Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Danoy Ranest
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Magas alkatú férfiú. Testalkata ugyan vékony, viszont kidolgozott testel és izmokkal rendelkezik. Hanyagul oldalra fésült, kócos, selymes és fényes fekete hajkorona ékesíti feje búbját, melyre mindig odafigyel, és utálja ha valami elszúrja „gondosan” ápolt frizuráját. Általában számára kényelmes, rugalmas öltözéket visel, hogy könnyű szerrel mozogjon a harctéren, bár kedveli a kiegészítőket: öveket, láncokat, karkötőket. Mindig van rajta valami hasonló dolog. Bőre hófehér, viszont kellemes tapintása van. Vékony szemei gyönyörű kék színűek, első ránézésre „nagyfiússá” tehetik arcát. Érdekességgképp hozzá lehet tenni, hogy van egy hajával azonos szinű farka, melynek végén egy kicsit felkunkorodó szőrpamacs van.

Jellem: Nem látszik komolytalan embernek, de ennek a megállapítasnak az ellenkezőjet el lehet mondani róla 5 együtt töltött perc után. Képes a legnagyobb veszedelembe, hülyeségbe belerohanni egy hatalmas vigyorral a képén. Imád a középpontban lenni, viszont hencegni nem igazán. Jó tulajdonságai kozé sorolható, hogy nagyon meggyőző pillantása van, ha titok kerül a mancsai közé azt senkinek sem adja tovább, ha kell akar az igazság ferdítéséhez nyúl, amit könnyedén elhitet másokkal. Sose volt igaz szerelme, de ez egy olyan helyen ahol él nem nagy meglepetés. Mivel mindig a figyelem középpontjába férkőzik nem a magány embere, szereti a társaságot, a beszélgetést, ismerkedést. Általában mindenhez van valami hozzáfűznivalója. Szeret más emberek problémáival foglalkozni, segíteni nekik, viszont legtöbbször nem kér érte semmit.

Élettörténet: Egy kisebb városban született, Triay királyságban. A város a birodalom központja közelében helyezkedik el, ezért a hivatalosabb ügyekben ezzel együtt veszik számításba. Danoy mindig is jólelkű, néha kissé hiperaktív gyerek volt, anyja és nővére varázslók, apja pedig a királyság egyik legkiemelkedőbb katonája volt, ezért Dant és öccsét is katonának szánták. Sokszor keveredett ugyan bajba, de a város kevéske lakója mindig szívesen látta. Nagyon igyekezett ha edzésről volt szó, álma az volt, hogy egyszer olyan katona legyen, mint apja. Egy napon, ami teljesen átlagosnak indult, Triay uralkodója két zsoldost küldött a Ranest család kicsiny otthonába – ahol bár öten laktak, sose voltak nagyobb veszekedések – hogy elvigyék a ház asszonyát. A nő nem ellenkezett, azt hitegette, hogy nem lesz semmi baj. Egy nap Danoy apja elvitte a fiút a királyhoz, aki megparancsolta Dan anyjának, hog y száműzze egy démon lelkét a fiú lelkébe, hiszen a bestia csak így volt „legyőzhető”. A varázslatba az akkor 10 éves Danoy anyja belehalt, de az uralkodót nem hatotta meg ez, így nem adott pénzt a családnak. Az apa inkább vadászni járt minden nap, valamint rengeteg munkát elvávvalt, amíg fel nem nőtt mind három germeke. Dannek jutott a legtöbb figyelem, hiszen nem véletlen belé záratták a démont. Csak ő volt képes befogadni, mivel akaratán kívül sem engedi, hogy a szörnyeteg uralma alá vegye testét, hat év alatt kizárólag annyit tett a fiúval, hogy egy farka nőtt – amit többnyire rejteget, csak akkor húzza elő, ha egyedül vagy családjával van – és ezen fellül fizikai ereje is egy emberhez képest átlagon fellüli lett.

Hobby: Edzés, és bár kötelességnek számít élvezi a vadászatot.

Foglalkozás: Előszeretettel alkalmazzák fiatal kora ellenére katonának.

Extrák: Ha épp nincs semmi dolga, nővérének segít egy varázsboltban, többnyire pakolászni. *** Beceneve: Dan. *** Titokban tart egy különleges kutyát, ami sokkal nagyobb termetű társainál. A kan kutyát Joshnak nevezte el, és már kölyök kora óta gondoskodik róla. *** Tengerkék szemei miatt néha a "kék szemű démonnak" hívják, amit egyenesen rühell. *** A démont csak úgy lehet előcsalogatni belőle, ha életveszélybe kerül, vagy nagyon meg akar védeni valamit. Erre eddig nem volt példa.

Engedélyezve: 2011. 12. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).