enged közel magához, de őket sosem engedi el. Eszes szeret új dolgokat tanulni, megismerni. Hűséges típus, akivel kapcsolatban van soha nem csalná meg.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel. Két nővére van és az egész családjával jó viszonyban, van. Mindig is tudta, hogy tanár akar lenni és azt is, hogy a férfiakhoz vonzódik. Családja elfogadta, bár az apjával az elején sok vitája volt, de ő is idővel elfogadta a helyzetet. Volt már szerelmes és kétszer is volt mondhatni komolyabb kapcsolata. Egy két éves és egy másfél éves kapcsolta. Két éves kapcsolata utána volt kicsit maga alatt mivel ott őt hagyták el bár nem csalta meg az exe csak elmúlt a szerelem részéről. Azóta több mint egy év eltelt és nyitott újabb kapcsolatra, de nem talált olyat, aki igazán felkeltené az érdeklődést, így addig maradnak a kalandok.

Hobby: pasik, sex, alvás, evés

Foglalkozás: Irodalom, történelem tanár

Extrák: Egyedül lakik. Egy macskája van.

Engedélyezve: 2012. 02. 02.

Módosítva: 2012. 02. 02. 05:50:09
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).