Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ardal Lynch
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Elég magas férfi, körülbelül 188 cm magas, és egész izmos is hozzá, de nem vaskos inkább az a kellemesen izmos. Haja vörös akár a csiszolt rubin, hozzá élénkbarna szemek társulnak, bár az egyik kicsit zöldesebb, gyakran hangulatától változik. Szeret lazán öltözködni, élénk színekkel, ami nem mindig igaz környezetére, habár a divat országában él. Stílusa kissé olaszos és ez keveredik az ír jellemével. laza ing, öltönyök, bőrcipő, vékony nyaklánc, lapos, keskeny szemüveg. Néha látható egy szál cigi a szájában de nincs mindig meggyújtva, így próbál leszokni.

Jellem: Fiatalon elég vad, szeleburdi természet volt, aki élvezte az életet de oly módon, ahogy mások nem merik vagy nem akarják. Jobban szerette az idősebbek társaságát mint a fiatal lányokét, hisz a tapasztaltabb nő mindig jobb, vallotta. Sokáig csak szórakozásból élt így, de egy nap találkozott egy olyan nővel aki teljesen megváltoztatta. Mondhatni vett egy száznyolcvan fokos fordulatot, teljesen szerelmes volt. A nő is viszont szerette, de amikor elhagyta nagy csalódás érte, azóta inkább csak látszatra vagány és nőcsábász, de ezek csak szavak, tettekben már egyáltalán nem az.

Élettörténet: Írországban született, mindig is jó tanuló volt, ráadásul jó nyelvérzékkel is rendelkezett. Persze több értelemben is, de most a nyelvtanulásról beszélünk. Anyanyelve az ír-angol, de a többi angolt is könnyen megérti és beszéli persze, ezen kívül franciául és olaszul is tanult. Amikor főiskolára ment, ösztöndíjjal Párizsba jutott, a művészetek és divat fővárosába. Itt ismerkedett össze egy gyönyörű modellel amikor fotósnak tanult. Az sem zavarta, hogy a nő hét évvel idősebb volt tőle, teljesen beleszeretett és a nő is viszonozta ezt, egy időre még össze is költöztek, de nem tartott túl sokáig mámoruk, a nő elhagyta őt és visszautazott szülőhelyére. Azóta nem volt komoly kapcsolata de még kisebb afférja sem, csak a szája jár általában, de valahol mélyen még nem halt ki belőle a remény hogy a szeretett nő egyszer visszatér. Ezért nem is költözött el, hogy biztos legyen benne újra megtalálja majd. Családjával tartja a kapcsolatot, de főként csak öccsével akivel tudnak számítógépen beszélgetni.

Hobby: kedveli az állatokat, néha ellátogat egy menhelyre, ahol már azóta kedves ismerősként fogadják, néha lefotóz pár szegény állatkát akiknek segít otthont keresni.

Foglalkozás: fotós, mellékesen festő is.

Extrák: Mivel ír így a mája meglehetősen erős. Jól bírja az alkoholt. *** dohányzik, de épp igyekszik leszokni, gondolkozott már az e-cigin is. *** Néha amikor összegyűlik pár festménye, pár régi ismerősükkel nyitnak egy galériát, és ha sikerül eladják képeiket, de a fényképezés jobban érdekli. Van egy festménye amit semmi pénzért nem adna el, ez a kép Luanaról készült, ahol alig takarja egy fátyol, az is áttetsző. A lakásban tartja a szobájában, bár már nem áll meg minden nap megcsodálni a művet. *** Elméletileg hetero, soha nem is gondolt olyasmire milyen lehetne egy férfival.

Engedélyezve: 2012. 01. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).