Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nakayama Sunako
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nakamura_Sheeny

Kor: 23

Külső leírás: Fekete hosszú hajat hord, és gyönyörű kék szemei vannak. Az embernek olyan érzése van, mintha szinte világítanának. Öltözködése laza, leginkább sötét színű ruhákat szeret hordani. Kedvenc összeállítása egy fekte, bővebb nadrág, amit felül köldökiég érő felsővel párosít legtöbbször, ujjatlan kesztyűvel.

Jellem: Vadság jellemzi, de ugyanakkor tud határozott és - ahogyan jó bor is - kimért szokott lenni. Ez különösen a vezetésben jön jól neki. Vagányság jellemző rá, merész dolgokba is képes belemenni, de mindig tudja, hol a határ. Nagyon kemény csajnak mutatja magát, de a megfelelő személy ki tudja hozni az alázatos, érzékeny lányt is belőle.

Élettörténet: Apja autóversenyzőként tevénykedett, akinek saját versenyautója lett a koporsója, így beteg anyja nevelte, akit végül 13 évesen vesztett el. Ekkor nagyszülei fogadták be, viszont Sunako gyakran kacsintott az utca világa felé, és 14 évesen megtanult autót vezetni is, 16 évesen meg már alig volt olyan rész a városban, amit ne ismerne, és kitünő kézzel uralja kemény munkával megszerzett fekete BMW M3 GTS-ét. Taxizással kezdte. Aztán különféle sofőri munkákat vállalt, és utcai versenyekbe is beszállt. Jelenleg is szabadúszóként ténykedik. A lányokat 11-12 éves kora óta kedveli jobban, de először még csak férfiakkal létesített kapcsolatot, de végül rájött, hogy a lányokhoz vonzódik.

Hobby: Olvasás, zenehallgatás - főleg hip-hop, dnb, meg egy csipet rock

Foglalkozás: Sofőr

Extrák: Főleg a kocsija, de az full extrás. Tetoválások: 22-es szám a bal vállán - halott édesapjának mindig ez volt a rajtszáma, és kereszt a jobb lapockáján.

Engedélyezve: 2011. 12. 22.
2014. 07. 15.

Módosítva: 2014. 07. 15. 07:48:03
Módosította: Nakamura_Sheeny

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).