Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kim Johnson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Külseje ugyan hihetetlenül dögös, de jég kék szemeiből sugárzik az ártatlanság. Igencsak magas leányzó, formás külsővel, rendesen van rajta mit fogni. Bőre lágy, halvány árnyalatú. Haja mindig is ilyen rövidke és tépett volt, de ő így szereti. Néha beletűz pár fekete hullámcsatot. Eredetileg szőke volt, de ki nem állhatta azt a színt, ezért átfestette hófehérre. Arca hosszúkás, orra széleskés de pisze. Ajkai teltek. Ruhák terén jobban kedveli az egyszerűbb darabokat, mivel testi adottságaival így is mindig feltűnést kelt. Nagyrészt szűk farmert és valami csinos felsőt vesz fel, szereti a feszülős ruhákat, de nagy kedvence a kapucnis pulcsija cicafülekkel.

Jellem: Kedves, nevetgélős lány. Hozzászokott, hogy gyakran van nagy baráti társaságokban, de ő inkább a háttérben meghúzódó típus. Figyel a többiekre, megmosolyogva, épp ha olyasmit mondanak, de sose szól hozzá a beszélgetéshez. Nem szeret a figyelem középpontjába kerülni, kellemetlenül érzi magát, ha túl sok tekintet szegeződik rá, bár már néha egy is sok. Egyedül legjobb barátnőjével szeret beszélgetni, ő viszi mindig bulizni meg lógni a barátaival, de ilyenkor jobb szeret csöndesen figyelni. Könnyen zavarba lehet hozni, gyakran kivirul, de igyekszik leplezni. Sokszor ábrándozik a szerelemről, de a szex mostanában jobban leköti az érdeklődését. Gyakran néz pornót, eléggé túlfűtött ilyen szempontból, és otthon, a szobája magányában elégíti ki magát.

Élettörténet: Egyszerű szülei vannak, akik általában mindig déltől estig dolgoznak, így szinte csak hétvégenként találkozik velük. Egyedüli gyerek és nincs hiánya semmiben. Nem elkényeztetett és nem is nagyravágyó, a legdrágább, amit kért szüleitől egy PS3 volt. A szülei munkája miatt önállósodott, egész ügyesen tud egyszerűbb ételeket megfőzni vagy megsütni. Iskola után általában leül játszani vagy elmegy kutyát sétáltatni.

Hobby: PS3, sütés-főzés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: ~ Két, nagyobb termetű kutyájuk van, így elég nehéz a sétáltatás, nem egyszer rántották már el Kimet ~ Otthon szeret rövid, kényelmes ruhákba lenni, az egyetlen hely, ahol nem fél megmutatni a testét ~ Még nem volt szexuális kapcsolata senkivel ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 11.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:44:03
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).