Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Doyle ("Sötétség")
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Darky

Kor: több mint ezer éves

Külső leírás: Bőre a legsötétebb fekete, egy szemernyit sem emberi, olyan sötét, akár az éjszaka. Nem hiába hívta a királynő "én sötét szolgám"-nak. Szemei sem ütnek el ettől a sötétségtől, mély feketében hívogatnak, csábítanak hogy merülj el bennük. Sidhe-hez híven hegyes fülei vannak, temérdek karikával és piercinggel. Fekete haja rettenetesen hosszú, a bokájáig is leér, de általában befonva hordja, csak igen ritka alkalmakkor engedi hogy kibontsák. Magas, izmos testű, igazi harcos férfi, jelenléte megfélemlítő, a frászt hozza emberekre anélkül, hogy bármit is tenne. Általában hozzá öltözik saját színéhez a feketéhez, amivel sötétben szinte láthatatlan, napfényben pedig igen félelmetes jelenség.

Jellem: Természetéből adódóan ügyes harcos, és jó stratéga. Nyugodt, nagyon nehéz felidegesíteni, ezt testőrparancsnoki idejében belé verte az élet, hiszen a királynő szolgájának lenni sosem könnyű. Domináns jellemét elnyomja magában, mert tudja hogy osztonia kell mindenen amit szeretne és amit szeret az életben. Általában a végsőkig visszafogja magát, és nem hagyja elszabadulni az érzéseit, a dühöt, féltékenységet, vagy állatias vágyait, ösztöneit, de azért nála is van határ. Diplomatikus, mindent mérlegel, megpróbál stratégiát kidolgozni. Könnyedén együttműködik másokkal, vagy parancsol nekik, hogy a legösszehangoltabban tegyék a dolgukat. Empatikus, és megértő, ami meglepő, tekintve az életét.

Élettörténet: A levegő és sötétség királynőjének "sötét szolgája" és bérgyilkosa volt, illetve a testőrségének parancsnoka, amíg Merry testőre nem lett. Szerette a királynőt, és a jobbkeze volt, szolgálta őt több mint 1050 évig, szerelemből és lojalitásból de az sohasem engedte az ágyába, mert attól félt hogyha teherbe esik tőle, és király lesz, túlságosan igazi király válna belőle, ő pedig senkivel sem akart osztozni a hatalmon. Nem teljesen sidhe, egy része phouka, illetve egy része pokol kutya, bár alakváltási képességét elvesztette. Ezt később Merry visszadja neki, így a kutya mellett lóvá és sassá is képes válni. Általában kedvenc ikertőreivel harcol, de bármilyen fegyverrel jól bánik. Régebben őt is istenként tisztelték, ő volt Nodons istenség, aki a gyógyítás, a harc és a vadászat kelta istene. Több mint ezer évet megélt, tapasztalt mindenben, beleértve az udvari intrikákat és érzéki örömszerzést is. Nála jobban senki sem ismeri jobban a királynő szeszélyeit, és a testőrök személyiségét, vágyait sem. Mély hangja erőteljesen, és határozottan szól, ha mond valamit, arra érdemes odafigyelni. Nagyon esélyes rá, hogy Merry mellett király legyen.

Hobby: -

Foglalkozás: Merry testőre és tanácsadója

Extrák: Fájdalmas Láng Hordozója, Édes Nyelv Bárója. Totemállata a pók. /Laurell K. Hamilton Merry Gentry sorozatából./

Engedélyezve: 2011. 12. 22.

Módosítva: 2011. 12. 23. 21:42:27
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).