Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elizabeth Green
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 26

Külső leírás: Középmagas hölgy, hófehér porcelán bőrrel, akár egy baba. Vékony, kecses testalkata van, ami úgy tűnik, bármelyik pillanatban összetörhet. Arca hosszúkás, egyszerű, mégis bájos. Ezüstös-kék szemeiből gyakran fáradtság sugárzik. Orra hegyeskés, ajkai édesen teltek és szív alakúak. Göndör, fekete haja kis, kerekded kebleiig ér. Általában összevissza, kuszán áll. Mindig elegánsan jelenik meg, ha megjelenik. Arcán nem igen látni érzéseket, képes mindig póker arccal beszélni, halvány mosolyt se mutat szinte soha.

Jellem: Titokzatos és kíváncsi nőszemély. A nap nagy részét a romantikus stílusú, kertes házában tölti. Gyűlöli, ha a magánélete felől érdeklődnek, de illedelmes, és egyszerű kitérő válaszokat ad. Rendkívül udvarias és nyugodt mindenkivel, az arca rezzenéstelen, kivéve, ha a helyzet úgy kívánja, de akkor is a legtöbb, amit ad, egy halvány mosoly. Társaságban a maximumra törekszik, de otthon, magányában nem érdekli semmi és senki. Akkor eleresztheti magát, felvehet egy kényelmes ruhát és járkálhat mamuszban egész nap, teával a kezében. Sosem szokott senkihez sem közel kerülni, nehezen nyílik meg. A szívét elzárta, de titkon máig arra vár, hogy valaki felnyissa és szeretni tudja. A testiségekkel nem igazán foglalkozik, mivel híres, nem akar feltűnést kelteni, meg ki tudja élni a fantáziáját könyveibe.

Élettörténet: Átlagos, vidéki családból származik. Három testvére közül ő a legidősebb, bár nem vér szerinti testvérek. Szüleinek nem lehetett gyermekük, így örökbe fogadták őket. Elizabeth ezt sose bánta, hisz csodás gyermekkort adtak neki, ugyan szomorú volt kicsit, amikor megtudta, de mindig is nevelőszüleire tekintett igazi szüleiként. Már fiatal korában sem volt az a nagy barátkozós típus, szeretett egyedül lenni és éjszakánként az égboltot figyelni. Tizenhét éves korában kezdett el írni és a hobbiból szakma lett. Huszonegy évesen kiadta már első könyvét, ami elég sikeres lett és sok pénzt keresett vele. Mindent megköszönve szüleinek, akik rendkívül büszkék voltak rá, elköltözött egy nagyobb város kertvárosi részébe, és azóta még két, sikeres könyve jelent meg. Szerencsésnek mondhatja magát, hisz szakmája a hobbija is egyaránt.

Hobby: Írás

Foglalkozás: Író

Extrák: ~ Volt pár elfuserált kapcsolata, nem hisz már benne, hogy talál egy rendes embert magának ~ Könyvei főképp romantikus fantasy témájúak, néhol erős szexuális tartalommal ~ Gyűjti a fehér színű plüssállatokat, kicsit gyerekes, de imádja ölelgetni őket, ez mosolyogtatja meg leginkább ~ Házvezetőnőt tart, aki takarít és főz neki ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 11.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:45:01
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).