Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Takata Kazuma
Kategória: Fantasy
Feltöltő: szela00

Kor: 133

Külső leírás: Kifejezetten magas, mondhatni az emberek felé tornyosul. Izmos, erős felépítésű, remek adottságokkal, amiket évekig fejlesztett. Mondhatni egy ereje teljében lévő férfi. Egy szép pár fekete szempár társul fehér hajához. Elsőre ridegnek tűnik, tekintete fagyosan kémlel mindent és mindenkit. Arcvonásain meglátszódik a sok évnyi szenvedés. Bőre kissé barnás és hegek borítják több helyen a megvívott csaták miatt. Ruházatát tekintve, minél egyszerűbb annál jobb. Szinte mindig van nála valamilyen fegyver.

Jellem: Kifejezetten öntörvényű és önfejű. Sosem szerette, ha parancsolgatnak neki, és nem is tartja be a törvényeket, a sajátjai szerint él. Mogorva, sokat szeret beszólogatni és általában nem túl kedveseket. Egykor kedves fickó volt, de a vele történtek megviselték, ezért bezárkózott teljesen. Nem beszél, ha nem muszáj és a szavakat gyakran tettek helyettesítik. ebből kifolyólag elég agresszív tud lenni. Tipikusan az az alak, aki előbb üt, aztán kérdez. Mindezt viszont csak kifelé mutatja. Belül eléggé összezavarodott és képtelen volt még feldolgozni a múltját.

Élettörténet: Mikor megszületett, már egy új világ volt beköszönőben. Mindenhol változás változás hátán. Kezdtek eltűnni az erdők, a tiszta levegő. A gyárak és a modern technika átvette az uralmat. Mégis egy egész csendes helyen látta meg a napvilágot, távol a civilizációtól, egy völgyben, melyről sokáig azt sem tudták más emberek, fajok, hogy létezik. Ebben a völgyben egy különleges klán élt, mely a sárkányok vadászatából élt. Könnyű dolguk volt, hisze a hegyekben rengeteg bújt meg belőlük. Az elszigeteltségnek és a különös életmódnak köszönhetően, mindegyiküknek sokkal hosszabb az élettartama, mint egy átlagos embernek, csupán a hajukon látszódik meg az évek múlása. A gyermekkora még zavartalanul telt. Család, barátok, mint mindenki szokásos élete, eltekintve attól, hogy már kiskorában fegyverekkel tanult harcolni. Mindig az élen szerepelt mind tanulásban, mind a harcokban. Ekkor azonban beütött a mennykő. Felfedezték a völgyet és hirtelen megszállták a helyet, hisz gyönyörű volt és érintetlen. A kapzsi és elzüllőt emberek, berontottak és a lőfegyverekkel nem tudták felvenni a versenyt, nem is tudtak a létezésükről. Már elérkezett az első világháború, így teljes megszállás és rabszolga sors jutott mindenkinek. Kénytelenek voltak a zsarnokaik kénye és kedve szerint élni. Voltak szerencsések és kevésbé szerencsések. Ő az utóbbihoz tartozott. A képességei elszakították a családjától, kiképezték és mondhatni tökéletes gyilkológép lett belőle, mire felnőtt lett. Minden csatában és küldetésben bevették. Már nem számított neki, hogy ki az, teljesen meg szűnt számára a világ. Teljesen a parancsoknak élt. Elfelejtette a rég tanultakat és hogy milyen is embernek lenni. Milyen szeretni és élni. Nem háborúzni. Mire elérkezett a második világháború, már olyannyira elnyelte ez a sötét és véres helyzet, hogy a saját bajtársaira is rátámadt, így hosszú időre elzárták és elfelejtették. Mire megtalálták úgymond lehiggadt és kezdett visszatérni a rendes tudata, de már eltorzulva látta a világot és nem tud a mai napig elszakadni az emlékeitől. Üres bábként vándorol és próbálja megtalálni a helyét.

Hobby: Fegyverek készítése

Foglalkozás: Sárkányvadászat (ha lehet pénzért)

Extrák: Erős, gyors, ha valakit szembe kerül vele egy élet-halál harcban, szinte biztos, hogy ő fogja túlélni. Gyorsabban gyógyul, mint az átlag és remek ösztönökkel rendelkezik.

Engedélyezve: 2011. 12. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).