Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Rochad „Grinch” OBrian
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 35

Külső leírás: Tegyük fel, hogy bemész a rendőrségre, hogy bejelents valamit – ez a részlet teljesen lényegtelen -, és szembetalálkozol vele. Meg se kell kérdeznem, hogy mit tennél, mikor csak annyi jutna el a tudatodig, hogy ez a gazfickó tök egyedül, szabadon sétál az épületben és a tisztek nem tesznek semmit ez ellen. Gondolom, berezelnél, hogy: „Te jó ég! Ki az a barom állat, aki szabadon engedte ezt a kétajtós szekrényt?!” Hát igen, két méterével, mázsás súlyával és rosszfiús külsejével nem éppen az a személy, akitől a megváltást várod, hanem az, akivel eltöltesz egy őrült éjszakát, hogy utána soha többé ne találkozz vele – persze a sóvárgás megmaradna. Eszméletlen mi? Szerintem is. Szóval, ott tartottunk, hogy szembe jön veled, léptei döngőek, mozgása egyenletes, széles vállai a járáshoz mérten ringanak. A félelem rögtön elmúlik, arcát kezded tanulmányozni. Vesébe látó, méregzöld szemek, jó párszor biztosan betört orr, felfelé görbülő ajkak, alatta piercing, férfias arcszőrzet. Tekinteted tovább siklik, meleg, gesztenye barna haja megragadja a fantáziádat, kényszeríti a kezeidet, hogy a szerte-szétálló tincsek közé túrj. Persze ez attól még nem vonja el figyelmedet a fekete kendőről, ami homlokát takarja, körbeölelve koponyáját egy vonalban. Véred felpezsdül, egyszerűen le akarod venni róla, mert muszáj! Ekkor meglátod az újabb piercing gyűjteményt a fülében, kissé elmosolyodsz, hogy vajon hol lehet még vajon a testén? Talán valami buja helyen? Lehetséges… Újra elemezgetni kezded, enyhén barna bőrén néhány karcolást vélsz felfedezni, újból elfog a vágy, hogy megérintsd, meg akarod keresni azokat a hegeket is, amelyek a bőrruha alatt bújnak meg, végig akarod csókolni, miközben ő azokkal az erős kezeivel kényezted téged. Mielőtt még belemerülnél a képbe, megpillantod a tetoválást a nyakán, a kérdés marad ugyanaz, akár a piercingeknél. Vajon hol lehet még? Egyre nehezebben veszel levegőt, úgy érzed túl sok rajtad a ruha – ahogyan rajta is. Aztán odaér hozzád, és te egyszerűen nem kapsz levegőt a hangjától, mikor megszólal. Olyan mély, olyan borzongatóan mély. Annyi… annyi mindent ébreszt fel benned, hogy betelni nem tudsz vele. És ekkor kiderül, az igazság, te pedig leforrázva állsz előtte, ez sosem gondoltad volna. „Rochad O’Brian nyomozó vagyok, miben segíthetek?”

Jellem: Heves vérmérsékletű, nem éppen a kedves emberek közé tartozó egyén, akit csupán az udvariasság ment meg attól, hogy bunkónak nevezzem. Az igazságérzete az eget veri, ugyanakkor nem sajnálja, ha valakinek be kell mosnia, vagy éppen használnia kelljen fegyverét. A normálistól olyan távol van, mint Sydney Mekkától, vagy a Plútó a Naptól. Sportőrült, magányos farkas, életének 90%-át a munkája teszi ki, a maradék 10%-ot pedig a whisky iránt tanúsított elkötelezettsége, valamint ha józan és éppen nincs beosztva, akkor Harley Davidsonjának bütykölése vagy az azzal való száguldás. Nem éppen egy szószátyár vagy beszari alkat, igazából a tettek embere, de nem hülye. Nem tűri, ha megszabják neki, hogy mit csináljon, tulajdonképpen mindenféle úton és módon lázad a világ sztereotípiái ellen. Emiatt persze igazán sokszor indult ellene eljárás rendőri brutalitás, parancs vagy az úgymond házirend megszegése miatt. Igazából nem lehet megállapítani, hogy milyen, a családjától elhidegülten él, barátai jóformán nincsenek, egyedül él egy tetőtéri lakásban, háziállatról szó sincs – még csak az kéne. Ami lényeges, hogy az ő szótárában nem létezik a „lehetetlen” kifejezés, de jól ismeri a kétségbeesettség és a reményvesztettség fogalmak jelentését. Szóval a kemény külső mögött, a nem is annyira lágy belsőben egy békességre váró, alvó medve lakozik, aki csak a megfelelő pillanatra vár, hogy kitörhessen és megvédhessen valaki olyat, akit nem csak a heves igazságérzete miatt akar.

Élettörténet: Manhattani fenegyerek, apa-anya felügyelete vagy tudta nélkül rótta az utcákat, kezdett el drogozni és inni, valamint ha már ott tartunk cigizni is. Sok testvére van, számon se tartja hány. Tulajdonképpen mind két szülője félredugott, így aztán a család alapvető jelentését egyáltalán nem ismeri, csupán egy torzkép létezik erről az emlékeiben. Később felhagyott a drogokkal, új célok után nézett. Rögös úton keresztül került be a városi rendőrségbe, a gyilkossági csoporthoz. Mint az hamar kiderült, nagyon is ért a szakmához, továbbképzések és sok tanulás után nyomozó lett az osztályon, és gazdagabb lett egy törtető főnökkel, akit ki nem állhat, valamint egy mitugrász társsal, aki bőven túllépi néha a határt. Összességében az élete igen unalmas és egyhangú, minden pillanatát a munka és elcseszett múltjának halványítása teszi ki, valamint idegesítő apja elutasítása, aki mindig kölcsön akar kérni „némi” pénzt, amit bár eleinte megtett, de mára-már belefáradt a gettóbeli élet támogatásába. A folyton szidalmazó és lekicsinylő szavak hallgatása, mikor ott van és átadja a készpénzt, elég lehangoló tud lenni, pláne mikor el is csattan egy-két pofon emlékeztetve őt a régen átéltekre. Pusztán az a csipetnyi önuralom tartja vissza, hogy visszaüssön és a szart is kiverje abból a mocsokból, akit sajnos az apjának tudhat. Egyedüli dolog, ami miatt halvány büszkeség tölti el, hogy legalább ő a népes családjából vitte is valamire, nem csak eltűnt a süllyesztőben, meghalt túladagolásban, alkoholmérgezésben, tüdőrákban vagy bandaháborúban.

Hobby: Harley Davidsonjának csinosítgatása

Foglalkozás: Gyilkossági csoportnál nyomozó

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Makame Realé. // Becenevét elbűvölő modoráért kapta. ;D

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2012. 01. 08.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 17:28:41
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).