Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Peter Garwood
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 26

Külső leírás: Nem az a fajta, aki kitűnik a tömegből – legalábbis nem magassága miatt. Kb. 170 centiméteres magasságával sokkal inkább elvegyül az emberek között, de testalkata sem túl figyelemfelkeltő, ha az ember izmos férfitestekre vadászik. Nem, ő innen nézve átlagos. Kivéve, ha rád pillant, vagy ha alaposabban megnézed magadnak. Ha megfigyeled, karcsú csípője és kerek popsija igazán izgalmasan jár, miközben megy, hacsak nem takarja a fehér köpenye. Igen, ebből a szempontból már igencsak kirívó az alakja: ritkán látni ilyen finoman formált, szálkás, tökéletes testet. Milyen kár, hogy nem sűrűn mutogatja... És mi történik, ha rád néz? Örökre az emlékezetedbe égeti magát. Ha egyszer meglátod, soha többé nem felejted el azokat a hihetetlenül mélykék szemeket, amik olyan élénk csillogással figyelnek, hogy bele szeretnél halni. Lélegzetelállító szemekhez pedig édes kis pofi dukál – vagy inkább szoborszépség? Nézd meg alaposan a tökéletesen ívelő, vékony szemöldököt, a nem túl telt ajkakat, és a szép vágású arcot... és döntsd el magad. És ha jól döntöttél, nincs megállás: akkor már szeretnéd belemártani az ujjaid azok közé a puha, fekete tincsek közé is.

Jellem: Egy okos és intelligens fiatalember, aki emellé maximalista és precíz is. Úgy tűnhet, hogy csak a munkájának él – minek másnak? Ezen kívül nincs szinte semmije, egy lakást és egy kiscicát leszámítva. Talán éppen ezért lehet, hogy első pillantásra egy zárkózott, kissé megközelíthetetlennek tűnő srácot látnak benne. Pedig ez egyáltalán nincs így. Egy csupaszív, élettel teli, édes fiút lehetne belőle varázsolni, csak még nem jött el a megfelelő ember ahhoz, hogy ezt elérje. Egyébként nagyon kedves és törődő, minden egyes betegének külön helyet szán a szívében, és amíg el nem hagyják a kórházat, a szívén viseli a sorsukat. Ahhoz persze elég intelligens, hogy különbséget tudjon az ilyesfajta törődés és a szeretet között – a betegeket kiengedi a szívéből, amikor elhagyják a kórházat, de ha valakit igazán megszeret... Ha valakit a szívébe zár, az onnan soha többé nem jön ki. És ez akkor is így van, ha előbb tépné ki a saját haját, minthogy bevallja a dolgot.

Élettörténet: Jómódú, bár nem annyira átlagos családba született, első és egyetlen gyermekként. A viszonyítás attól függ, mit tekintünk átlagos családnak. Az övé mindig bővelkedett a pénzben, hiszen édesanyja elismert színésznő volt, édesapja pedig híres sebész. Az anyjával viszont soha nem volt szoros a kapcsolata. Kicsi korától kezdve csak az édesapja, James törődött vele, így csak hozzá került közel. És ez később sem változott, soha. Az édesapja lett az ő egyfős családja, vele beszélt meg mindent, és ő volt az egyetlen támasza. Egészen tízéves koráig. Édesapjával vásárolni mentek, és éppen onnan tartottak hazafelé, amikor a velük szemben haladó részeg sofőr autója áttért az ő sávjukba. Frontálisan ütköztek, és az orvosok mind a mai napig a csodával egyenlőnek tartják, hogy Peter néhány karcolással és zúzódással megúszta a balesetet. Ahogy a részeg sofőr is. Nem így Peter édesapja... Olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy Peter a saját kezeivel fogta össze a mellkasát, hogy ne vérezzen el. Vagyis csak akarta... Imádott édesapja a karjai között halt meg, és amikor az utolsó szívdobbanást érezte, Peter megfogadta, hogy méltó lesz apja nevéhez, és a nyomdokaiba lép. Célirányosan kezdett felkészülni az orvosi egyetemre, és kitűnő középiskolai eredményeivel azonnal fel is vették. Sikeresen vett minden akadályt, kitűnő minősítéssel diplomázott, és szinte azon nyomban felvették gyakornoknak az egyik legnevesebb kórházba. Az élete egyébként mindvégig magányos volt. Édesanyja még az apa halála után sem foglalkozott vele többet, Peter teljesen magára maradt mindenben. Hamar világossá vált számára szexuális beállítottsága, és bár nem szégyelli, hirdetni sem nagyon szokta. Nővel soha nem is volt kapcsolata, de férfival sem sok, vagy legalábbis nem tartós. Jelenleg is abban a kórházban dolgozik, ahova először felvették, rezidensi idejéből már csak néhány hónap van hátra.

Hobby: olvasás, játék a cicájával

Foglalkozás: orvos, sebész rezidens

Extrák: Hivatása ellenére dohányzik. *** A jobb hüvelykujján lévő gyűrűt soha nem veszi le, az édesapjáé volt. *** A füle mögött található egy tetoválás, egy J betű. Ez édesapja emlékét hivatott örökké megőrizni. *** Foglalt!

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://www.deviantart.com)

Engedélyezve: 2012. 04. 30.
2014. 11. 15.

Módosítva: 2014. 11. 15. 19:44:56
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).