Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Raffaello Turtles
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 18

Külső leírás: Fekete, össze-vissza álló tépett haja van, ami fésűt soha nem lát, csak zselét. Meglepő módon ez a hanyag stílus is jól áll neki, bár sárga szemei sokkal jobban megfogják az ember tekintetét, mint a frizurája. Nem mindig volt neki ilyen színű, eredetileg barna íriszekkel büszkélkedhetett, de miután megkapta az állati génjeit, sárgára változott neki. Ezekkel nagyon csúnyán és fenyegetően is tud nézni, mintha fel akarna nyársalni, mert gondolatban meg is teszi. Teste jól kidolgozott, izmos, szereti is mutogatni, bár egyelőre talány, kinek is pontosan. Szinte mindig sebek vagy kék-zöld foltok borítják, mert egyszerűen nem képes leállni a folyamatos edzéssel. Nindzsa álarca vörös, és még jó pár másik cucca is, mivel ez a kedvenc színe. Szereti a bőrszerkókat, dzsekiket, motoros szerkókat, egyszóval mindent, ami csak egy kicsit is vagányul néz ki rajta. Nem szereti túlzottan teleaggatni magát semmivel, mert szerinte az buzis, ezt sokszor említi Leonak is (aki mellesleg szintén nem önti magára az ékszeres dobozt, csak néha szándékosan szekírozza ilyesmivel öcsikéjét). Jellemző rá, hogy egyáltalán nem szégyellős, képes akár alsógatyában is rohangálni a lakásban, amitől Don mindig frászt kap, Miki követi a példát, a többiek viszont csak rosszallóan csóválják a fejüket. Az övében mindig ott vannak a fegyverei és pár füstbomba, ezeket előszeretettel alkalmazza is. Nem sokat törődik vele, hogy állnak rajta a ruhák, ő a leghanyagabb az összes tesója közül. Nyakában egy nyaklánc lóg, amin a neve díszeleg, és csak azért viseli, mert még az első (igazi) apja adta neki. A többieknek is van ilyen, de ők már nem hordják, csak néhanapján látni náluk. Raf is csak azért veszi fel, mert akárhogy próbálkozik elhitetni magával az ellenkezőjét, ő igenis ragaszkodott az első családjához, sőt, még Sakihoz is… mára már ez a ragaszkodás gyűlöletté ment át, ami minden egyes alkalommal tisztán leolvasható az arcáról (ahogy minden más gondolata is), amikor csak találkoznak.

Jellem: Gyakran mondják rá, hogy forrófejű, mert elég gyakran az is. A legkisebb dolgot is halál komolyan veszi, főleg ha edzésről vagy harcról van szó, olyankor nagyon be tud pipulni. Mániája, hogy mindenkinél jobb legyen, és ha ez nem jön össze, akkor elborul az agya, és törni-zúzni-szitkozódni kezd. Ilyenkor nincsenek normális gondolatai, és nehéz megfékezni, de miután kijózanodik, szó szerint rátör a depresszió, a menekülhetnék, és általában el is menekül egy időre. Azonban miután megbékél magával visszamegy a többiekhez, és bocsánatot kér, még ha ez mélyen bele is rondít a büszkeségébe. Természetéből kifolyólag imád verekedni vagy éles helyzetekbe kerülni, ilyenkor az adrenalinja az egekbe szökik, és egészen a harc utolsó percéig ott is marad. Átlagos életében is rendkívül agresszív, imádja a többieket püfölni, persze csak heccből, ők pedig zokszó nélkül tűrik (kivéve Leot, de az egy másik történet). Állati génjeinek köszönhetően sokkal jobban hall, lát és gyorsabban mozog, de ez a többiekre is elmondható. A szaglása az egyetlen, ami sokkal kifinomultabb a tesóiénál, akár kilométerekről is képes megérezni a vér szagát, annak ellenére, hogy már jó ideje a föld alatt él. Tisztelet nem nagyon van benne, még Yoshival is szájalni kezd, ha a helyzet úgy adja, de Leo mindig gondoskodik róla, hogy ezek a szájalások rövidek legyenek (átveszi a szót mesterétől). A legvadabb helyzetekben is képes gúnyolódni, nevetgélni, mintha csak vakáción lenne épp, nem a halál torkában. Veszélyérzete nincs, nem is volt soha. Rendkívül öntörvényű a többiekhez képest, neki aztán tényleg nem lehet parancsolni, ha nem akarja. A céljait minden és mindenki fölé helyezi, önfejű, de ezzel nincsen tisztában. Nem nagyon érdekli a testi épsége, de másé sem, ha éppen felforrt az agya (még Mikit is majdnem letámadta, ha a többiek nincsenek épp ott, csúnya vége lett volna). Minden rossz tulajdonsága ellenére az igazságérzete nagy, és ebből nem enged. Nem az-az otthon ölbetett kézzel ülős fajta, ahogy a mestere is mondta: „Magára próbálja venni a világ problémáit, de gyakran összeroskad a súly alatt”. A testvéreit és a mesterét is nagyon szereti, bár ezt nem mindig tudja megfelelően kimutatni. Valahol mélyen ő jószívű és kedves, hiába próbál kemény és vagány lenni.

