Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aries
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Nagyon maximum 19 évesnek néz ki, de persze életkorra sokkal több ennél – jellemre viszont kevesebb, szóval lehetetlenség megmondani, hogy igazából hány éves. Hosszú, barnás hajában kék tincseket lehet fölfedezni, ami igazából egy gonosz boszorkány elszúrt varázslatának a következménye, de mire megtalálta az ellenszert rá, addigra teljesen megszerette így a haját, szóval maradt ilyen színes. Szürkésbarna szemei általában kedélyesen pillantanak a világra, de tud olyan szigorúan is nézni, hogy csak na. Ellenpólusként viszont a kölyökkutya szemei bárkinek a szívét ellágyítják. Magas, vékony testalkata van, bár azért az izmai meglátszódnak ám rendesen. Ruhái inkább kényelmesek és praktikusak, mintsem menők, bár kérdés, hogy hol mi számít menőnek. Szóval mondjuk azt, hogy olyan kényelmes ruhákat hord, amiben könnyedén lehet mozogni – egyik vitorláról a másikra szállni -, ám azért mindenféle kellő szerszámot bele lehet tenni, a csavarhúzótól kezdve, a rabolt, különféle pénznemeken át a fegyverekig mindent. Nyakán egy bőr pántot hord, ahogyan egyik kezére erősítve is, míg a másik kezén kesztyűt hord. E két utóbbi praktikus megfontolásból van, mivel bal kezén általában támaszkodni szokott, no meg azzal védekezik, így az alkarját kell védeni, míg a jobbal szerel, kapaszkodik, és csinál nagyjából mindent. Mind a két kezén egy-egy vörös tetoválás található, fogalma sincsen, hogy került oda, vagy éppen milyen megfontolásból, de különösen nem is érdekli, teljesen megszokta már őket. Annyi a különlegesség bennük, hogy mikor túlságosan gonosz ember közelébe kerül, ami veszélyezteti az egyensúlyt, olyankor besötétedik a tinta, míg a túlságosan jó és eszményi karaktereknél rózsaszínessé válik.

Jellem: Ki tudja, hogyan, de az biztos, hogy nem véletlenül Aries lett a neve. Akár róla is írhatták az asztrológusok a jellemvonásait a Kos csillagjegynek, ugyanis egy az egyben ugyanolyan ő, mint a jegyzetek. Egyenes ember, aki mindig megmondja, hogy mit lehet várni tőle, sohasem kendőzi el, hogy milyen természete van. Nem alakoskodik, viszont nem fogja elárulni az embert, mert ha valamit mond, azt úgy is gondolja, és úgy is cselekszik. Eltökélt szellemisége mellé kemény akarat is társul, így elég nehéz eltéríteni a céljától. Ha nem kos lenne, azt is lehetne róla mondani, hogy makacs, mint az öszvér. Rendkívül nyitott, és vakmerő, bármilyen kalandban, bármilyen őrültségben azonnal benne van, nem kell kétszer átgondolnia. Valamilyen hülyeséget kell csinálni, mert az egyik meseországban túl nagy a nyugalom? Nosza, megy is oda a többiekkel kis bajt keverni. Imádja a függetlenséget, képtelen lenne arra, hogy az egész életét egy házba, sőt, akár egy országba bezárva töltse. Neki kell az, hogy folyton úton van, hogy bár van egy otthona, mégis, inkább a hajóját lehet otthonának hívni, hiszen folyton egyik országból hajózik a másik országba a szelek viharos, vagy éppen lágy szellőinek hátán. Szabad, akár a madár, azt tesz, amit csak akar, akkor, amikor csak akar. Nincsen senki, aki megmondaná neki, hogy mit tegyen, hiszen Képzelt szigeten nincsen aki rangban fölötte állna, más meseországok törvényeit pedig nem szokta betartani, mert minek. Úgysem kapják el soha, talán csak egyetlen egyszer tették, de az is már régen volt, és könnyedén kiszabadult a börtönből akkor is. Eléggé heves vérmérsékletű, indulatos és féktelen, ahogyan türelmetlen is. Nem nagyon szeret várakozni, nem nagyon tud nyugton maradni. Szomjazza az új ismereteket, mindig új és új helyeket, embereket ismer meg, bár természetesen azért visszajár a régi helyekre is. Szerencséje, hogy mindig újabb és újabb meseországok tűnnek föl a láthatáron, különben túlságosan hamar kiismerné az összes országot, így viszont mindig vannak új helyek, amik miatt nem tudja a régieket teljesen felfedezni, így ha visszatér egy már régebbi helyre, biztos, hogy lesznek ott újdonságok. Eléggé kíváncsi természet, bármit kipróbál ő, nem csak a kalandozást. Volt már egy napig halász is, nincs azzal semmi gond, szereti magát kipróbálni új dolgokban, mint például a szexualitásban. Nem lételeme, viszont fiatal fiúból van, ráadásul vállalkozó szellemű is, nem csoda hát, ha elég sok helyen van már szeretője.

