Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fleur Millway
Kategória: Hentai
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Légies, angyali jelenség, a korabeli lányok legnagyobb irigységének tárgya lenne külseje, ha természete miatt, ne szeretné mindenki. Egyszerűen szemet kápráztató karcsú, formás alakja, melyen minden ruha kitűnően áll, bár ő személy szerint jobban kedveli a világos színeket, egyszerű fazonokat. Méz szőke haja kibontva háta közepéig omlik le, enyhén hullámosan, selymes ápoltsággal. Itt-ott láthatók rakoncátlan kis tincsek, melyek egészen kunkoriak, nehéz őket befogni a szépen összeállított hajkölteménybe, de nagyon édesen állnak neki. Égszínkék szemei szinte kivilágítanak csinos pofijából, és általában jókedvűen, melegséggel csillognak környezetére. Bőre hibátlan és puha, se nem túl sápadt, se nem túl napsütötte. Ajkai csókolni valóak, formás mellei tökéletesen illenek csábító alakjához. Megjelenése mindig tele van bájjal, túlvilági szépséggel, bár általában nem veszi észre, milyen reakciókat vált ki környezetéből. Szereti az ékszereket, de csak az egyszerűbb, ezüst darabokat, nem a túlcicomázott, nehéz holmikat. Ha lovagolni, vagy a szabadba megy, megengedik neki a nadrágot, amiben sokkal jobban érzi magát, de ezt nem árulja el senkinek. Szereti maga varrni a ruháit, vagy legalábbis kiegészíteni a meglévőket saját ötleteivel.

Jellem: Végtelenül angyali teremtés, az ember azt gondolná, elég egy rossz szó, és szilánkokra törik. Pedig erősebb ő lelkileg, mint hinnénk, hisz a szelíd béketűréshez, az önzetlenséghez és feltétel nélküli engedelmességhez is szükség van kitartó jellemre. Csendes és békés, távol áll tőle a korosztályában gyakran előforduló hisztis és finnyás jellem. Szereti a nyugalmat, a természetet, virágillatot érezve mindig mosoly szökik az arcára. Egy ilyen megnyilvánulással pedig képes bearanyozni bárki napját, hisz mosolya melegséggel tölti el mindenki szívét. Bája természetéből eredő, nem játszik rá, vagy használja ki. Kedvessége neki teljesen mindennapos, ha teheti segít másoknak, és nem vár viszonzást. Nem szereti az igazságtalanságot, talán csak olyankor emeli fel a hangját, ha előtte bántanak valakit. Ám saját magáért képtelen igazán kiállni. Inkább elfogadja a rá mért dolgokat, fájdalmát elrejti, könnyeit visszatartja, és ha valami igazán sértette, csak akkor engedi őket szabadjára, ha egyedül van. Nem viseli jól a magányt, ezért is ragaszkodik mindennél jobban állataihoz, és igaz barátaihoz. Hajlamos a plátói szerelemre, hisz szemérmessége, félénksége tiltja, hogy bárkinek bevallja érzéseit. Egyébként is fél a visszautasítástól. A durvasággal nem tud mit kezdeni, megriad, és mint egy őzike, teljesen ledermed, menekülésre még csak gondolni se tud.

Élettörténet: Elszegényedett, ősi nemesi család legkisebb, egyben egyetlen leánygyermeke. Rajta kívül két fiúval áldotta meg még szüleit a sors, és boldogabbak már nem is lehettek volna. A három gyerek imádta egymást, a fiúk mindentől óvták húgukat, egyenesen rajongtak érte, a kislány pedig teljes odaadással és rajongással hálálta meg a törődést. Mindhárman kiváló nevelést kaptak, és míg a legidősebb fiú apjuk megyegető üzletét igyekezett felvirágoztatni, a fiatalabb bevonult a hadseregbe, és egész magas rangig vitte. Fleur (anyja rajong a franciákért, így kapta a nevét) tanult kisasszonyként készül bekerülni a társadalmi életbe. Am az egykor gazdag és befolyásos családot sorra érték a balszerencsék. Legidősebb fiúk távoli földön veszett oda, és vele együtt a vállalkozás is elbukott. A fiatalabb fiút értelmetlen háborúba küldte az állam, és életveszélyes sérüléssel hozták haza. Az elszegényedett családnak alig futja az orvosi kezelésekre, melyek segítségével megmenekülhetne, és teljesen felépülhetne. Az egykor jó kedélyű családfő teljesen megkeseredett, egyedüli vigasza leánya, aki még a szomorú napokba is hoz némi melegséget. Csakhogy azzal is tisztában van, hogy Fleur jelenti az egyetlen megoldást is az anyagi gondokra. Minél előbb férjhez kell adnia, így neki is biztonságos hátteret biztosíthat, megmentheti fiát, és talán még a befolyását, rangját se vesztené el, a büszkeségéről nem is beszélve.

Hobby: Olvasás, éneklés, séta a kertben, lovaglás (bátyjai megtanították), tánc, virágok gondozása, varrás, festés, rajz. Van egy cicája, és egy kutyája, és imád velük foglalkozni.

Foglalkozás: -

Extrák: **Történelmi játékra.**

Engedélyezve: 2011. 12. 19.

Módosítva: 2011. 12. 19. 21:29:34
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).