Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alisa Black
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 20

Külső leírás: Középmagas leányzó, hatalmas szájjal. Szexi külseje csak növeli egóját és magabiztosságát. Nagy, kerek mellek és fenék, vékony derék. Arcán mondhatni gonosz, és egyben perverz vigyor szokott ülni. Arca csábításra teremtett, ha valakit elkap, az nem menekül akarata elől, persze van, aki nem is akar, hisz majd hogy nem ellenállhatatlan a kisugárzása. Félhosszú, rézvörös tincsei kuszán omlanak nyakába, hátulról előre növekszik hajának hossza. Féloldalas frufruja szinte eltakarja fél arcát, de általában kisöpri szemeiből. Arca hosszúkás, mégis kerekded. Szemei gyönyörű, égszínkékek, szikrázik belőle a szenvedély, a vadság. Ruhatára néhol elképesztően kirívó darabokkal telített, de persze van pár normálisnak mondható cucca is. Imádja a feketét és a vöröset, főként, ha bőrruháról van szó. Ékszereket nemigen visel, mert idegesítőnek találja azokat és a sminkkel is így áll, kivéve a körömlakk.

Jellem: Egy elvetemült nőszemély, ha kell neki valami vagy valaki azt mindegy milyen áron, de megszerzi. Szeret élni és semmit nem von meg magától, ha akarja azt, legyen az bármi. Rendkívül energikus, életvidám mindig mászkál, sportol, és sose fogy el az energiája, olyan nincs, hogy ő fáradt vagy valami, de ha mégis, akkor valami probléma állhat a háttérbe. A sport fontos számára, hisz szereti, ha mások gyengébbek nála, és szeret ijesztgetni másokat. Van benne egy kis szadista hajlam, amit szeret is kiélni másokon, de nem véresen durván azért, de egy pár bilincsnek sose mondana nemet. Megnyílni igazán nem szokott, mert nem szereti, ha gyengének is látják. Stílusa nem mondható kedvesnek, sőt van, hogy megérdemelne egy jó nagy taslit, de sose kap, hisz aki ismeri valamennyire, az tart tőle, mind ereje, mind befolyása miatt. Természetesen, aki igazán ismeri, az nem fél tőle, hisz akik a barátjuknak mondhatják magukat, azokkal egészen kedves is tud lenni. Viszont akik elérték, hogy utálja őket, azok a poklot járják meg, ha akár egyszer is összefutnak vele.

Élettörténet: Szülei egy hatalmas vállalat vezetői, ebből kifolyólag szinte sose tudtak foglalkozni egyetlen lányukkal. Lisát születése óta egy bébiszitter, Annabeth neveli. Megtanította mindenre, ami csak kell az élethez, szülőként szerette, és iszonyatosan elkényeztette. Míg be nem töltötte a tizennyolcadik életévét vele lakott együtt. Ekkor viszont, mivel nagykorú lett, Annabeth már nem vigyázott rá, sőt kapott egy saját házat, vagy inkább villát szüleitől, ahol jelenleg egyedül él. Azóta minden döntés az övé. Nem tanult már iskolás évei alatt se, és nem is áll szándékában dolgozni, hisz szülei eltartják. Néha, ha szükséges, felhívja néhai bébiszitterét, ha valamiben tanácsra van szüksége, de ez tényleg ritka eset.

Hobby: sportolás, buli, szex

Foglalkozás: nem dolgozik

Extrák: ~ Elképesztően aktívan éli az éjszakai életet, így nappal alszik, és nem csípi ha felébresztik ~ A káros szenvedélyeknek sose mond nemet, mint például cigi, alkohol. A drogot egyszer próbálta, de nem jött be neki, de ez nem ok arra, hogy néha napján ne szívjon el társaságba egy füves cigit ~ Tetoválásai: http://i1178.photobucket.com/albums/x361/MomijiAkatsu/tattooslisa_zps069b587d.jpg

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 15.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:51:30
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).