Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jasmine Forbs
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 17

Külső leírás: Szép, magasra nőtt leányzó, akinek már most is igazán szemre való, nőies alakja van. Bőre bársonyos és enyhén napbarnított. Ragyogó szempárja igazi ékszere keskeny, mégis kerekded arcának. Barna, boci szemeivel gyakran merengve figyel kifelé az ablakon. Orra pisze, ajkai picikék, de teltek és ettől igazán édesek. Frufruja lágyan omlik arcába, egészen körül öleli. Haját általában leengedve hordja, ami mindig selymes és kellemes virágillatú. Természetesen hullámos fürtjei miatt néha picit kócos hatást kelt. Csinosan öltözködik, szinte mindig szoknyában van és kedveli a szép, pasztellszíneket. Sminkből csak nagyon keveset használ, leginkább az ajkait és a szempilláit festi kicsit.

Jellem: Nagyon kedves, segítőkész lány. Mindig mosolyog, odafigyel másokra, de ennek ellenére sosem tudott barátokat szerezni, és elég gyakran csak kihasználták. Félénk, nem mer szembe szegülni másokkal, nagyon határozatlan és nem bízik igazán önmagában. Szereti, ha a körülötte lévő emberek boldogok, mert akkor ő is boldog. Nagyon vágyik egy igazi barátra vagy társra, aki úgy mellette ál mindenben, ahogy ő igyekszik mások mellett. Sajnos az önbizalom hiánya miatt nem mer megszólítani szinte senkit. Tehetséges, kreatív lány, imád rajzolni, festeni.

Élettörténet: Egy békés, kisvárosban laktak egy ideig, átlagos, boldog család voltak, de egy napon, még Jasmine nagyon fiatal korában édesapja meghalt. A történtek után elköltöztek egy messzebbi városba, úgy érezték, szükségük van a környezet váltásra ahhoz, hogy túltegyék magukat a halálon. Azóta anyukájával és nővérével élnek, boldogan.

Hobby: rajzolás, festés.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy nagy, hófehér kutyusa, hógolyó, akit mindennél jobban imád, gyakran játszik vele és mindig ő viszi sétáltatni is ~ Imádja a fagyit és az édességeket ~ Gyűjti a plüssöket

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 31.
2017. 12. 26.

Módosítva: 2017. 12. 25. 16:30:39
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).