Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hiromi Senao
Kategória: Yuri
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Magas, karcsú testalkatú lány. Idomai nem túl nagyok, de ez őt abszolút nem zavarja, talán még örül is neki. Nagyon fiús lány. Vöröses-barnás, vékony szálú, selymes haját egyszerűen felgumizza, általában két kis tincset mindig kinnhagy fülei előtt, hogy azért legyen valami stílusa. Ruháit tekintve sem éppen a kis hercegnő, vagy plázacica kategória, többnyire fiú felsőket visel, és rühelli a szoknyákat is, az iskolai egyenruhát csak szülei miatt húzza fel. Arcán, térdén vagy könyökén néha van egy-egy ragtapasz, valamint edző táskájában elhagyhatatlan kellék a japán drukker törölközője.

Jellem: Mint említettem fiús lány. Kisebb korában visszahúzódó volt, de mostanra sokszor lekezelő és bunkó stílusa van, szeret viccelődni és barátkozni. Legtöbbször közvetlen, viszont csak azokkal tud igazán feloldódni akiket barátjának tart. Segítőkész, amibe csak tud mindig benne van, mindenhez van hozzáfűznivalója és nem fél visszaszólni senkinek sem. Nem szereti ha valaki olyannal szemétkedik aki nem tud visszavágni. Alapvetően ha sokáig vele van valaki, akkor azt az embert is képes megnyitni, aki visszahúzódó. Nem titkolja, hogy meleg, úgy gondolja nincs mit szégyellnie, és többnyire mások is elfogadták ezt a tényt. Könnyen meg tud bocsáltani az embereknek, amit néha kihasználnak, de barátai mindig meleltte állnak, ezért tudja, hogy nem kell félnie semmitől.

Élettörténet: Mikor megszületett, anyja szó szerint gyűlölte. Nem dobta el magától, de szinte rá se nézett, egyedül apja gondoskodott róla, és néha ha éppen arra járt nagymamája. Szüleinek házassága nem sokáig tartott, anyja folyamatosan csalta férjét, valamit született még egy gyermeke. Kilenc éves koráig anyja magánáltartotta a lányt, és a két évvel fiatalabb öccsét, akit érdekes módon máig gyermekeként szeret.Senaot többször megverte, házimunkára fogta amíg ő szórakozott, és a lány többször is meg lett fenyegetve. Az iskolában mindig csak egy helyben ült, testnevelésre pedig mindig felmentést kért, hogy ne kelljen átöltöznie és osztálytársai ne lássák zúzódásait és sebeit. Apja tudta egyedül, hogy is bánnak vele valójában, de nem érdekelte a dolog, ezért Senao egy életre megutálta őt. A lány csak egyetlen egy tanárnak beszélt a dologról, a testnevelés tanárnőnek, aki a lány kérése ellenére is intézkedett. Végül egy árvaházban kötött ki, ahol egy fiatal házaspár fogadta örökbe. A múltbéli fájdalmait szinte el is felejtette, és szüleinek tekinti a házaspárt akikkel már öt éve él együtt.

Hobby: Focizás, az iskola csapatában játszik, az egész szobája tele van poszterekkel kedvenc hazai csapatáról, és más dísztárgya is van, ezek gyűjtése is hobbijának tartható.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Beceneve Sen, de kevesen hívják így. *** Öccsével szokott találkozgatni, és tegyük fel, hogy jóban vannak egymással.

Engedélyezve: 2011. 12. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).