Élettörténet: Akárcsak az Elveszett fiúk, a Képzelt kalózok múltjáról sem tudni semmit. Sohasem öregednek, sohasem születnek. Egyikük sem tudja, hogy ki, vagy kik a szülei, hogy honnan származnak, csak azt tudják, hogy a Képzelt szigeten laknak már meseöltők óta. A szigetlakók olykor cserélődnek, hiszen ha valakinek megtetszik valamelyik meseország, akkor senki sem állítja meg, hogy nem maradhat ott, illetve ha valaki szeretne hozzájuk csatlakozni, annak is csak egy teszt az akadálya, így az idők során több új tagjuk lett, ám öt tag mindig állandó, amióta csak vissza tudnak emlékezni. Aries az egyik közülük. Régen, amikor még a régi csapat volt, ő csak egy sima kis kalózocska volt, aki követte a többieket kalandokon, meseországokon, jók és rosszak harcán át. Ám most már, mivel a régi vezetőjük leparkolta magát Agrabában, hogy Dzsinnivel barátkozhasson, ő kapta azt a megtiszteltetést, hogy a Képzelt kalózok vezérévé válhatott. Azóta rendkívül sok kalandban vettek már részt, például az ő segítségükkel születhetett meg Csipkerózsika, mivel ők tudtak a királynőnek elhozni egy aprócska szirommal a gyógyító arany virágból, Gubancföldről. De sok más bajba is keveredtek, sőt, nem csak jó dolgokat csináltak ám a Képzeletbeliek a vezetésével, hanem sok gonosz varázslónak is segítették elérni, amit akartak, például Rumpelstiltskinnek odajuttatták az általa igencsak kívánt újszülöttet.

Hobby: Kalandozás, új dolgok kipróbálása, repülés, bajkeverés

Foglalkozás: Kalóz

Extrák: A csillagképekről vannak elnevezve a régebb óta tevékenykedő Képzeletbeliek, az újak már a saját neveiket használják. *** Képzelt sziget Disney-univerzum egy eldugott kis szegletében található, ott, ahol senki sem keresné. Nehezen fölfedezhető, nem véletlen hát, hogy mese-kalózok lakják, ám nem olyanok, mint Hook, vagy Jack, tehát nem pénzt lopnak, és ölnek, hanem kalandoznak, bajt okoznak, és kalamajkákat oldanak meg az ott élők. Mondhatni ők azok, akik Disney-univerzum egyensúlyára ügyelnek, nem engedik sohasem azt, hogy a rossz, de sem azt, hogy a jó kerüljön túlsúlyba, mert akkor minden fölborulna. Disney-univerzum folyton változik, régi meseországok tűnnek el a teljes ismeretlenségben, ám helyettük épülnek újabb és újabb birodalmak is. Ezeket nem országokként, hanem az űrben lebegő kis szigetekként kell elképzelni, melyek közötti utazás eléggé nehézkes, és csak a képzett kalózok, mint amilyenek a Képzelt kalózok, tudnak hajózni. Azért mondom, hogy hajózni, mert technikailag hajóval utaznak, csak éppen nem a vízen, hanem a levegőben szállnak, azt lovagolják meg. Rettentő nehéz, sok vihar van Disney-univerzumban, ráadásul a különféle országok fejlettségi szintjei miatt az országokat körülvevő burok is mindig másmilyen, ám ők ügyesen megoldják az utazást. *** Ariesnek van egy kis állatkája, ami olyan, mint egy kis denevér, de nincsen annak teste, csak egy nagy golyó feje, két kis szárnya, és egy farkincája van. Ez egy orrnyúvószurcsmók, ami eléggé veszélyes kis teremtmény, de ha valaki megszelídíti, annak egy életen át hűséges társa lesz jóban, rosszban. Kis időre kölcsön tudja adni a gazdájának az erejét, tehát Aries néha tud akár repülni is két kis fekete szárnyon, vagy akár hirtelen láthatatlanná is tud válni, hogy elmeneküljön az üldözők elől. Persze, ezeket a képességeket nem lehet túl sokszor használni, mert akkor lemerül a kis szurcsmók életereje, és ha nem is meghal, de haldokolni kezd, így nem tanácsos sokáig repülni vagy láthatatlannak lenni. *** A kezein levő tetoválások Disney-univerzum egyensúlyának fölborulását veszélyeztető emberek közelségét jelzi. Ha túlságosan jó az ember, akkor rózsaszínné, ha túl rossz, bordóvá válik. *** Lulunak

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2011. 12. 21.

Módosítva: 2014. 02. 24. 17:17:43
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).