Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Loyalthie
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: Éonokkal ezelőtt született.

Külső leírás: Ő maga az elérhetetlenség, a vágyakozás, az örök biztonság egy kegyetlen világban, a megbocsátás… a hűség. Gyönyörű férfi, egyszerűen csak gyönyörű. Nem azon a közönséges módon, amit egy szépen kifaragott szoborra, vagy egy hosszú munkából született festményre mondunk. A szó legszorosabb értelmében gyönyörű és lenyűgöző. Teste erős és hatalmas, bőre alatt acélos izmok hullámzanak. Mozgása lenyűgözően ritmusos, mint amikor egy nagymacska prédára vadászik. Bőre egyszerre bronzos és ezüstös, puha és bársonyos – érintésért és simogatásért kiált. Arca… ó az arca! A legtökéletesebb mű a világon, talán a legszebb férfi, akit valaha is a hátán hordott a föld. Nyílegyenes orr, csábos, kissé lefelé ívelő ajkak, markáns áll, hatalmas, sokszor inkább félig lehunyt, rejtélyes szemek, határozott, sötét szemöldök. Még ránézni is felér egy orgazmussal, s ha még azok a gyémántként ragyogó, fényes kék szemek rád szegeződnek rajongva, úgy érzed te vagy a legszerencsésebb ember a világon. Hiába a szerteszét álló, gyerekesen megzabolázhatatlan, alig-hosszúságával és méz-szőke színével ujjaidért kiállt, hogy beletúrj, megragadd, vagy egyszerűen csak babusgasd. Szinte már bűn, ahogy kinéz, vágyat ébreszt benned jelenléte, azt kívánod, hogy megérintsen erős kezével, hogy végigzongorázzon hátadon hosszú ujjaival. Lenyűgöző… és átkozott.

Jellem: Látszólag kemény és kicsapongó, tipikus playboy fiú, aki csak arra vágyik, hogy minél több szexre képes egyént gerincre vágjon. Nagyképűnek tűnik, aki mindenből és mindenkiből viccet csinál, és nem érdekli semmi. És talán egy kicsit így is van. Személyisége kissé meghasadt, nem olyan őrült módon, ami miatt félelem kezd zubogni az ereidben és az adrenalin arra késztet, hogy futásnak eredj. Kicsit inkább megtört, feladta a reményt, hogy valaha is boldog élete lesz, így inkább egy olyan utat választott, ami fél perc fényes csöndet kínál számára megszakítva ezzel a végtelen órák keserűségét és magányát. Nála a szex egyfajta pótcselekvés, akárcsak a döbbenetes mennyiségű pia eltüntetése és a napi kitudja hány doboz cigaretta elszívása. Borzasztó életet él, ugye? De hát nem árt neki, halhatatlan, így nyugodt szívvel süllyed egyre lejjebb és lejjebb, keresve a kút fenekét, ahol talán egy kicsit megpihenhet. Amit viszont igazán akar és bármit megtenne azokért, akik megadnák neki, az a szeretet. Ölni tudna az érzésért, hogy valaki még egyszer, egyetlen egyszer úgy nézzen rá, mintha ő lenne a megmentője, az, akiért mély és tiszta érzéséket táplál. Rajongva imádná az illetőt, bármit megadna neki, a csillagokat is lehozná érte az égről, vonat elé vetné magát, ha kérné. Szomorú, nagyon szomorú és ezt te is tudod jól. Ő is a végtelen magánnyal és bánattal küzd nap, mint nap – na meg azzal a tudattal, hogy sohasem kaphatja meg. Soha.

Élettörténet: Akaratlan gyermek, de hiába a véletlen, alakját imádat övezte. Ő a Hűség Angyala, Isten egyik kedvenc harcosa, aki vakon követte a parancsokat, imádta és hódolt az atya előtt. A mennyben eltöltött élete lényegtelen és egyhangú, angyaltársai szerették és tisztelték, hiszen ő volt az egyik legtisztább érzés szülöttje. Szerette is, meg nem is az ottani létet, lelke mélyén mindig is többre vágyott – egy társra vagy barátra? A testvéreitől mindezt nem kaphatta meg, hiszen ők egymás iránt többnyire semleges érzéseket táplálnak. Egy nap parancsot kapott a Mindenhatótól, hogy látogasson el kedvenceihez, s áldja meg a világot erejével. Rábólintott – mit tehetett volna? – hiszen ő is látta, hogy a világ egyre inkább elveszti ezeket a nemes érzéseket. Vágyakozva rótta az utakat a halandók között, napról-napra egyre hevesebb vágyat érzett arra, hogy megfürdőzzön az általuk kínált létben. Szerelmet akart, védelmezni valakit, aki a világon a legfontosabb nála, akit óvhat és rajongva imádhat – akitől gyereke születik. Sok éves vándorlása eredményhez vezetett. Megismerkedett egy meseszép embernővel, akibe – na mit gondolsz? – első látásra beleszeretett. Körüludvarolta, ajándékokkal és hatalmas szeretettel halmozta el, a párocska boldogan élt, ő sem érezhette volna magát jobban. De lebukott – minden értelemben. Isten rájött a dologra, atyai csalódottságában és első haragjában lesújtott rá, elvette a hőn szeretett nőt és átokkal sújtotta gyermekét. Mire rájött tettére, ő már hatalmas fájdalmától elvakultan hallani sem akart a megbocsátástól, vagy az új szeretet esélyéről. Bosszú lángolt eddig tiszta szívében, nem tudta elhinni, hogy atyja árulással gyanúsította, mikor ő csak azt tette, amit szíve diktált. Szeráf lévén – szenvedélyből és tiszta érzésekből születve -, mit tehetett volna? Átkozódó szavakat harsogva kívánta pokolba a Mindenhatót, keserűsége és a szívében tomboló bánattól alig látva hagyta, hogy eluralkodjanak rajta azok az érzések, melyek azzá tették ami – bukottá. Az óta a pirkadat óta 400 év telt el, dühe nem csillapodott, de gyötrelme annál nagyobb lett. Átka miatt minden pirkadatkor szörnyű kínok között vergődik, mígnem lelke a szörnyű teher alatt darabokra nem törik, hogy aztán a következő pillanatban, mintha mi sem történt volna, újra egyesüljenek. Nem marad semmi nyoma, pár perc alatt vége, de minden egyes alkalom egy újabb mérgezett tőrt döf szívébe, egy újabb beforrhatatlan seb keletkezik rajta.

Hobby: Szex, pia, cigi – egyszóval minden, amit gyűlöl megtenni, mégis muszáj.

Foglalkozás: Vadász

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter. // Bukott angyal. // Van egy pár tetoválása. Az egyik jobb alkarjának belsőfelére varrt, cirkalmas betűkből álló neve, a másik pedig az átka szimbóluma, a csuklójára csavarodó kígyó, mely úgy tűnik, hogy él. És valóban így is van. Fogva tartja a lelkét, és nem hagyja, hogy meghaljon – akkor se, ha az eszköz megfelelő. A többi a mellkasán, hasán van, s üvöltő sárkányokként merednek rád lehetetlenpuhaságú bőréről. // Szárnyai fenségesek, tollazata egyszerre fehér, kék és vörös – csodálatos jelenség, mikor szabadon engedi.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2012. 01. 04.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:27:42
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).