Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Prince Scorpius
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: -

Külső leírás: Kissé meglepő jelenség, nem éppen hercegi vagy megnyerő. Sokkal inkább baljóslatú és brigantiszerű, nem illik bele a képbe a címe. Ő, herceg? Ugyan már! Inkább valami útszéli bandita, aki a fák mögül kiugorva lopja el minden vagyonodat. Felemás tekintete vére csúfsága, egyik szeme világító zöld, míg a másik a szépség tenger hullámzó vizeit tükrözi. Emiatt sok nemes megveti, nem tűrik az ilyen testi hibákat, Scorpius pedig csendesen viseli el az őt érő atrocitásokat. Egyszerűen lehetetlen dűlőre jutni a vonásain. A pillantása egyértelműen valami különös veszélyt sugall, de a mosolya lágy és kedves, már-már bájos. Bőre napbarnított – egy-két sebhellyel gazdagított -, haja szalmaszőke, megzabolázhatatlan. Teste erős, harcra és küzdelmekre termett, nem pedig politikára.

Jellem: Csendes, türelmes – leginkább ez a két szó jellemzi a személyiségét. Hűséges és odaadó típus, szenvedélyesen tud szeretni, viszont gyűlölni is. Szeleburdi, kisfiúként híres volt az udvarban a csínytevéseiről. Kissé szabadelvű, néha szószátyár, de ez utóbbi alkoholos befolyásoltság alatt tör ki rajta. Bocsánatot nem ismer, hiszi, hogy minden embernek egy lehetősége van, az a bizonyos második esély pedig csak hitegetésre és fájdalomokozásra való, se többre, se kevesebbre. Haragtartó, de nem bosszúálló, ellenségei vannak szép számmal, de nem különösebben érdekli, hiszen így a természetes. Megveti azokat az embereket, akik rosszindulatúak, nem látják a felszín alatt rejtőző értékeket. Ha egyszer mégis megtalálná azt, aki képes elfogadni olyannak, amilyen, akkor bármit megtenne érte. Bármit. Ha azt kérné, hagyja békén örökre, megtenné – nehéz és fájó szívvel, de megtenné. Leginkább nyugalomra és békére vágyik, családra és gyerekekre. Nem nagy kérés, csak éppen testi „hibája” miatt elérhetetlen.

Élettörténet: A király pár egyetlen fiúgyermekeként született, egy évvel nővére, Emily után. Nagy öröm és ünneplés volt akkor a királyi udvarban, egészen addig, míg meg nem jelent az uralkodó volt tanácsadója, egy gonosz mágus, s meg nem átkozta az újszülöttet. Az eredetileg jobb kékszem, riasztó zölddé vált, alatta pedig ugyanolyan színben égő tetoválás keletkezett, bőrébe égve. Ezzel megpecsételve a kisbaba sorsát. Se szerelem, se érdekházasság. Így ezek után semmilyen mágikus tárgy vagy lény nem léphetett be, hajtóvadászatot indítottak minden természetfölötti ellen, hogy írmagja se létezzen a birodalomban. Viszonylag nyugodt gyerek- és tanulókora volt. Vívásban és ökölharcban kimagasló tehetséget mutatott, míg filozófiában és gazdaságpolitikában egyáltalán nem bizonyult annak. Kimondottan meggyűlt vele a baj, nem figyelt és vágyott a szenvedélyes kalandok után. Átkával ugyan tisztában van, de nem hajlandó elfogadni az ezzel járó gondokat.

Hobby: Vívás, lovagi tornák, lovaglás, vadászat

Foglalkozás: Herceg

Extrák: Jelenleg inaktív karakter, egyjátékos.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2012. 01. 01.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:36:02
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).