Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Drain Colls
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 20

Külső leírás: Kendő takarja az arcát, sötét ruha a testét, fekete kesztyű a kezeit… egyedül a különös, démoni szempár látható, talán pont ezért tart tőle mindenki. Azt mondják a démonok ivadéka, a vérvörös jobb szeme is ezt bizonyítja, ugyan kit érdekel, hogy a kristálytiszta kék ugyan hűvös, mégis inkább angyali. Persze Drain nem angyal, de a démonokat se hívhatja őseinek. A sötét ruhák alatt, teljesen emberi, nem is akármilyen. Annak ellenére, hogy nem túl magas, teste szépen edzett, karcsú és formás. Bőre persze sápatag, alig éri fény, mégis csábítóan hibátlan. Szénfekete tincsei viszonylag rövidek, selymes fénnyel merednek minden égtáj felé, mikor éppen nem tömi őket kendő alá. Mosolyogna ő, ha lenne rá oka, egyáltalán nem olyan érzéketlen és hideg, mint azt első ránézésre hinnénk. Arca mégis kifejezéstelennek tűnik, mikor éppen látható. Két egykezes kardot forgat, melyek a hátára erősítve várják, hogy gazdájuk kézbe vegye őket, plusz jó pár dobókése, és két tőre is van. Szinte csak feketében látni, nem mintha ez lenne a kedvenc színe, de ebben úgy érzi, elrejtőzhet a lenéző, undorodó, vagy elutasító pillantások elől.

Jellem: Nem azért csendes, mert ne lenne mondanivalója, inkább csak nincs kivel beszélnie. Nem azért elutasító, vagy barátságtalan, mert nem vágyik társakra, sokkal inkább fél az újabb csalódásoktól, kihasználásoktól. Nem azért tanult meg kitűnően ölni, mert élvezi, sokkal inkább utasításra, és önmaga védelmére. Mert nincs kit megvédenie. Drain kiskora óta egyedül van, így megtanulta kezelni a magányt, annak ellenére, hogy nem élvezi. Magába fordulóvá és szúróssá vált, már nem igen bízik meg senkiben, ha véletlenül valaki őszinte érdeklődéssel közeledik felé, azt is elüldözi. A környezete azt hiszi, nem érdekli minek nevezik a háta mögött, vagy hogy milyen szemmel néznek rá, de ez nem igaz. Drain érzékenyebb, mint hinnék, és minden egyes szót megjegyez, sokáig rágódik rajta, és sokszor csak táplálja benne a haragot és gyűlöletet „otthona” iránt. Tudja, hogy mágiája miatt tűrik meg, mellyel mindig segít a rászorulóknak, teljesíti a parancsokat. Ennek ellenére, nem becsülik, sokkal inkább félik miatta. Jobb szeme miatt, démonnak mondják, és ezzel meg is bélyegezték egy életre. Dühös és elkeseredett emiatt, mégse viszi rá a lélek, hogy ártson népének, annak ellenére, hogy megvan a hatalma hozzá. Egyszerűen nyeli a szitkokat, teljesíti a parancsokat, és várja, hogy idővel elfogadják, ha továbbra is a hasznukra van. Nem szeret ölni, pedig tökéletesen tud, ugyanakkor mágiáját csak végső esetekben használja harcok során, mert pillanatok alatt kimeríti. Van hangja, csak ritkán hallatja, a véleményét többnyire csak magának hajtogatja. Kitartó, és ha kell, irtó makacs is tud lenni, de általában azért engedelmes.

Élettörténet: A hideg tengeráramlatok vidékén, egy szigetcsoport egyik közepes méretű szigetén született. Népe igen harcias, állandó csatázásban vannak a környező szigetekkel. Drain anyja belehalt második fia megszülésébe. Ez, és a tény, hogy az újszülött egyik szeme vérvörös volt, felébresztette a gondolatot az emberekben, hogy a kisfiú egy démon ivadéka. Ezért még az apja is meggyűlölte, és míg idősebb fiának mindent megadott, Drainnak nem volt egyszerű élete. Egyedül a dajkájától, édesanyja legjobb barátnőjétől kapott szeretete, mert ő tudta, hogy az asszony mennyire szerette terhessége alatt a magzatot. Csakhogy, Drain mágikus ereje megmutatkozott, 5 éves korában. Képes volt valamennyire előre jósolni, befolyásolni néhány dolgot. Az apja ezt kihasználva, szigetük kormányzójának adta a fiút, aki onnantól kezdve arra használta, hogy könnyítse a csatákat a többi sziget ellen. Közben kiképezte, és bérgyilkost faragott belőle, ugyanis mágikus erejének köszönhetően, képes volt jobban rejtőzködni, halkabban és gyorsabban mozogni, mint mások. Csakhogy Drain gyakran elrontotta a küldetést, nem ölt szívesen. Így inkább a mágiáját használják. A sziget éghajlata elég hűvös, amit Drain kifejezetten szeret. Nem igen volt még hosszabb tengeri utakon, általában csak a környező szigetekre engedik el. Nem tudja honnan származik mágikus ereje, néha még ő is megijed, hogy démon, de szeretne ennek ellenkezőjében hinni.

Hobby: Harcművészetek, kódorogni a természetben, főleg havazás idején, ha elengedik. Olvasás, természetfeletti dolgokról, ereje kiismerése.

Foglalkozás: Mágus

Extrák: **Nincs oda a forróságért, talán azért se, mert melegben kénytelen levetni sötét ruhái nagy részét, és azok nélkül védtelenebbnek érzi magát. Talán csak dacból, de annak ellenére, hogy pillantása miket vált ki az emberekből, mindig büszkén a szemükbe néz.** Sok mindenre képes a mágiájával, de hamar kimeríti, ráadásul nem tanul varázsigéket a pontos irányítására, így azok néha nem úgy sülnek el, mint ahogy ő akarja. Az egyik legfontosabb képessége a jövendőmondás.** Szereti a viharokat, a szárazföldről, de tengeren retteg tőlük.**

Engedélyezve: 2012. 01. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).