Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Marina
Kategória: Hentai
Feltöltő: Meera

Kor: 20

Külső leírás: Karcsú, légies alak, porcelán fehér bőre és gyönyörű, sötétbarna haja éles kontrasztot ad megjelenésének, s mégis egyben titokzatos külsőt eredményez. Szemei átható zöldek, szemeit festék borítja, ajkai színesek, ha társaságba hívják. Szereti az egyszerű de mégis egyedi díszítésű, kellemesen hullámzó ruhadarabokat. Karcsú ujjaira vigyáz, hiszen azokkal készíti el mesterremekeit, keze lágyan siklik a nedves agyag falán, és óvatos gondossággal készíti gyertyáit, melyeket növényi festékanyagokkal színesít, ha sikerül. Pillantása sokszor lenéző, az ember szánalmasnak érzi magát egy pillanatra, annyira elutasító, fejét büszkén tartja, de tudja, hol a helye, azonban a nyelvére nem tud féket tenni.

Jellem: Éles elméjű, okos nő, aki kerüli a tömeget és a gazdagok báljait, holott saját maga a királynő egyik kedvelt és megbecsült keramikusa, gyertyakészítője. Nem kedveli az emberek közelségét, korára nem jellemző módon belátja, hogy az emberiség semmirekellő és csak tönkreteszi környezetét. Hogy ne lássa ezeket a tetteket, egy apró faluban él, saját kis házában, ahonnan szinte soha nem mozdul ki. Hobbijának, foglalkozásának él, egyedül inasán keresztül tartja a kapcsolatot a külvilággal. Az embereket semmibe veszi, egy ember halálán egy könnycseppet sem képes ejteni, azonban ha egy állat pusztul el a szeme láttára, megállíthatatlanul sír és zokog. Emiatt sokan azt tartják, hogy hidegvérrel ölne embert, ha valami rákényszeríti, sőt. Közömbössé vált az emberi érzelmek irányába, nem kedveli a fényűzést, a pompát. Saját maga alkot meg mindent, amire szüksége van, s ha kell valami, azt valahogy kialkudja, de ha muszáj, képes lemondani dolgokról. Saját maga által felállított értékrendje és stílusa van, amit mások csak nagyon nehezen tudnak megérteni. Mivel a férfiak számára nehezebb dió, ezért még még nagyobb kihívást jelent meghódítása, azonban eddig mindenki hűvösséget és kosarat kapott.

Élettörténet: Apró faluban született, szüleire nem szívesen emlékszik vissza, fájnak neki az elmúlt gyermekévek. Amit a szülei fáradtságos munkával meg tudtak neki adni, megadták, boldog gyerekkora volt, mígnem kiderült betegsége. Szürkületkor szinte teljesen megvakult, félhomályban lehetetlenség számára a látás. Pedig ilyenkor játszott kint a sok gyerek és gondtalan kölyök, de Ő egyedül állt a szélen, csupán hallva a fogócskázó gyerekeket. Szüleit egy éjjel a földesúr magához hívatta, azonban csak édesanyja tért haza, kisvártatva azonban neki is el kellett mennie, s többé nem jött haza. Az akkor javában virágzó anglikán egyház nem tűrte meg a katolikusokat, így a földesúr lefejeztette a férfit, a nőt máglyán égették el. Ezek után a földesúr konyháján dolgozott, az ottani szakácsnak segített, amiben csak tudott. Egy kézművesnél tanulta ki a tudományt, melyet a mái napig nagy szeretettel és gondossággal űz. Csodálatos portékáit a szakács jóságból sokszor tette a földesúr asztalára, aki egyszer nagyon fontos vendéget várt, akinek megtetszett a sok lágy hullám és forma, azonnal vitt belőle a királyi udvarba, ahol felkapottá váltak dolgai. Először a szolgák sürgették a futárokat, hogy hozzanak nekik is, majd egyre szélesebb körben elterjedt a nemességnél is munkásságának híre. Hamarosan annyi pénze lett, hogy egy takaros kis házikót vehetett magának a földesúri uradalmon kívül, a királynő szabaddá tette. Magához akarta venni, udvarába emelni, de a nő lemondott erről a privilégiumról. Egyrészt élesnyelvűsége miatt, másrészt nem szereti a pazarlást. Ezért a királynő egy inassal ajándékozta meg, aki a nő tudtán kívül védelmező és óvó feladatokkal is meg van bízva. Egyszer kapott ajándékba egy vadászkutyát, amit elfogadott állatszeretete miatt, de azt nem sejtette, hogy a királynő kötelezően ajánlott részvételű vadászatokra invitálja majd az ebre hivatkozva.

Hobby: kerámia, gyertyakészítés, a házában ügyködni és kerülni a tömeget

Foglalkozás: udvari kerámikus és gyertyakészítő

Extrák: Farkasvakságban szenved.**Robin Maxwell regénye ihletett meg, a karakter tulajdonképpen nem szerepel a köteteiben (már amiket olvastam), de van egy apró utalás egy ilyen gyertyakészítőre, és ez a pár szavas leírás megfogott.

Engedélyezve: 2012. 01. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).