Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emma Richards
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Szép magasra nőtt, és teste is gyönyörű formás, ezekkel az adottságokkal simán elmehetne modellnek, aminek az anyai ág felmenői mindig is akarták, de ez sosem valósulhatna meg, ugyanis a mi Emmánk teljesen más tészta. Ő túl fiús ahhoz, hogy kifutón mászkáljon fel s alá kis rucikban, amiket ráadásul még nem is ő választhat ki. A ruhatára mindig is rendkívül egyszerű volt, semmi csicsás, csillogó darabot nem visel. A kedvence a kék szín. A teljesen széttépett farmer és a rövid topp a mindennapi viselete, mindig abban látni. Amiről már mérföldekre fel lehet ismerni, az a kékes-lilás, kócos-hullámos haja, amit a szél mindig teljesen szétfúj, de őt, ellentétben más nőtársaival, egy cseppet sem zavarja. Szemei kékes-szürke, fakó színűek, mégis úgy tudnak ragyogni, mint a kristály. Bőre hófehér, selymes, ugyan nem látszik, de alatta elég erős izmok feszülnek. Nem sminkeli magát, maximum néha a körmeit festi ki.

Jellem: Elég gyanakvó nő, a másik szavában sosem biztos, de persze csak ha az illető nem érdemelte ki teljes bizalmát. Ilyen személyek eddig a barátai, de csakis ők. Az idegenekkel ugyan, fogjuk rá udvarias, de sosem önmaga, és nem igen mond olyankor igazat. A tekintélye, az megvan, habár főként abból származik, hogy rendkívül félnek tőle, hisz elég erős. Hirtelen haragú, így van, hogy előbb cselekszik, aztán gondolkodik. Megbánni nem szokta tetteit, csak ha a szeretteivel követ el meggondolatlanságot. Olyankor elszégyelli magát, és igyekszik mindent megtenni a másik bocsánatáért. Igazából egy nagyon kedves lány, csak felvette a kemény külsőt, és már eléggé megszokta, de még így is tud teljesen önmaga lenni, habár ritkán szokott. Kíváncsisága mérhetetlen. Nincs olyan dolog, amit ne akarna tudni, és ezért képes veszélybe is keveredni, vagy olyat tenni, amiről tudja, hogy nem kéne, de mégis megteszi, mert érdekli az a dolog.

Élettörténet: Családja igazán szerteágazó, és mindig akad egy-egy folt, amit épp igyekszik kideríteni. Édesanyja francia származású, nagyszülei a divatszakmában dolgoztak, és minden vágyuk volt, hogy egyetlen igazán szép unokájuk, Em modell legyen. Ennek érdekében mindent megtettek, de mindig akadályokba ütköztek, és végül feladni kényszerültek vágyaikat. Édesapja felmenőit jobban szereti, ők az első perctől elfogadták, hogy ilyen fiús, és semmilyen körülmények között sem akarták megváltoztatni unokájukat. Csak sajnos, még mindig kisgyerekként kezelik, plüssökkel halmozzák és édességgel. Épp ezért költözött a család egy olyan környékre, ahol pont megfelelő távolságra vannak rokonaiktól. Pár év múlva megszületett Emma kishúga, Emily. Szigorúan, de sok szeretettel nevelték fel a két lányt. A szülők teljesen tisztába vannak vele, sőt Emily is fiatal kora ellenére, hogy idősebb lányuk saját neméhez vonzódik. Ebben ahol csak tudják, támogatják, és sosem bánták, hisz ettől még mindig az ő lányuk marad. Emi testét-szívét még sosem mozgatta meg igazán senki, de nem is keresi a szerelmet, nem érzi szükségét.

Hobby: festészet

Foglalkozás: tanuló

Extrák: beceneve: Em, Emi ~ a szobája falát ő maga festette ki, nagyrészt felhőkkel, madarakkal, pillangókkal és az egyik egész falrészén naplementével ~ Szobájába nem szívesen enged be senkit, mivel eléggé kupis, plusz tele van a nagyszüleitől kapott plüsstengerrel ~ Van egy kék pillangó tetoválása a csípője elülső, bal részén, amiről senki sem tud

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 07.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:48:38
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).