Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tholan Darkspur
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 200

Külső leírás: Messziről szembeötlő jelenség magassága, és haloványbarna bőre miatt, ami alig láthatóan ezüstös fényben kezd el derengeni akkor, amikor valami miatt Tholan izgalomba jön. A teste izmos, harcosokhoz méltón kidolgozott, vörös szemeivel büszkén tekint a nagyvilágba. Derekáig érő sötétbarna tincseit még egyszer sem kötötte őket össze, szereti, ha szabadon szállnak a sós tengeri szélben. Hosszúszárú díszes csizmáiban éles késeket hord, nadrágján pedig azt a kardot, amit még régebben rabolt egy nemes úrfitól. Felsőtestén nem visel ruhát, egy-egy csata után szokta csak fél vállára teríteni néhány órára legyőzött ellenfelének tépett, véres köpenyét. Karperecét még apjától kapta.

Jellem: Erős, bátor harcos, aki annál jobban, hogy kinézik őt egy helyről, ahova betérnek, vagy egy másik hajóról köpnek felé, és korcsnak nevezik csak azért, mert tudják, az apja vámpír, amíg az anyja elf, semmit se gyűlöl jobban. Úgy tartja, hogy inkább nézzenek rá rossz szemmel kalózsága miatt, mint azért, mert a szülei tiszta szívükből szerették egymást. Ha haragja erőt vesz felette, és ellepi fejét a lila köd, ezt szó szerint bele is veri azoknak a fejébe, akik viccet űztek őseiből. Kitűnő kardforgató, kardját, és késeit sem dísznek szerezte… Alapvetően azért embereivel kedves, mindent meg is tesz értük, hiszen ők is barátként, bajtársként kezelik. Az újonnan hajóra kerültekkel szemben azonban kissé paranoiás, rendesen fel kell kötniük a kis újoncoknak a nadrágjuk, és nem szabad őt megbámulniuk sem ahhoz, hogy ne végezzék a tenger fenekén.

Élettörténet: 200 éve született apja kastélyában. Szerelemgyerek, hiszen anyja már akkor megszerette vámpír apját, amikor az megmentette őt attól az elftől, aki épp próbálta a nőt megbecsteleníteni. Apja is imádta anyját az első perctől, nem is látták akadályát a házasságuknak, szüleik is beleegyeztek a frigybe. Úgy vélték, unokájuk legalább annyira boldog lesz, mint amennyire gyermekeik boldogok egymással. Igazuk lett, Tholannak felhőtlen gyerekkora volt velük, közöttük. Akkor változott meg minden, amikor szülei úgy vélték, iskolába kellene járnia. A suliban felhívták ugyanis arra a figyelmét a léte nem kívánatos. Megverték, sokszor kikötötték a napra is azt remélve, hogy elég. Harcolt, de mindig legyűrték, csak jóval később lett annyival erősebb, hogy már bírt védekezni. Ekkor azonban jóval erősebb lett társainál, vissza is élt az erejével rendesen akkor is, amikor kalóznak állt. Szülei azt se bánták, hogy fiúk kalóz lett, hajóval támogatják mindig, amikor elsüllyesztenek neki egyet-egyet.

Hobby: kardja fényezése, szex

Foglalkozás: kalóz

Extrák: Hosszú kapcsolata még nem volt, de arra már pár kísérlet után rádöbbent, hogy lányokkal semmiképp se tudna később se, csak fiúcskákkal * vámpír öröksége miatt vérhez kell jutnia időközönként, ezért a harcaikban legyőzött ellenfeleik kapitányait rendszerint szárazra szívja * nem árt neki a nap, de szívesebben hajózik éjjel, mint nappal

Képinfo: Enaxor (http://enaxor.deviantart.com/gallery/)

Engedélyezve: 2012. 01. 29.
2012. 10. 31.

Módosítva: 2012. 10. 31. 15:00:16
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).