Élettörténet: Szegény családba született, ráadásul rögtön harmadmagával, ami anyjának és apjának túl nagy teher volt egyszerre. Pár évig még meg tudtak élni, de 4 éves korában az utcára kerültek. Szülei ott is óvták és védték, ahogy tudták, viszont rá két évre nem bírták tovább, és egy éjjel nem jöttek többet „haza”. Rafael egyedül maradt három fiútestvérével, Leonardoval, Donatelloval és Michaellel. Ekkor még mindnyájan nagyon kicsik voltak, nem lett volna esélyük a túlélésre, ha egy férfi, Oroku Saki örökbe nem fogadja őket. Oroku gazdag volt, egy szervezet vezére, amiről Rafék egészen 12 éves korukig nem tudtak semmit. Addig minden jót megkaptak, ám ezután fordult a kocka, és nekik kellett volna adniuk valamit, pontosabban magukat. Mint kiderült, nevelőapjuk sötétebb körökben is mozgott, és olyanokkal is foglalkozott, mint például emberkísérletek, vagy bérgyilkosság. Ezt a fiúknak úgy állította be, mintha csak kiképzés lenne, egyedül Yoshi, a nevelőjük aggódott értük, és próbálta visszatartani őket. Egy véletlen folytán azonban Oroku mesterkedései lelepleződtek, és a srácok menekülni próbáltak előle, de az akkori tudásukkal még nem sikerülhetett nekik. Miután Oroku látta, hogy a bérgyilkost már nem nevelhet belőlük, úgy döntött, az emberkísérleténél alkalmazza őket. Rafba és testvéreibe állati géneket ültettek, és ki tudja miket tettek volna még velük, ha Yoshi az utolsó pillanatban meg nem szökteti őket. Azóta ők öten a város alatt élnek, bujkálva Oroku emberei elől, olykor rendesen belerondítva volt nevelőapjuk terveibe. Yoshi kitanította őket a harcművészetre, fegyverforgatásra, nindzsucura, közben ők is érdeklődni kezdtek különböző dolgok iránt, így lett Don a technikai dolgok mestere, Leo a kardforgatásé, Miki a nunchaku Raf pedig a sai forgatásé. A harmadik apjuk úgy látszott már kitart mellettük. Nappal szinte sosem járnak ki, ők este élnek, de akkor is csak álarcban, árnyékként járnak. Különösebb életcéljuk egyelőre nincs, önjelölt igazságszolgáltatók, olykor kicsit túlzásba is viszik, főleg Raf és Miki. Rafnak célja még, hogy elvegye Leotól a vezető posztot, ugyanis szerinte egyáltalán nem alkalmas rá, ebből gyakran vannak konfliktusaik. De végeredményben ők négyen jó testvérek, és összetartó csapat.

Hobby: Motorozás, edzés, lázadás, igazságosztás, minden olyan csinálása, ami Leonak nem tetszik

Foglalkozás: Nindzsa, megfigyelő

Extrák: A karaktert a Teenage Mutant Ninja Turtles/Tini Nindzsa Teknőcök 2003-as kiadása ihlette. Néhány név ismerős lehet a sorozatból, viszont a szerepek teljesen mások, ahogy a történet is. || A többiekkel ellentétben neki van egy fenti haverja, Casey Jones, akivel egy balhé során találkozott össze, és azóta is jóban vannak. Raf teljesen odavan a motorokért, van is neki egy vörös színű, amit még Dontól kapott ajándékba. Nagyon jól tud görkorizni, ha ezt a harcstílusával is kombinálja, akkor még erősebb. Mikivel jön ki a legjobban a tesói közül, talán azért is, mert kettőjük jelleme eléggé hasonló (mindketten idióták, együtt képesek az egész család agyára menni). Foglalt, Öcsimé.

Képinfo: Mazjojo (http://mazjojo.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2012. 01. 13.
2012. 01. 31.

Módosítva: 2012. 01. 30. 23:37:08
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).