Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bonnie Douce
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Elég picike, kevesebb mint 160cm, kislányos megjelenésű, törékeny testalkatú. Hosszú, barna, göndör fürtjeit mindig kiengedve hordja, fufruját homloka jobb oldalán elválasztja, többnyire szívecskés és virágos csattokkal díszíti. Selymes fehér bőre van, porcelán baba arca. Nem sminkeli magát, csak az ajkait szokta halvány színű szájfénnyel festeni. Halvány árnyalatú ruhákat visel, főként csipkés darabokat hord.

Jellem: Igazán ösztönző személyiség, mindig igyekszik úgy megválogatni a szavait, hogy az a másik félnek tetsszen. Szeret másokkal foglalkozni, beszélgetni és mindig nagyon gyengéden bánik velük. Nagyon melegszívű, kedves, önzetlen lány. Bármilyen helyzetben meg lehet benne bízni. Ha nagyon megszeret valakit, mindenáron ragaszkodik ahhoz a személyhez. Kissé elfogult szeretteivel. Még akkor is türelmesen viselkedik mindenkivel, ha épp bánatos, ugyanis nem szokta a negatív érzelmeit kimutatni másoknak.

Élettörténet: Egy teljesen átlagos, mondhatni unalmas család gyermeke. Apja ügyvéd, szinte sose jár haza, ha mégis akkor beül a dolgozószobába és kise jön. Anyja súlyos betegsége miatt lassan tíz éve meghalt. Bonnie és a bátyja így az édesapjukra maradt, de neki nem volt ideje, ezért rábízta a nővérére a két gyereket. Nagynénjük nem nevelte őket, nem foglalkozott velük, csak ott volt, és mindig minden cselekedetükre volt valami hervasztó megjegyzése. Néhanapján a nő fia jött látogatóba, és az játszott velük. Az a hat év amit ott töltöttek keserves volt. Mikor Joel, Bonnie bátyja betöltötte a tizennyolcadik életévét, elköltöztek. Azóta együtt laknak az egyik nagyváros apartmanjában. Apjuk azóta elhunyt, mindent rájuk hagyott, jelenleg abból élnek, meg a bátyja „munkájából” amit szórakozásból csinál. Bonnie most nem dolgozik, a tanulásra összpontosít.

Hobby: olvasás, zene hallgatás, egyedi turmixok kikísérletezése

Foglalkozás: Nem dolgozik, tanul

Extrák: Imádja a nyuszikat és a cicákat ~ Van egy fekete macskája, Devil, akit igazából nem lehetne tartani, de titokban becsempészték ~ Mivel bátyja elég ügyetlen, megtanult főzni, mindig ő készít mindnet ~ Vega ~ Imádja az összes létező fagyi fajtát ~ Képes hangulat turmixokat készíteni, a tesztalany mindig szerencsétlen bátyja ~

Engedélyezve: 2012. 01. 28.
2017. 12. 26.

Módosítva: 2017. 12. 25. 16:39:05
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).