Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Riley Morlon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 25

Külső leírás: Nem csak jellem, de külső szerint is két külön világ mikor dolgozik, és mikor otthon van. Munkán kívül, kerüli az öltönyt, mint macska a vizet. Előnyben részesíti a farmereket, kényelmes pólókat. Jóképű arcán gyakori a szórakozott, jókedvű mosoly, gyorsan pirul, koromfekete szeme melegen csillog a környezetére. Hasonló árnyalatú haja szélfutta, eszébe se jut megregulázni. Ha viszont eleget tesz hivatásának, megjelenésében első az elegancia, minden erre vonatkozó szabály betartása. Öltöny, nyakkendő, tökéletesen vasalt ing, és persze az aktatáskája. Talán egyedül haja az, ami így is mered mindenfelé. Ilyenkor az arcáról a legtöbb érzelem eltűnik, nem hagyja gondolatainak, hogy megjelenjenek máskor kifejező tekintetében. A sötét, vagy kékes színeket viszont, mindig előnyben részesíti. Viszonylag átlagosnak mondható magassága, és kissé halovány, ápolt bőre se változik. Nem túl erős, de nem is gyenge, ha kell megvédi magát, de elég vacakul teljesítene, ha verekedésbe kerülne. A sportolásnak köszönhetően, azért formás izomzattal rendelkezik. Van valami a kisugárzásában mindig, ami vonzza a tekinteteket, hol tiszteletet, hol szimpátiát ébreszt az emberekben.

Jellem: Ha munkájáról van szó, megalkuvást nem tűrő, határozott, és felettébb elhivatott. Képtelenség őt megvesztegetni, vagy mulasztáson kapni. Az életét tette fel rá, hogy az igazságért harcoljon, így mélyen érinti, ha mocskos ügyekbe akarják belerángatni. Hisz abban, hogy tiszta játszmával is feljebb juthat, ha keményen dolgozik. Eddig sikerrel is járt, hisz szakterületén az egyik legjobbnak számít, fiatal kora ellenére. Munka közben nem látni meginogni, zavarba se jön, és komolyan veszi, mindennek utánanéz, mindent ellenőriz. Magánéletében viszont nyoma sincs a kemény ügyésznek, mintha kifordulna magából, teljesen az ellentétévé válik. Kedves lesz, kissé esetlen, és szétszórt. Ha éppen nem dolgozik, többnyire azt se tudja, hol áll a feje, és minden két kisebb testvére körül forog. Számára ők jelentenek otthon mindent, azért is ad bele a munkájába száz százalékot, hogy megadja nekik amire szükségük van, és még a környezetüket is veszélytelenebbé tegye. Távol a bíróságtól megengedi magának a lazítást, ha van rá ideje, barátaival szórakozni is eljár, csak nem viszi túlzásba. Ékesszólása ilyenkor elveszik, gyakran jön mélységesen zavarba, és kezd dadogni, ha környezete is más, és távol van a jogi élettől. Eme kettőségével néha még önmagát is meglepi, de úgy érzi így még jobb is, nem akarja hazavinni cseppet se békés munkáját.

Élettörténet: Nem várt, és nagyon korai gyermek volt, édesanyja még a tizenhetet se töltötte be, mikor megszülte. Apja nem akarta elkötelezetté válni, túl fiatalnak tartotta magát az apasághoz, így egyszerűen lelépett. Az anyja viszont hallani se akart arról, hogy lemondjon a fiáról, így szülei segítségével nevelte. Keményen tanult, hogy később eltarthassa őt, de mindig szakított rá időt, hogy vele legyen. Kitűnő anya volt, de a szerelem egészen addig elkerülte, mígnem megismerte későbbi férjét. Riley ekkor tíz éves volt, de már tudta édesanyja mennyi áldozatott hozott érte, és örült is nevelőapjának, aki tényleg saját fiaként nevelte tovább. Hamarosan született még egy húga is, akiért a kezdetektől fogva odavolt, remek bátyként viselkedett. Gimnázium után a jogi szakot választotta, és anyja példáját követve, keményen tanult, így kiváló eredménnyel végzett. Nem kis meglepetés volt a családnak, mikor ez előtt nem sokkal, született még egy fiú. Testvérei egyenesen elkényeztették, a nagy korkülönbség ellenére mindhárman kijönnek egymással. Viszont a boldog idillnek hamarosan vége szakadt, mikor a szülők autóbalesetben meghaltak. Riley gondolkodás nélkül vette magához testvéreit, és lett gyámja tizenöt éves húgának, és alig három éves öccsének. Tudja, hogy munkája nem veszélytelen, hisz főleg bűnözők elítéléséért dolgozik, így magánéletét még véletlenül se keveri bele, de keményen dolgozik, hogy mindent megadjon testvéreinek. Jól is élnek, a kicsi nevelésére pedig egyik régi barátnőjét vette fel, aki dadusként dolgozik, de ha teheti ő is otthon van velük. Húga talpraesettebb, mint a munkán kívüli énje, így kissé olyan, mintha ő is nevelné bátyját, nem csak fordítva.

Hobby: Testvéreivel lenni, kirándulni, úszni, fallabdázni, múzeumokba, moziba járni. Olvasás, az ismerőseivel kikapcsolódni, képezni magát, hogy még jobb lehessen. Imádja a régi filmeket, és a helyszínelős sorozatokat, vagy a krimiket.

Foglalkozás: Állami ügyész.

Extrák: **Klausztrofóbiás, már a lifteket is messze elkerüli, a moziban is csak azért marad meg, mert a filmek elterelik a figyelmét.**

Engedélyezve: 2012. 01. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).