Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Melissa Freyd
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 19

Külső leírás: Szép, magas lány, pontosan százhetvenöt centiméter magas, ugyan kiskorában sokat csúfolták emiatt, mivel mindig kilógott magasságával, de mostanra már mindenki irigykedve tekint rá hosszú, formás combjai miatt és gyönyörű lábai miatt. Feneke kézre valóan formás, csípője nőies, dereka keskeny, felfelé eléggé szélesedik, hogy háta elbírja nagy, feszes melleit. Gyönyörű, homokóra alakja van, minden férfi megőröl érte, de sajnos csak a testéért, olyan nem akadt még, aki túllátott volna ezen. Arca kissé kislányos, kerekded. Szemei nagyok, vöröses-barna írisze mindig ragyog, illik pirosló orcáihoz. Hosszú, dús, vörös haja egészen fenekéig ér. Általában kiengedve hordja, de szeret magának frizurát is csinálni. Öltözködése nőies és szexi, de nem érezteti azt mással, hogy olcsó nőcske. Sminkelni nem igazán szokta magát, nincs rá szüksége, gyönyörű anélkül is.

Jellem: Hajszínéhez méltóan, lobbanékony, mint a tűz. Gyorsan fel lehet idegesíteni, nem az a türelmes fajta, de nem is idegbeteg. Ilyenkor felemeli a hangját, és kiad magából mindent, néha olyat is, amit nem gondol komolyan, csak a düh mondatja vele. Igen erős hangja van, ami ha egyszer beindul, nem lehet visszafogni. Nem harsány, társaságokban sem. Egyébként nagyon kedves, törékeny lány, csak sajnos a sok gonosz ember miatt kénytelen volt elővenni egy „védekező személyiséget” emiatt sokan gondolhatják róla, hogy egy újgazdag, bunkó kis liba, de nem érdekli az üres emberek üres bántalmai, amíg vannak emberek, akik ismerik, tudják milyen igazából és szeretik, addig ő jól érzi magát. A bizalom nagyon fontos számára, mivel sokan árulták már el, ezért eléggé nehezen bízik az elején, de ha valaki igazán akarja és vágyik rá, kiérdemli a bizalmát. Romantikus alkat, szereti a rózsákat, a romantikus sétákat és embereket. Fontos számára a szerelem, nincs oda a „csak szex” kapcsolatokért, nem nyújtanak számára élményt. Volt pár hosszabb kapcsolata, de sajnos mind rosszul sült el, emiatt eléggé bizalmatlanul ál a férfiakhoz, akik közeledni próbálnak hozzá.

Élettörténet: Egy igazán terjedelmes és tekintélyes család gyermeke. Kiskorától kezdve megkapott mindent, amit akart. Szülei ugyan sokat dolgoztak, de mindig maradt elég idejük arra, hogy megadják gyermekeik számára a kellő törődést, szeretetet. Eddig öt testvér van, Melissa a középső, neki van egy bátyja, egy nővére és az ikrek kistesói. Mint minden családban, ők is szoktak marakodni, de maguk közt meg is oldják mindig. Otthonuk hatalmas, rengeteg szobával, nagy kertel, így mindannyijuknak megvan a magánélete, és nem zavarja őket semmi. Szüleik azt szerették volna, ha minden gyermekük teljes életet él és elérnek mindent, így egészen kiskoruktól járatták őket különféle szakkörökre, hogy eldönthessék, mi az amit igazán szeretnének csinálni.

Hobby: úszás, zongorázás, videó játékok

Foglalkozás: -

Extrák: Imádja az édességeket, főleg a süteményeket, él-hal a tejszínhabért ~ Hátul, a nyakára van tetoválva egy japán szimbólum, jelentése: szeretet ~ Imád fürdeni, képes órákig a fürdőkádban ülni és zenét hallgatva lazítani ~ Kedvenc virága a vörös rózsa ~ Imád videó játékot játszani a kisebb testvéreivel ~ Van egy csomó lávalámpája, megnyugtatja a mozgása és a romantikus fénye ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 25.
2017. 12. 26.

Módosítva: 2017. 12. 25. 16:03:27
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).