Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Rodriguez
Kategória: Fantasy
Feltöltő: makeme_real

Kor: 19

Külső leírás: Egy kicsit alacsonyabb a átlagnál, 170 centi körül mozoghat a magassága. Testalkatra formásan vékony, egy deka felesleg sincs rajta, de nem a izmos, hanem a karcsú fajta. Az összhatás igencsak kellemes esztétikai élmény... Arca nem különleges, viszont nagyon, már-már nőiesen szép. A szemei viszont meglehetősen magukkal ragadják az embert szépséges, ékköveket idéző kék ragyogásukkal, amit szemüvege csak kiemel. A szeméből általában minden érzést ki lehet olvasni, ha odafigyel az ember, vagy már ismeri őt.

Jellem: Tipikusan az a fajta tinédzser, aki lázad minden és mindenki ellen, akinek nincs szüksége szeretetre vagy egyáltalán egy anyai ölelésre – legalábbis előszeretettel mutatja ezt. Valójában azonban nagyon is szüksége van a szeretetre, a törődésre, a gondoskodásra és gyengédségre. De persze előbb kötné fel magát, minthogy ezt bevallja bárkinek is... Egyébként sem találkozott még olyannal, akitől határozottan szerette volna mindezeket megérezni. Egy farkasbőrbe bújt bárányt láthatunk tehát. Imádja azt mutatni, hogy neki aztán senki és semmi nem számít – de legyen csak valami baj, kerüljön veszélybe valaki, aki fontos neki, onnantól kezdve megállíthatatlanul tör előre a szerettei érdekében.

Élettörténet: Már gyermekkora óta nehezebb volt számára az élet. Na persze nem családi agy ilyen problémákért, hanem az iskola-és osztálytársai miatt. Bár őt nem a külseje miatt piszkálták, de azért vitatkozhatnánk, melyik a rosszabb – ő a meleg jelzőt kapta rendszeresen, mindenkitől. Mindenkinek szent meggyőződése volt, és az is a mai napig, annak ellenére, hogy még soha egyetlen férfival vagy fiúval sem került közelebbi kapcsolatba. De hát a középiskolai pletykákat mégis ki fékezhetné meg...? Ha valaki nem bunkó, beképzelt, önelégült macsó, hanem egy finom, gyengéd valaki, aki odafigyel másokra, képes érzelmekre és ki is mutatni/mondani azokat... azok már melegek. Adam úgy-ahogy megszokta már a dolgot, de tény: lázadó magatartásában ez is nagyban közrejátszik.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Imád olvasni, főleg színdarabokat. A regényeket sem veti meg, de a darabok a kedvencei – nagy álma, hogy egyszer színművész lesz. Bár soha eszébe sem jutott még, de igazából nagyon is meg van az esélye rá, hogy az lehessen ha akar. *** Kedvenc darabja a Káprázat című dráma. A történet egy lányról szól, aki beleesik egy férfi csapdájába – amely csapda olyan varázslatos világot takar, amelyben mindent a férfi irányít, a képzeletnek pedig nincsenek határai.

Képinfo: chouette-e (http://chouette-e.deviantart.com)

Engedélyezve: 2012. 05. 11.
2013. 06. 15.

Módosítva: 2013. 06. 13. 18:25:28
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).