Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christopher D. Woodro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 30

Külső leírás: Szőke, rendezetlen haja van, amit nem sokszor állít be. Úgy hordja, ahogy felkel. A feje búbján az égnek mered, míg lejjebb, egész hosszú a haja. Szemei eredetileg barna, de sárga kontaktlencsét hord, hogy kicsit magára vonja az emberek figyelmét. Arca markáns, férfias, akár a teste is. Magas, majd 190 cm, ehhez 85-87 kiló párosul. Jól áll neki a mosoly, mindegy, hogy gúnyos, vagy szívből jövő. Testén, több helyen van tetoválás, amikre nagyon büszke. Általában sötét színekben jár, de nem veti meg a világosabb holmikat sem.

Jellem: Elég makacs és irányíthatatlan jellem, viszont nagy türelemmel rendelkezik. Szereti kikérni mások véleményét, szeret beszélgetni, de a tisztes távolságot még akkor is megtartja, ha nincs kettejükön kívül más a közelben. Nem szeret magáról és a múltjáról beszélni. Társaságkedvelő ember, annak ellenére, hogy vannak olyan időszakai, hogy alig szólal meg. Az ágyban nagyon szenvedélyes, vad és tüzes szerető. Szereti az egy éjszakás kalandokat, de hosszú távon inkább a tartós kapcsolatokat részesíti előnyben. Iszonyatos memóriával és intelligenciával bír.

Élettörténet: Chris élete mondhatni hamar megpecsételődött. Édesanyja pár nappal a szülés után egy árvaházban hagyta, ahol már így is túl sok volt a gyerek, de a nevelő kevés. Így minden napos volt a gyerekek közt a verekedés, illetve a verések. Chris sem volt kivétel, szófogadó, magának való gyerek volt és elzárkózott a társaitól. Evvel tökéletes célponttá vált a nagyobb fiúk számára. Viszont egy idő után elege lett és visszaütött, ami jól végződőt a számára. Onnantól nem kötekedtek vele annyit és Chris is nyitottabb lett, így idővel barátokra is szert tett. Viszont tizennyolc évesen neki is el kellett hagynia az árvaházat, s mivel a tanulmányai nem voltak a legjobbak, nem kapott munkát. Az utcára kényszerült és lopásokkal tartotta fent magát, majd bandázni kezdett, ahol már droggal is kereskedett. Nem is lett volna ebből baj, de más területén kezdet el üzletelni, ezt pedig a maffia feje nem tűrhette. De Chris valahogy mindig kicsúszott a kezei közül, így nem elintézni, hanem elbeszélgetni akart vele a főnök. Ez szintén jól végződött a számára, mert a maffia főnök megtette a jobbkezének.

Hobby: lőgyakorlat, munka

Foglalkozás: Maffia tag

Extrák: Seme ~ Alkalmanként dohányzik, iszik. ~ A főnök jobbkeze. Kitűnően verekszik, profi szinten ért a fegyverekhez.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak kölcsön vettem. ()

Engedélyezve: 2014. 12. 10.
2016. 01. 11.

Módosítva: 2016. 01. 10. 20:47:25
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).